reklama
 
ohodnotit

Útěk do bezpečí

À nous deux

Další název:
Us Two / An Adventure for Two
Země:
Rok:
1979
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Útěk do bezpečí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2017
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2018
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56486minih56486Kanadská jízdní policie (1940) 
Northwest Mounted Police n
minih48305minih48305Škvára (2007) 
Moola n
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih85507minih85507Co je větší, to je hezčí (2012) 
Mince alors! n
minih18661minih18661Serpico (1973) 
Serpico n
minih47653minih47653Ubaleno v Kansasu (2003) 
Rolling Kansas n
minih53520minih53520Lesní panna (1973) [TV inscenace] 
Lesní panna n
minih7817minih7817Gabriela (1983) 
Gabriela, Cravo e Canela n
minih11427minih11427Líbej mne, Katko! (1953) 
Kiss Me Kate! n
minih66730minih66730Hanna (2010) 
Hanna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
8   - curil
8   - cicis
5   - Edward52
8   - Bara.40
7   - Faye
8   - phorsky1
9   - Johnny1
5   - wrangler
7   - K882
6   - dansida

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Libano...

17:45 - 18:45

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149645
Osobností: 631566
Fotografií: 571532
Plakátů: 271236
Obsahů a biografií: 137547

Poslední komentáře

The Concrete Jungle (1982)

The Concrete Jungle
Slabší průměr dnes již   pomalu zapomenutého žánru   WiP Movies (Women in Prison   Films). Oblíbený byl v   sedmdesátých a osmdesátých   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Horor z Amityville (1979)

Výborný film. 80%

Horor z Amityville
Zatiaľ najlepší horor z   minulého storočia.   Natočené dobre ako ti   dnešné filmy. Herci fajn   (okrem toho kňaza), hudba,   kamera a príbeh více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Fantastická čtyřka (2005)

Fantastická čtyřka

Fantastická čtyřka
Takže, scénáristé si   řekli, že je tady nějaký   kreslený seriál, který se   jmenuje Fantastická čtyřka,   že ho děti hltají a že je   doba více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 3 / 10

Blade: Trinity (2004)

Blade: Trinity

Blade: Trinity
Ještě před tím, než se z   Ryana Reynoldse stal Deadpool,   měl důležitou roli ve   třetím pokračování   kultovního snímku Blade.   Společně s více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 5 / 10

Spider-Man 2 (2004)

Spider-Man 2

Spider-Man 2
Ach, kdo by to jen čekal, že   po tak úspěšné jedničce   přijde i dvojka? V dnešní   době sequelů, prequelů,   spinů, dvojek, trojek,   více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.256