Duben
ohodnotit

Válka bohů

Immortals

Další název:
War of Gods; Vojna bohov; Krieg der Götter
Rok:
2011
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
24.11.2011

Komentáře k filmu Válka bohů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2016
Immortals
Nejakym zahadnym sposobom ma   film uchvatil.Neviem, ci za to   moze kvalitne herecke   obsadenie, zaujimava rezia,   netradicne pojatie greckych   legiend, alebo fantasticky   vizual a vyborne bojove   sceny.Zaverecna scena medzi   Diom a Titanmi je   neskutocna.Mickey Rourke bol   ozdobou a svoju negativnu   postavu si doslova   vychutnal.Urcite lepsie ako   Clash a Wrath of the   Titans.
Film   jednoznacne doporucujem.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2013
Válka bohů (2011)
dalsi super film sa sposob   300.subojov bolo sice menej   ale ten posledny bohovia vs.   titani bol skvely,tam bolo   rezanice az az.pribeh sa   celkom dal mohol byt aj lepsi   ale na takuto brutalitu to   staci.herci sa celkom   dali,takze super film.
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
Podle ukázek jsem si od   tohoto filmu hodně sliboval a   těšil se na něj, nakonec se   má očekávání nenaplnila,   ale i tak jde o pěknej film,   tuhle tématiku můžu, jako   vždy výbornej Mickey Rourke
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Ale jo celkem koukatelná   blbůstka:) V poslední době   se roztrhl pytel s řeckou   mytologií. Nemusí se   rozepisovat, že je to   natočeno ve stylu 300 a   Spartaca. Souboje super,   zpomalené zaběry na   cakající krev, urostlí   bojovníci tak trochu v gay   stylu:), bohové ve zlatém a   krasné divy. Na jedno   kouknutí bez přemyšlení to   určitě je. Já osobně   myslel, že to bude větší   hrůza. Za mně 7:)
peprz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Velké zklamání od tohoto   titulu. Těšil jsem se na to,   protože miluji řeckou   mytologii, ale tohle už   američani přehání.   Všechno sází jen a jen na   triky a tím film hodně   ztrácí. Zlaté filmy z konce   60. a začátku 70. let, to   bylo o herectví a o ději.   Myslím, že hodnocení 5 je   až moc dobré.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2023
Dobře natočená oddychovka.   Bohužel z pohledu řecké   mytologie je to naprostá   slátanina a to je škoda.
Roux
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Válka bohů pro mě byla tak   trošku zklamáním. Ale v   dnešní době se točí filmy   pouze o boji a ten se mi   docela líbí. Především se   mi líbí postava Rourkeho.   Jemu ty postavy padouchů   vyloženě sedí. A v   poslední době se hlavně   točí i filmy o tom, jak   kněžky a jim podobné,   vlezou do postele prvnímu   nabušenci, kterého uvidí.   Hormony jsou zkrátka potvory.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2012
Po všech těch reklamách a   vychvalování tohoto filmu   jsem ho čekal daleko   lepší.Hlavně ten   příběh.
Zpracování   je v pohodě.Efekty a triky   výborné, ale ten příběh   se moc nezdál.No budiž.
S hereckého obsazení se   mi hodně líbil Mickey Rourke   jako nepřátelský král   Hyperion.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Nevlastní bratříček   Třístovky ve stejně   naleštěném vizuálu,   akční efektní řežbou   nabízející krvavá jatka a   Matrix styl.Jako jednohubka mi   to postačilo.Mickey Rourke   jako záporák byl fajn a   Henryho Cavilla asi začnu   sledovat, v čem dalším se   bude objevovat.Ty kostýmy pro   představitele Bohů byly   opravdu otřesné a já se   nemohl ubránit někdy i   menšímu smíchu.Ovšem   Isabel Lucas jako Athéna v   tom oblečku měla švih.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.7.2012
Moje hodnocení nejspíš   hodně ovlivnilo, shlédnutí   snímku ve 3D u kámoše s   dost kvalitní domácí   projekcí,protože mimo těch   efektů ani nevim,co jinýho   mě na filmu tak zaujalo :(   Ano už vim,2 krásné   dámy...panenská kněžka a   Athéna a k tomu Mickey   Rourke,kterej sice podle   mnohých ztratil na svém   sex-appealu,ale hrát ty   záporáky furt umí...První   hodina absolutní   nuda,omlazení bohové   vypadali,jak při castingu na   porno film a bylo vidět,že   režisér si hodně zakládal   na atraktivitě herců a   hereček než jejich   hereckému nadání,protože   mimo Rourka,to byl samej   neherec! Scénář docela   ok,ale na zadek jsem se z něj   taky neposadil,čekal jsem   víc ---> 60%
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.2.2012
Trochu jiná třístovka
Na tomto filmu lze ocenit jen   jedno jediné: digitální   efekty a vizuální stylizaci,   příběh je spíše špatný   a místy i nudí, herecké   výkony jsou otřesné, snad   až na Mickeyho Rourkea,   který zůstal průměrný.   Film se ze začátku rozjel   velmi dobře, ale žádný   přelomový hit to vážně   není. Ovšem nutno   podotkonout, že bitvy, a   hlavně ta závěrečná,   stojí za to.
