reklama
 
ohodnotit

Vánoční koledy [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
6 minut, 7 epizod x cca 6 minut
„Malí i velcí koledníci, zpěváci i muzikanti putují od chaloupky k chaloupce a hrají a zpívají vánoční koledy sobě i lidem pro radost.“

Celkové hodnocení filmu Vánoční koledy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.12.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2015
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2014
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih104700minih104700Trans (2013) 
Trance n
minih43379minih43379Gang v útoku (2006) 
Gridiron Gang n
minih24595minih24595Zlozor (1971) 
Zlozor n
minih33332minih33332Pupendo (2003) 
Pupendo n
minih48662minih48662Ten kluk (2007) 
Boy A n
minih16316minih16316Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (1988) 
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach n
minih36680minih36680Duše jako kaviár (2003) 
Duše jako kaviár n
minih56637minih56637Cesta za štěstím (1997) [TV seriál] 
Llovizna n
minih13592minih13592Náš dědek Josef (1976) 
Náš dědek Josef n
minih24963minih24963Saló, aneb 120 dnů Sodomy (1975) 
Saló o le 120 giornate di Sodoma n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 % (7)
10 - satyr
5   - stanko
6   - MaKy92z
10 - oulisna
10 - Gremmie
8   - Alex.Denim
8   - Janinka73

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:45 - 10:40

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:20 - 10:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:45 - 10:55

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574559
Plakátů: 273001
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.179/0.142