reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu V říši víl a skřítků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2009
caseyjones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2011
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2011
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2008
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2007
dorothea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2009
do12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.1.2010
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39469minih39469Hra na schovávanou (2005) 
Hide and Seek n
minih106640minih10664013 Eerie (2013) 
13 Eerie n
minih49436minih49436Charlie Bartlett (2007) 
Charlie Bartlett n
minih61500minih61500Cesta ke štěstí (2006) [TV film] 
Lilly Schönauer - Von der Liebe verweht n
minih58914minih58914Keltové I. (2000) [DVD] 
The Celts eps. 1, 2, 3 n
minih34829minih34829Kdosi je za dveřmi (1979) [TV pořad] 
Ktosi je za dverami n
minih46540minih46540Divokej Bill v Lucerně Live (2004) [DVD] 
Divokej Bill v Lucerně Live n
minih3812minih3812Běsnící spravedlnost / Zuřivá spravedlnost (1994) 
Wild Justice n
minih42534minih42534Slimák (2006) 
Slither n
minih40412minih40412Vltava v obrazech (2001) [TV cyklus] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.6 %
3   - PORTER
8   - satyr
10 - caseyjones
6   - MaKy92z
8   - Strength
8   - oulisna
8   - IZiz
9   - Kotrca
8   - Sheriff.Ja
9   - Brosis
8   - dorothea
4   - do12
8   - deuska

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:50 - 16:45

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Propaganda za 2. světové války...

16:05 - 16:45

31 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

41 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.503/0.476