reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu V pravé poledne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.8.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2013
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2005
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2006
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2015
arciking
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2008
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2008
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Ed21W
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih92264minih92264Hemingway a Gellhornová (2012) [TV film] 
Hemingway & Gellhorn n
minih24848minih24848Zlaté kapradí (1963) 
Zlaté kapradí n
minih27717minih27717Záhada Blair Witch (1999) 
The Blair Witch Project n
minih47790minih47790Iron Man (2007) [Video] 
The Invincible Iron Man n
minih13375minih13375Na řvoucích strojích do Monte Carla (1969) 
Monte Carlo or Bust n
minih8811minih8811Hudson Hawk (1991) 
Hudson Hawk n
minih54747minih54747Mikulášovy patálie (2009) 
Le petit Nicolas n
minih17805minih17805Requiem pro panenku (1991) 
Requiem pro panenku n
minih3640minih3640Barton Fink (1991) 
Barton Fink n
minih15087minih15087Osmiúhelník (1980) 
The Octagon n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

V pravé poledne (1952)

 V pravé poledne (1952)
V pravé poledne n
High Noon
Žánr: western / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Fred Zinnemann

(remake)

Hodnocení filmu

69.3 % (14)
8   - curil
7   - M.A.G.
5   - Bara.40
6   - thejduk
8   - Charlie35
6   - Ed
7   - aegis
9   - dederon
5   - jambroz58
8   - kapelnik
8   - arciking
7   - LadaMVK
4   - arysto
9   - Ed21W
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.252