Jeden svět
ohodnotit

Úsvit planety opic [2k digital]

Dawn of the Planet of the Apes

Další název:
Untitled Rise of the Planet of the Apes Sequel; Planet der Affen: Revolution
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
17.7.2014
„Poslední šance na mír.“

Komentáře k filmu Úsvit planety opic

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.12.2014
Opice Vs. Lidi
Nijak zvlášť nesleduji,   vlastně vůbec souboj opic a   lidí. Těch filmů od 60. let   dodnes vzniklo několik a   chladným mě nechal i snímek   z roku 2011 který má velice   solidní ohlasy. Na tento jsem   se podíval, protože jsem   četl, že je to zároveň i   post-apo a to já můžu. No a   verdikt: Technická a triková   úroveň vynikající, lokace   a některé scény opravdu   povedené, emoce + herci velmi   dobré. Děj a samotný film,   už pro mně né tak poutavý,   asi bych uvítal více akce v   první půlce. Jinak solidní   "blokbástr".
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2023
Jednoduše řečeno, kde se   objeví člověk, tam tráva   neroste. Ale opravdu je pánem   tvorstva? Darwinova teorie v   tomto druhém snímku nové   ságy dostává obzvlášť   zabrat. Příběh se   odehrává tři roky po   událostech v předchozím   prvním snímku a vidíme, jak   se opice, svým způsobem,   civilizovaně usadili. A bylo   jim fajn. Dokud se ovšem zase   neobjeví člověk. Na straně   opic se nyní výrazně   projevuje typický lidský   charakter získávání moci,   při kterém je lidské   pokolení takřka pouze   použito v rámci dosáhnutí   svého. Takže tu máme   opičí souboj dobra a zla a   lidstvo někde uprostřed.   Scénář se drží   poetického okamžiku, ale   místy snad až moc   vykresleně. Ve všem je   politika a ve všem je   ohraničeno diletantství a   kreativita. Příběh se veze   v jednoduchosti, ve svém   plynulém vývoji natahovaně,   a co si budeme povídat, v   ničem originálně. Takže   filmový zážitek przní   naprostá předvídavost,   čímž se hroutí dramatizace   a napětí. Po technické   stránce se ale jedná o   pastvu pro oči. CGI už dnes   skutečně dokáže divy, jen   se to ještě stále neobejde   bez herců vytvářející pro   animátory veškerý herecký   předobraz, k dosažení té   nejlepší reálnosti pohybů   a mimik. A vidět opice na   koních se samopaly je vskutku   zážitek. Takže vlivem viru   lidstva ubývá, ale opic je   naopak stále více.   Sociální téma o soužití a   přežití je oduševnělé,   emotivní a hluboce   působivé. Důvěra se   skloňuje ve všech pádech na   obou stranách barikády,   avšak nejvíce hlasité   rozepře jsou právě na   straně opic. V tomto směru   je impozantní protiválečné   vyznění, a i když se   skutečně jedná především   o dramatické podobenství,   nějakých akční scén se   lze také dočkat. Takže po   technické stránce naprostá   paráda, dějově žádná   sláva.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.4.2016
Dá se říct, že nad   novodobým "Zrození   planety opic" jsem se   více méně rozplýval - to   se mi skutečně líbilo.
Tady už to tak moc říct   nemůžu. Nečekal jsem sice   od tohoto filmu žádný   velký zázrak, ale přece   jenom jsem toho chtěl o něco   víc.
Moje chvála   opět patří A.Serkisovi za   jeho vyjímečné   schopnosti.
Takže u   mě za 6 bodů.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2014
Opice nezabíjet opice... TY nejsi opice!!