Ovšem   zas tak úplně špatné to   není, protože i ten děj v   jádru tak nějak zaujme,   ovšem celé to stojí na   těch efektech, které jsou   dechberoucí a určitě si je   vychutnáte.
Na konci   je jasný příslib dvojky,   takže kdyby náhodou vznikla,   doufám, že to bude o něco   lepší příběhově. Tenhle   film je na ukrácení volného   času jako dělaný a není   pochyb, že se nepobavíte.   60%.
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2015
audiovizuální čarování
Osobně nemám problém,   prostě kasovní trhák,   velkolepá výprava, boj 1   muže za přežití celého   lidstva, hračky v rukou   bohů. Super záporák Mickey   Rourke, kterýmu to teda   sedí. Otevřít si pívo a   pytlík smaženejch brambor,   lapnout na gauč a páteční   pánská zábava ve formě 2   hodinovýho videoklipu,   vizálního a zvukovýho   žrádla, může klidně   začít ;-)
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2011
Proměnit se prolitá krev ve   vodu, napojila by se jí celá   Afrika a ještě by zbylo. 3oo   byl snímek o bájné Spartě,   o statečnosti a hrdnskosti,   ve srovnání s ní je Válka   Bohů bezmyšlenkovitou honbou   za akcí, kde se i v   nezbytných neakčních   scénách všichni jen   třesou, až si zase tím   svým udělátkem někoho   propíchnou. Jinak otec Zeus   mladší, než jeho děti pro   mě nepochopitelný a svůj   herecký výkon si za   rámeček nedá asi ani Freida   Pinto a ta scéna v posteli   (nejen ta)... jen k   odškrtnutí kolonky sex, v   instantním americkém   návodu: Jak v dnešní době   na blockbuster. Jinak akce   dobrá a 3D efekt místy   vřele vítán!
korbelludek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2012
Mickey je nesmrtelný
Král Hyperion(Mickey   Rourke)touží získat bájný   Epirský luk, s jehož pomocí   chce vysvobodit uvězněné   Titány, a pomstit se tak   bohům, kterým nepřísluší   zasahovat do života lidí.   Částečně uspěl, smrt   krásné Athény (Isabel   Lucas) se dotkla i mě :-D   Mickey byl ďábelsky temný a   tato role mu vyloženě sedla,   zadnice Freidy Pinto taky   nebyla k zahození :-D ovšem   ani 6 jedniček v datu   premiéry Immortals patrně   film nesmrtelným neudělá, i   když vše tomu   nasvědčovalo-hvězdné   herecké obsazení, spousty   akčích scén plných   stříkající krve, to vše   umocněné "3D"   efekty (ne že by byly   špatné, ale kdyby byl celý   film jako při závěrečném   boji na nebesích) Tvůrci na   řeckou mytologii kašlou, ale   tato řekoamerická mi nevadí   :-D pokračování se přímo   nabízí, tak snad vše   ještě více přikoření :-D
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.12.2012
Pokud si udělám   kávičku-turka, ze zbylého   lógru připravím   návštěvě další kafe, tak   asi odezva návštěvy nebude   nijak valná. Stejně je to u   Války bohů, která je na   několikrát recyklovaným   Soubojem Titánů, takže mi   všechno připadalo jakoby mi   už někdo všechno předem   předžvýkal. Já radši   rozpustné, než turka, takže   Válku bohů si podruhé   nepustím, to by musela být   nouze nejvyšší anebo bych   musela žehlit. Je fakt, že   na některé herce se pěkně   dívá, obzvlášť u Luka   Evanse jsem si říkala, že   mu každou chvíli jeho úbor   spadne. Henry Cavill vypadá   taky dobře, Freida hrát   neumí, tak alespoň zdobí,   ale jinak... Příběh je   zbytečná krvárna,   brutální, s ohranými   klišé, a to tak, že jsem   věděla, že hlavní matka   hrdiny to má jasně   spočítané a ještě   neskončily ani úvodní   titulky. Trošku Mickey Rourke   hrál a to bylo tak všechno.   A v bozích jsem měla zmatek.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.9.2012
Tak další historická   fantasy,která čerpá ze   starých bájí a   pověstí,ale po   svém.Triky,efekty a výprava   celkem dobré,příběh,porád   dokola u těchto filmů a   akční a bitevní   scény,nebyly špatné a   konečně se tvůrci nebáli   krve,která sem patří.Mickey   Rourke jako král Hyperion   dobrej,ale i tak 50%.
