ohodnotit

Utonutí zakázáno

Noyade interdite

Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1990
„Záhada mrtvých mužů, které vyplavilo moře.“

Celkové hodnocení filmu Utonutí zakázáno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2014
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2012
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49456minih49456Výchovný tábor (2007) 
Boot Camp n
minih19221minih19221Smrtící léčba (1996) 
Extreme Measures n
minih19083minih19083Smažená zelená rajčata (1991) 
Fried Green Tomatoes At The Whistle Stop Café n
minih38270minih38270Cizinec (2003) 
Perfect strangers n
minih92850minih92850Gentlemani (1969) 
n
minih123999minih123999Aux yeux des vivants (2014) 
Aux yeux des vivants n
minih24674minih24674Skalní ševci (1931) 
n
minih138940minih138940Plivu na váš hrob 3 (2015) 
I Spit on Your Grave 3 n
minih15978minih15978Po stopách krve (1969) 
Po stopách krve n
minih62554minih62554Rozchod (2008) 
Partir n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 % (6)
9   - vojtam
8   - melakara
7   - Rene1
9   - Johnny1
9   - marresi
7   - domas2006
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279972
Obsahů a biografií: 141636

Poslední komentáře

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Velmi dobrý film, který   však do průměru sráží   nedokončené drobné   kapitolky. Například já   bych rád viděl, jak   kultivovaný kantor více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.155/0.125