reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Útočná síla "Z"

Attack Force Z

Další název:
Špeciálne komando "Z"
Rok:
1982
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Útočná síla "Z"

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.8.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2012
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2013
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2008
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2013
lov1974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56023minih56023Alma mater (2004) 
Alma mater n
minih2877minih2877Americká ruleta (1988) 
American Roulette n
minih85607minih85607Nespoutaný Django (2012) 
Django Unchained n
minih49727minih49727Bezesné noci (2002) 
Sleepless Nights n
minih44281minih44281Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (1969) [TV pořad] 
n
minih5684minih5684Čtvrtá válka (1991) 
The Fourth War n
minih122384minih122384Prokletí Midasovy skříňky (2013) 
The Adventurer: The Curse of the Midas Box n
minih11636minih11636Lovec lidí (1989) 
The Bounty Hunter n
minih23881minih23881Zlaté oko (1995) 
GoldenEye n
minih44402minih44402Vondráčkovo pozdní odpoledne (1978) [TV inscenace] 
Vondráčkovo pozdní odpoledne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
5   - M.A.G.
6   - Kuvik
7   - PORTER
7   - FrankieOnd
5   - satyr
6   - rosta12
7   - Gredor
6   - lov1974

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.35/0.328