reklama
 
ohodnotit

Vadí nevadí

Jeux d'enfants

Další název:
Love Me If You Dare
Země:
Rok:
2003
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
4.3.2004
„Láska je hra na život a na smrt. Hravá komedie o vážných věcech…“

Celkové hodnocení filmu Vadí nevadí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2015
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2009
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2010
Vada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2013
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2012
slina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2007
hypocrisy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2007
hanik.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2007
propepu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.11.2006
májová.větvička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69408minih69408Strom života (2011) 
The Tree of Life n
minih18134minih18134Rudé horko (1988) 
Red Heat n
minih69708minih69708Pilíře Země (2010) [TV seriál] 
The Pillars of the Earth n
minih13297minih13297Mzda strachu (1953) 
Le Salaire de la peur n
minih38709minih38709Fahrenheit 9/11 (2004) 
Fahrenheit 9/11 n
minih35394minih35394Žít po svém (2004) 
An Unfinished Life n
minih59954minih59954Odpíchnout se (1999) 
Spring Forward n
minih10398minih10398Koktejl (1988) 
Cocktail n
minih117256minih117256Případ pro exorcistu (2015) [TV minisérie] 
Případ pro exorcistu n
minih57227minih57227Život po životě (2010) 
Hereafter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (10)
4   - mat.ilda
7   - jirry
8   - HanzRaptor
7   - Vada
6   - Moniika
9   - slina
8   - hypocrisy
7   - hanik.n
10 - propepu
4   - májová.vět

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

17 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

ČT2 - Co vidí, kdo nevidí

02:10 - 02:40

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

02:20 - 03:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

01:50 - 02:40

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.103/0.069