reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Utonutí zakázáno

Noyade interdite

Rok:
1987
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1990
„Záhada mrtvých mužů, které vyplavilo moře.“

Celkové hodnocení filmu Utonutí zakázáno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2011
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2012
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33319minih33319Kód Navajo (2002) 
Windtalkers n
minih9273minih9273Jak je těžké být dědečkem (1951) 
Father´s Little Dividend n
minih16688minih16688Pošťák vždy zvoní dvakrát (1981) 
The Postman Always Rings Twice n
minih22835minih22835Vražda v Bílém domě (1997) 
Murder at 1600 n
minih71381minih71381Trpasličí manželství (2009) [TV seriál] 
The Little Couple n
minih60513minih60513Mistr a Markétka (2005) [TV seriál] 
Mastěr i Margarita n
minih29882minih29882Království ohně (2002) 
Reign of Fire n
minih12515minih12515Miluji tě k smrti (1990) 
I Love You To Death n
minih24894minih24894Liz, příběh Elizabeth Taylor (1995) [TV film] 
Liz: The Elizabeth Taylor Story n
minih132100minih132100Sebevražedný oddíl (2016) 
Suicide Squad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
9   - vojtam
7   - Rene1
8   - melakara
9   - Johnny1
9   - marresi
7   - domas2006

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Divnopis (2008) [TV pořad]

05:00 - 05:10

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:35 - 05:35

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:05 - 06:45

117 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141582
Osobností: 606470
Fotografií: 526522
Plakátů: 253963
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.49