ohodnotit

V Brooklynu roste strom

A Tree Grows in Brooklyn

Žánr:
Rok:
1945
Délka:
128 minut
„Jaký by byl svět bez věčných snílků?“

Celkové hodnocení filmu V Brooklynu roste strom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.6.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.9.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36838minih36838Scary Movie 4 (2006) 
Scary Movie 4 n
minih39861minih39861Mastičkář (1954) 
Le Guérisseur n
minih31788minih31788Boot Hill (1969) 
La collina degli stivali n
minih158090minih158090V domě (2016) 
Crawlspace n
minih28828minih28828Snídaňový klub (1985) 
The Breakfast Club n
minih32491minih32491Rocky Marciano (1999) [TV film] 
Rocky Marciano n
minih164012minih164012Krystal (2017) 
Krystal n
minih5647minih5647Člen klanu (1974) 
The Klansman n
minih46997minih46997Ostrov pokladů (2007/1) 
L'île au(x) trésor(s) n
minih98695minih98695Ginger a Rosa (2012) 
Ginger & Rosa n

Hodnocení:n12345678910
reklama

Hodnocení filmu

77.5 % (12)
7   - curil
9   - clara.bow
8   - Veronika42
7   - hvezdyn
8   - melakara
6   - Andrejevna
8   - zepo
8   - Milicent
8   - rosta12
9   - Johnny1
8   - valentine
7   - MIGELO26

TV Program

ČT1 - Agentura Puzzle (2004) [TV ser...

22:30 - 23:55

56 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Ve dne v noci

23:25 - 00:40

1 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

NOVA - Eurovolby 2019: Výsledky

22:50 - 00:30

36 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Stalo se (2008)

22:55 - 00:50

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155724
Osobností: 643430
Fotografií: 595801
Plakátů: 284874
Obsahů a biografií: 142814

Poslední komentáře

Navajo Joe (1966)

Navajo Joe
Jednoduchý příběh bandy   zločinců kolem Duncana, pro   které denní náplní je   zabijet lidi a bezpracně   přijít k penězům. I kdyby   měli více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Potomek (2019)

Potomek
I takto se dají dělat filmy.   Vezme se starý scénář,   udělá se v něm několik   patřičných okrajových   změn a natočí snímek, o   kterém se více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Ali ví, po čem muži touží (2019)

Ali ví, po čem muži touží
Moralizační agitka v   takovém stavu, že by i   komunističtí budovatelé v   50. letech zbledli závistí.   Ano, snímek skutečně   vypadá jak na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Boxer a smrť (1962)

Boxer a smrť
Velice sugestivní a velice   autentické. Atmosféru v   lágru umocňuje i polská   nebo německá mluva, která   zůstala zachována a   opatřena více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Rocky Balboa (2006)

Historky z reštaurácie

Rocky Balboa
Myslím, že toto je   najlepší film o Rockym.   Hlavne tie príbehy bez boxu.   Bilancovanie, vzťahy,   minipríbehy zo života. Asi   najlepšie je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.273