reklama
 
ohodnotit

Utopie – nejvíc lidí žije v Číně

Folk flest bor i Kina

Další název:
Most People Live In China
Země:
Rok:
2002
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
4.11.2004
„Absurdní komedie o maličkostech a jejich obrovských důsledcích“

Celkové hodnocení filmu Utopie – nejvíc lidí žije v Číně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2015
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.4.2014
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2015
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.1.2013
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2006
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2012
adam75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.1.2015
Karabekian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2006
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2015
Benyk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2008
Faun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39171minih39171Hlas moře (2004) 
Mar adentro n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih43427minih43427Drsný časy (2005) 
Harsh Times n
minih45982minih45982Vidocq (1967) [TV seriál] 
Vidocq n
minih62204minih62204Vynález (2004) 
Primer n
minih12704minih12704Mocná Afrodité (1995) 
Mighty Aphrodite n
minih27259minih27259Smůla (1972) 
La scoumoune n
minih31903minih31903Záskok (1997) 
n
minih30796minih30796Čtyři klauni (1970) 
4 Clowns n
minih23487minih23487Zahraj to znovu, Same! (1972) 
Play It Again, Sam n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.1 %
8   - cicis
6   - mat.ilda
9   - Mlapiska
5   - karlosphon
9   - Faye
5   - Zimmy871
4   - Andrejevna
9   - xebece
8   - LucyStar
9   - adam75
9   - Karabekian
6   - Zelisko
7   - Benyk
7   - Faun

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:45 - 11:45

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Jsem JFK Junior

10:45 - 12:15

43 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Zbloudilá srdce (1997) [TV fil...

10:15 - 12:10

73 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144310
Osobností: 615083
Fotografií: 539049
Plakátů: 258013
Obsahů a biografií: 132150

Poslední komentáře

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.24/0.197