ohodnotit

Útěk z vězení [TV film]

Jailbreakers

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Útěk z vězení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.9.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2011
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2019
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2007
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Sashenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45226minih45226Boží zbraň (1976) 
Diamante Lobo n
minih38715minih38715Uneseni (2002) [TV minisérie] 
Taken n
minih42029minih42029Stormbreaker (2006) 
Stormbreaker n
minih25536minih25536Prokletá farma (1997) 
A Thousand Acres n
minih127005minih127005Šumné stopy (2013) [TV pořad] 
Šumné stopy n
minih42781minih42781Druhá světová válka (Začátek války v Americe) - 7. díl (1945) 
World War II: War Comes To America n
minih40430minih40430R.S.V.P. (2002) 
n
minih22475minih22475Věznice (1987) 
Prison n
minih28821minih28821Tři panáci (2000) [TV film] 
The Three Stooges n
minih25230minih25230Král Drozdí brada (1984) 
König Drosselbart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 % (10)
5   - curil
6   - clara.bow
4   - M.A.G.
3   - miroslav22
4   - tylda
7   - KURUAZIE
10 - lisak-18
5   - Renat
5   - l.zahry
5   - Sashenka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157175
Osobností: 646922
Fotografií: 601866
Plakátů: 287252
Obsahů a biografií: 144150

Poslední komentáře

Spider-Man: Daleko od domova (20...

Ztráta času

Spider-Man: Daleko od domova
Mému synovi, 11 let, se to   ještě líbilo, za rok uz by   to považoval trapné. Pro 12   plus je to výsměch a rád   bych zpet vstupné.

Autor: kejml1984 | Hodnocení: 1 / 10

MOST! (2019) [TV seriál]

MOST!
Pánové Kolečko a   Prušinovský zašli o další   krok dál v testování toho   co český divák vydrží a   je ochoten akceptovat. Chápu,   že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Avengers: Endgame (2019)

Avengers: Endgame
Film mě dojal a byla jsem z   něho unešená a nemůžu si   ho vynachválit, ale jediný,   co bych vytkla... Je dlouhý,   chápu to, ale ne každý   více >

Autor: Agisek | Hodnocení: 10 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tenhle ambiciózní projekt   předcházela velká reklama   ale nakonec se stal jen   kabinetní ukázkou toho, že   není radno vstupovat 2x do   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Ostrov naděje (2008)

Ostrov naděje
Do příběhu jsem se   nedokázal vcítit, připadá   mi značně vykonstruovaný.   Nezaznamenal jsem, jestli je   natočen podle nějakého   skutečného více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.327/0.297