Únorové novinky
ohodnotit

V ohrožení

No Place to Hide

Další název:
Tipperary
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu V ohrožení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.5.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2010
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2024
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2010
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Mirousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35804minih35804Můj soused zabiják 2 (2003) 
The Whole Ten Yards n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih26425minih26425Čisté ruky (1956) 
Čisté ruky n
minih71167minih71167Garde (2011) 
The Chaperone n
minih4541minih4541Božské dítě (1985) 
The Heavenly Kid n
minih24834minih24834Zámek „Nekonečno“ (1983) 
Zámek „Nekonečno“ n
minih184282minih184282Vrch řvoucích lvic (2021) 
La colline où rugissent les lionnes n
minih5743minih5743Ďábel v těle (1986) 
Diavolo in corpo n
minih14814minih14814Odysseova dobrodružství (1968) 
Le aventure di Ulisse n
minih61429minih61429Pozvánka k tanci (2007) 
Danse avec lui n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190058
Osobností: 697032
Fotografií: 762197
Plakátů: 375103
Obsahů a biografií: 177604

Poslední komentáře

Omlouvám se za ty vtípky (2006) ...

Omlouvám se za ty vtípky
Charlie si nabalí novou kost,   ale při představení s jeho   osazenstvem se kterým bydlí   a jeho matkou to nějak   "vře". Díl se slušnejma   sekama a scénkama - 80%

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Doktoři z Počátků (2013) [TV ser...

Doktoři z Počátků
Když se rozhodnete točit   spin-off ze špatného   seriálu, nedá se počítat s   ničím jiným, než s tím,   že vznikne jen další   špatný seriál a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Železňák Kelly (1974) [TV epizod...

Železňák Kelly
Železňák Kelly patří k   Topovanejm dílům! Od   začátku dokonce je nabitej   vtípkama a solidním humorem.   Skvělej je pobočník   Generála více >

Autor: FLA | Hodnocení: 10 / 10

Jaro (1974) [TV epizoda]

Jaro
Tenhle díl se téměř   neomrzí a viděl jsem ho   několikrát. Spousty hlášek   a vtipných scének, výbornej   je závěr - 90%.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Knoflíková válka (1962)

Knoflíková válka
Film mého mládí. Sice už   to ta ty léta ztratilo   šťávu a v dnešní době   jsou metody výchovy téměř   mimo zákon, ale jako dítě   jsem to hltal a bavil se   hodně moc.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10