reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Uzavřený pavilón

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2016
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.5.2014
stanley52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2015
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
rarak94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2009
madja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
ladzis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih145593minih145593Vláda (2010) [TV seriál] 
Borgen n
minih47152minih47152Sissi a Yetti (2007) 
Lissi und der wilde Kaiser n
minih47198minih47198TerrorVision (1986) 
TerrorVision n
minih24599minih24599Sólo pro starou dámu (1978) 
n
minih62439minih62439Vraždy v Juareze (2006) 
The Virgin of Juarez n
minih52897minih52897Domácnost naruby (2008) 
De l'autre côté du lit n
minih55127minih55127Slečna Marplová: Smysluplná vražda (2009) [TV film] 
Marple: They Do It with Mirrors n
minih38517minih38517Soukromé životy - Klaunova antická tragédie (2003) [TV film] 
n
minih43543minih43543Brána do záhrobí (1981) 
E tu vivrai nel terrore - L'aldilà n
minih31622minih31622Uprchlíci (1986) 
Les fugitifs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 %
7   - Pitryx
9   - melakara
7   - Kycky
4   - kepsar
10 - stanley52
10 - mary.charl
4   - rarak94
7   - madja
9   - ladzis

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

53 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602793
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.319/0.296