Výborný zážitek, takhle si   já představuju velkofilm.   Pokračuje ve střídání   emocí jako první díl kde   teda scény byli asi ještě   emotivnější. Cesar prošel   vývojem od prvního dílu, z   adolescentního šimpanze ve   velkého moudrého vůdce   obrovské tlupy. Jedna   impozantní scéna střídá   druhou, velice tomu   napomáhají grandiózní   kulisy/efekty ,   postapokalyptické záběry   San francisca byli parádní.   Film ukazuje charakteristickou   podobnost skupiny opičáků s   lidskými davy. Vždycky se   najde někdo kdo to pos...e.   Bohužel po shlédnutí   trailerů bylo jasné že   Cesar neumřel po postřelení   protože ještě nebyli vidět   scény známé z ukázek.   Takže s trailerama to   nepřehánět, zbytečně   spoilerujou. Film je zkrátka   báječnou propojkou mezi   ukázkou toho jak se opice   začali mutovat a tím jak   vypukne válka mezi dvěma   stranami. Takže jak by řekl   Cesar, nemá cenu se   schovávat a utíkat před   tím než válka vypukne,   protože ta už vypukla. BOMBA   100%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2020
Svetlá - Áno, svetlá
Dôstojné a možno ešte   lepšie pokračovanie   predchádzajúceho snímku. Je   pravdou, že teraz ten príbeh   nie je až taký   prepracovaný, ale až tak to   nevadí. Zasa pribudlo   výpravnosti a   monumentálnosti. Inak film je   tak trochu vizionársky   ohľadom toho šírenia   vírusu a vlastne kde sa   civilizácia za posledných   desať rokov dostala. Potom   nasleduje lov v lesoch,   perfektne spravené. Tie   monumentálne lesy,   vegetácia, ich štýlové   obydlia, krásne   atmosférické, vlhké,   tmavé. A do toho veľký   medveď a poranený synak.   Potom začne stretko s   ľuďmi, ktorí potrebujú   energiu a tú im môže   poskytnúť neďaleká vodná   priehrada. Avšak tam sú   opice a tak musí skôr či   neskôr dôjsť k stretnutiu.   Caesar vyrástol v   charizmatického vodcu a   jediným, kto ho môže   ohroziť je snáď len Koba.   Ich triumfálny príchod do   kolónie bol uhrančivý, tie   kone tomu dodali rešpekt   („to je trocha viac ako   osemdesiat“). Kým zo   začiatku to bolo skôr   komornejšie, v druhej   polovici akcia už gradovala.   Film sa mi páčil, bola to   výborná a vyvážená   kombinácia atmosféry,   príbehu, akcie, charakterov,   kulís, všetko tu pekne do   seba zapasovalo. Ešte musím   tvorcov pochváliť aj za to,   že popracovali na   charakteroch samotných opíc.   Či už zradného Kobu,   Caesarovho syna Modroočka   (Blue Eyes), ktorí chvíľami   nechápal, čo sa deje, ale   jeho postava bola excelentná.   No a nakoniec nad všetkými   vyčnieval charizmatický a   inteligentný orangutan   Maurice, moja   najobľúbenejšia postava a   akási istota dobra celkovo v   tom svete (krásny záber ako   na skalu vyučoval a   vzdelával malé opičky)
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Skvělá podívaná jak   vizuálně tak herecky a opice   vypadají jako skutečný   ,akční scény   propracovaný,prostředí   výborný,zvládnuté jak   režijně tak příběhem   ,Cézar se chová jako pravý   vůdce je to dobře udělaný   naprostá spokojenost.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2014
Vynikající   postapokalyptický film tohoto   roku. Rozhodně se zde jedná   o lepší film, než jeho   předchůdce.
Úsvit   planety opic je rozdělen do   dvou částí. Zatímco v   první části filmu se   spíše řeší vztahy mezi   lidmi a opicemi a celá ta   část je neačkní, tak ta   druhá je přímý opak,   nastartuje akce a překvapivé   dějové zvraty.
Největší klad jsou   určitě vizuální efekty,   zde opravdu nepoznáte, že se   jedná o filmový trik.
Jako zápor beru málo   prostoru pro Garryho Oldmana.   Natožto jako vůdce lidské   osady jsem čekal, že dostane   víc prostoru a že jeho   postava bude víc   rozebírána.
Z filmu   jsem si odnesl pěkný   zážitek, velice chválím.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2014