decepticon
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.7.2012
Velmi slaba kopia 300 - cele   to stoji na efektoch a bez 3D   to ani nema vyznam pozerat.   Odporny vizual a hlavne vobec   ma nazaujimalo co sa tam deje,   proste nuda. Par dobrych   momentov: strilizacia   kladivom, dalej ked panenska   vestica chcela prist o   nadprirodzene schopnosti :),   zaverecne titulky.

/4-5.7-12/ cz dabing   Studio Soundwave pro HCE 2012
luongovae
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2012
zlatá verze 300. o proti   mytologii je to hodně   zjednodušené, ovšem z toho   důvodu, aby efekty lépe   vynikly na filmovém plátně.   za několik chyb, za mickeyho   a za moc přímočarý   příběh palec dolů, ale za   některé scény se souboji s   bohy - WOW.
nobynoblhoch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.11.2011
...
a už je to tady zase po   americke Libuši na tentokrat   usa serviruji dalsi odpad a   brak,film opravdu nedoporucuji   znalcum recke   mytologie,fanouskum filmu 300   a hlavne filmovym   gurmanum,jedine plus je tam   Rourke
MrsCatalina33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Immortals
Co dodat... Od filmu jsem   očekávala víc. Laciné   lákadlo do kin. Ukázky byly   sestříhané tak, aby to   nalákalo co nejvíce lidí,   avšak film byl pravým   opakem. Efekty byly sice   perfektní ale tu pravou akci   a děj to postrádalo. Lidem   bych doporučila, aby si na to   raději doma v klidu počkali-   není potřeba chodit do kin.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.12.2014
Po vizuální stránce na   úrovni, jak je u Tarsema   Singha zvykem. To je ale asi   jediný klad tohoto filmu.   Herecké výkony nic moc,   příběh slabý, dialogy   ještě slabší. Ztvárnění   bohů otřesné, jako by si   odskočili z nějaké Pride   Parade. Uškodila i očividná   snaha ztvárnit bojové scény   ve stylu filmu 300 a   Hyperionova helma ve stylu   Dionaea muscipula, nebo   pozlacená betonářská ocel   tomu všemu také nepomohla.
cerfik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.6.2014
Abych viděl pouze krásné   obrazy, tak mohu zajít do   galerie a to je problém   tohoto filmu. Na jednu stranu   se snaží být mainstreamem v   duchu 300: bitva u Thermopyl a   snaha o docílení podobného   efektu je více než patrná,   jednoznačně záměr   výdělku, na druhou stranu   pokusy o vizuální orgie,   které Tarsem sice umí, ale   zde se bijí s protichůdným   záměrem udělat kasovní   akčňák. No a na příběh a   scénář jaksi nezbylo   místo, jediné co mě zaujalo   byl citát na začátku, ale   to si raději přečtu   filozofy starého Řecka,   protože s oním citátem a   jeho významem nemá film nic   společného. Celkově   megalomanská slátanina,   kterou drží nad vodou jen   skvostný záporák Mickey   Rourke a krásná Freida   Pinto, což opravdu nestačí.
hlavsa5
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Tvůrcům se povedl téměř   filmový odpad se spoustou   triků, a to je asi vše co se   povedlo. To jak tady zmatlali   tvůrci řecké báje, to už   hraničí s nevědomostí.   Tady je opravdu vidět, že   američani dělají některé   filmy opravdu jen pro prachy.   Ale v tomhle případě   nestojí film ani za   koukání.
