ohodnotit

V ohrožení

No Place to Hide

Další název:
Tipperary
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu V ohrožení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.5.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2010
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Mirousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80193minih80193Bojovnice (2011) [DVD kinodistribuce] 
Kriegerin n
minih38389minih38389Strach (2002) 
Feardotcom n
minih34123minih34123Krásné a úžasné (2002) 
Lovely & Amazing n
minih46052minih46052Pašeráci (1997) 
Deathline n
minih44622minih44622Teď jsem to konečně já (2006) [TV film] 
n
minih4667minih4667Bronzová těla (1991) 
Abbronzatissimi n
minih111054minih111054V hlubinách (2013) 
Pionér n
minih38874minih38874Zoja (1944) 
Zoja n
minih149301minih149301Bruno a Boots: Boj o bazén (2016) [TV film] 
Bruno & Boots: Go Jump in the Pool n
minih97210minih97210Posedlost (2011) [TV film] 
Obsession n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
7   - curil
5   - Erkul
8   - satyr
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - pepa123
7   - Mirousek

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Kostarika, most mezi Tichým oc...

15:40 - 16:35

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

16:00 - 16:57

32 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155634
Osobností: 643206
Fotografií: 595645
Plakátů: 284527
Obsahů a biografií: 142757

Poslední komentáře

Den Bastily: Francie v ohrožení ...

Den Bastily: Francie v ohrožení
Den Bastily: Francie v   ohrožení je takovej ten   líbivej biják, jaký   originalitou neoplývá (nikdy   není skvělé, když víte,   co přesně více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 7 / 10

Klec (2019) [TV film]

Klec
vyborny film. K. Hádek   superzáporák. Ten opravdu   zahraje všechno. I když pro   mě je heho TOP vykon v   uzovkach. J. Bohdalová take   výborný výkon.

Autor: Zajomi | Hodnocení: 10 / 10

Muži v černém 3 (2012)

Muži v černém 3
Je to o něco lepší než   dvojka a řekl bych, že i   vtipnější. Dobrá zápletka   a efekty. Boris jako záporák   se velmi povedl.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Jedničce se to nevyrovná,   ale také to nebylo tak   špatný. Dokonce bych řekl,   že je to o něco horší než   trojka. Mopslík Frank byl   borec.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Muži v černém (1997)

Muži v černém
Dobrá sci-fi komedie s   nenáročným humorem a   švábem z vesmíru. Jsou i   povedení mimozemšťani, u   jejichž tvorby pustili   tvůrci fantazii z uzdy.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.34/0.309