reklama
 
ohodnotit

Útěk do bezpečí

À nous deux

Další název:
Us Two / An Adventure for Two
Země:
Rok:
1979
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Útěk do bezpečí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2017
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2018
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih3164minih3164Antonio Gramsci (1977) 
Antonio Gramsci: i giorni del carcere n
minih36864minih36864Legenda o opilém mistrovi (1994) 
Jui kuen II n
minih48317minih48317Rachel, Rachel (1968) 
Rachel, Rachel n
minih4677minih4677Brouk v hlavě (1969) [TV divadelní představení] 
Brouk v hlavě n
minih30902minih30902Velký balík peněz (1978) 
La mazzetta n
minih12298minih12298Měsíční hory (1989) 
Mountains of the Moon n
minih58989minih58989Osudové ženy (1976) 
Calmos n
minih21047minih21047Timur a jeho parta (1940) 
Timur i jego komanda n
minih153315minih153315Křižáček (2017) 
Křižáček n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (10)
8   - curil
8   - cicis
5   - Edward52
8   - Bara.40
7   - Faye
8   - phorsky1
9   - Johnny1
5   - wrangler
7   - K882
6   - dansida
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152395
Osobností: 636580
Fotografií: 578673
Plakátů: 275725
Obsahů a biografií: 139857

Poslední komentáře

Ostrov pokladů (2007/1)

Ostrov pokladů
Nejznámější dílo   skotského spisovatele Roberta   Louise Stevensona ´Treasure   Island´ se řadí k   příběhům, které jsou   filmaři neustále více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Robin Hood (1991)

Robin Hood
Televizní verze promítaná i   v českých kinech v podstatě   sloužila jako konkurence   velkorozpočtovému snímku s   Kevinem Costnerem ´Robin   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt bílého koně (1998)...

Big Ben: Smrt bílého koně
Během módní přehlídky je   probodnut Ramboldem   nastrčený milenec manželek   několika tölzkých   papalášů. Ben opět   podlehne šarmu blondýny. více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt překupníka (1997) ...

Big Ben: Smrt překupníka
Toto je první díl Bena,   který jsem při jeho prvním   vysílání před dvaceti lety   zaregistroval, takže pro mě   trochu nostalgický. Řeší   se více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrtící aféra (2000) [T...

Big Ben: Smrtící aféra
A další díl s italskou   menšinou. Ben tu dost   prohání Pfeiffera, který se   chce dát ke kriminálce, ale   opět pohnojí co může.:)   Resi v více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.434/0.393