Hombretino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.12.2011
To nejlepší co se dalo   vydět bylo v traileru,   bohužel to bylo vše. Spíš   než do kina běžte na   procházku bude to   zabávnější než koukat ne   tenhle film. Už po 15ti   minutách jsem přemýšlel   nad něčím jiným. Škoda,   čekal jsem od tohohle filmu   rozhodně víc.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.6.2013
To zas bolo kečupu
Dá sa povedať, že úplne   zbytočný film, alebo   naplnenie významu   "vyhodené peniaze".   Remeselne, trikovo a efektami   asi dobre spravené, ale to   bude asi všetko, navyše to   chvíľami zas už   preháňali. Grécka   mytológia po hollywoodsky.   Nulový dej, vlastne žiadny,   ničím nezaujali, hlavní   bojovníci v podstate   fešácki metrosexuáli   (nechápem jak sa vtedy   úžasne depilovalo) a bohovia   mladé decka s jedným z   Twilightu, rozpočet nepustí,   tak musíme narvať kiná   puberťačkami. Ničím   snímok nezaujal a bola to   hlúpa zlatanina o ničom,   žiaden nápad, nejaká   myšlienka, len rezanica o   ničom. Ale jedna dokonalosť   tu predsa len bola, to by som   tvorcom krivdil, a to Aténa
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.4.2012
kravina, hovadina, zbytečný   film, který jenom sprznil   Řeckou historii. Holywood to   už opravdu přehání. I   výkony herců se mi zrovna   nezdály, zvlášť Mickey   Rourkea. Tato blbost je sice   dobře vizuálně provedená,   ale když je to od tvůrců   300, tak samozřejmě se to   nevihne spousta brutalitě.
Čekal jsem, kdy mě   snímek vtáhne do děje, ale   to se nestalo, protože   scénář a výprava samotná   nestojí za nic.
Ztráta času,   nedoporučuji, nekoukat!
Clockwork
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Naprosto zbytečná   záležitost,doufam že už to   nikdy neuvidím !!!Strašný   herci,stupidní dialogy a   božstvo vypadalo jak nějaký   cirkusáci.
Nymeria
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.2.2012
tak fajn...priznávam, jediné   čo ma na tomto filme zaujalo   bol Théseus ;) a to nemám na   mysli jeho prepracovaný   charakter, ale postavu :)   bitky boli tiež celkom fajn,   a dokonca ušiel aj   Stavros...král Hyperion resp.   Mickey Rourke mi liezol na   nervy ešte aj vtedy keď   nebol v obraze, a úplne to   zaklincovali s tou prilbou...a   ten "prelet" bohov   prebrali asi z filmu War of   the Worlds alebo čo...
jamie007
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Co k tomu říct včera jsem   si zašel do kina na film od   tvůrců bitvy u themopilu a   čekal jsem aspoň slušný   film efekty dobré taky proto   dávám 2 hvězdy ale   příběh byl o   ničem,ztvárnení bájných   řeckýćh bohů,ztvárnění   titánů a naprosto   nedodržené dějiny co víc   říct tento film je hrůza   zdaleka nedoporučuju jsou to   jadka na filmovém plátně...
afer
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.11.2011
terrible
Co k tomu říct mnoho efektů   pro nic. A po dějové   stránce Zamarovský aby se v   hrobu obracel. zásadně   nedoporučuji.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih71623minih71623Banksy – Exit Through the Giftshop (2010) [DVD kinodistribuce] 
Exit Through the Gift Shop n
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih7670minih7670Flash Gordon (1980) 
Flash Gordon n
minih37517minih37517Růžový panter (2006) 
The Pink Panther n
minih102677minih102677Úsvit planety opic (2014) [2k digital] 
Dawn of the Planet of the Apes n
minih98798minih98798Bernie (2011) 
Bernie n
minih70690minih70690Dům snů (2011) 
Dream House n
minih84143minih84143Mortal Instruments: Město z kostí (2013) [2k digital] 
The Mortal Instruments: City of Bones n
minih156265minih156265Nit z přízraků (2017) 
Phantom Thread n
minih70827minih70827Lovec trolů (2010) 
Trolljegeren n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10