ohodnotit

Utonutí zakázáno

Noyade interdite

Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1990
„Záhada mrtvých mužů, které vyplavilo moře.“

Celkové hodnocení filmu Utonutí zakázáno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2014
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2019
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2012
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5715minih5715„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970) 
„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ n
minih4324minih4324Blízká setkání třetího druhu (1977) 
Close Encounters Of The Third Kind n
minih47286minih47286Stařec a moře (1958) 
The Old Man and the Sea n
minih133843minih133843Poslední lovec čarodějnic (2015) 
The Last Witch Hunter n
minih81196minih81196Vrtěti ženou (2011) 
Hysteria n
minih62517minih62517Jonesovi (2009) 
The Joneses n
minih102210minih102210Enderova hra (2013) [2k digital] 
Ender's Game n
minih142730minih142730Estranged (2015) 
Estranged n
minih2522minih2522Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 
Ace Ventura: When Nature Calls n
minih49214minih49214Bruno (2009) 
Brüno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 % (7)
9   - vojtam
8   - melakara
7   - Rene1
8   - K882
9   - Johnny1
9   - marresi
7   - domas2006

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

20:10 - 21:00

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Do země lovců lebek

20:00 - 21:00

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

20:20 - 21:25

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Vinaři (2014) [TV seriál]

20:15 - 21:30

13 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165537
Osobností: 660236
Fotografií: 639605
Plakátů: 308187
Obsahů a biografií: 151834

Poslední komentáře

Blízká setkání třetího druhu (19...

Blízká setkání třetího druhu
Právě sleduji tenhle film v   televizi a vzpomínám na   mládí. Byl jsem na něm v   kině a ten 70 zážitek na   mě tehdy opravdu hodnë   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Brewsterovy milióny (1985)

Brewsterovy milióny
Povedená komedie režiséra   Waltera Hilla. Richard Pryor   je i bez svého parťáka Gene   Wildera výborný a pozadu   nezůstává ani John Candy,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

O rybáři a rybce (1986) [TV insc...

O rybáři a rybce
Tak na rozdíl od ostatních   se mi to moc nelíbilo.   Zdlouhavé a zprasené   přepracování originálu. Je   jedno zda máme na mysli   Puškina či více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

O princezně, která pořád vařila ...

O princezně, která pořád vařila
Veselá pohádka k nedělnímu   dopoledni pro celou rodinu.   Zvláště děti by mohla   pobavit. Vhodné pro celou   rodinu.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Neviditelný muž (1933)

Neviditelný muž
Zde je třeba smeknout pře   filmovými triky, a to   hodně hluboko. Ten konec měl   být zpracován lépe. Skoro   celý film je na co koukat.   Děj je svižný a občas je i   trocha legrace.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.175/0.164