Pokud jsem o předchozím   díle napsal, že to rozhodně   není ztracenej čas, tak zde   to je prostě dobře   investovanej čas. Už po pár   minutách filmu jsem   potřeboval na záchod, ale   děj mě tak upoutal, že jsem   na to prostě a jednoduše   zapomněl. V závěrečný   pětiminutovce jsem se už ale   kroutil, jak igeliťák   vhozenej do ohně. Ale zpět k   filmu. Pro mě jedna malá   kaňka na dobře odvedené   práci, byly chvílema   strašně průhledný a lehce   odhadnutelný scény, ale to   bylo na celkovým dojmu z   filmu úplný nic. Film je tak   neskutečně napínavej, že i   na tom relativně pohodlným   gauči v kině, jsem seděl   jak na trní. Od začátku až   do konce minimum nudných   prodlev, který by mne nutily   brát telefon do ruky či   strkat sirky do očí. Herecky   by to asi zvládnul kdekdo,   protože půlka hereckých   výkonů jsou jen čidla na   xichtě či počítačová   úprava a na tom film určitě   nestaví. Nicméně scénář,   námět, akce, zpracování a   celkový dojem z filmu je   prostě vynikající. Pro   jednou dobře investovaných   140 korun českých   ---->100%
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2015
Celkem slušná poudačka o   tom, jak nám opičky   zamerikanizovaly a pochytaly   lidské móresy... a jak   bychom si mohli na obou   stranách krásně žít,   jenže vždycky se najdou   nějací kreténi ;-)
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2014
První díl mě zaujal   více...efekty perfektní,   zápletka i děj ok, ale jako   celek mě film úplně   nenadchl - uvidíme co další   díl:-)
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2018
║Rozpočet   $170miliónov║Tržby USA   $208,545,589 ║Tržby   Celosvetovo $710,644,566▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $23,938,728 //počet   predaných kusov 1,342,882║   Tržby za predaj DVD v USA   $22,537,165 //počet   predaných kusov 1,366,858║   pokračovanie, ktoré opäť   ostáva v tieni predchodcu,   nie že by príbeh nudil ale   jednoducho sa tvorcovia   neposunuli o ráznejší krok   vpred, kostra príbehu sa vo   veľa veciach snaží stavať   už na overených   schématických praktikách,   na ošumelých zápletkách,   takže nejaké veľké   prekvapivé zlomové momenty   neprídu, v podstate s filmom   prichádza podobná pachuť   ako pri reebotoch ako je   Amazing Spider-man,   Godzilla,... na druhú stranu   v rámci hercov nikto   zvlášť nevyniká až na   opice kde sa aspoň tvorcovia   posnažili dať tomu nejakú   tu hĺbku, trikovo na vysokej   úrovni, škoda že Matt   Reeves nevie lepšie pracovať   z hercami, nedokáže z nich   viac vyžmýchať /videl v   kine: 70%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2018
Caesar-opici kral mierotvorcom :)...
Pokracovanie opicej trilogie   nesklamalo.Zaujimave akcne   sceny a efekty ma   bavili.Moralny presah   neposobil trapne az na   niektore vynimky.Snimku by   neuskodila kratsia minutaz.
Film jednoznacne   doporucujem.
whack
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2016
Najkrajšie na celom filme sú   obrazy odľudnených   zazelenaných miest, budov   pokrytých lianami a machom,   stromov prerážajúcich cez   asfalt... a to, že v ňom   nevystupujú skutočné   zvieratá. Scenár je   slabší, a trošku mi   prekáža, že Koba má tu   charakter vykreslený   podstatne horšie ako v <a   href="http://www.csfd.cz/   film/281606-zrozeni-planety-op   ic/komentare/">predoš   lom diely</a>, kde bol   skôr nekompromisným   bojovníkom, čo bolo,   vzhľadom k tomu, aké pokusy   na ňom robili ľudia v   laboratóriu, opodstatnené.   Keby sa viac ako napádaniu   vlastných venoval plánom ako   vyhodiť do vzduchu tú   priehradu, bolo by to ok.   Pretože som si istý, že mal   pravdu v tom, že keď by   ľudia dosiahli svoje, neskôr   by aj tak územia opíc   napadli. Rozoberania týchto   úvah sa ale vo filme   nedočkáme, koniec je   príliš rýchly na nejakú   hlbšiu pointu.
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2014
Jako letní blockbuster je   Úsvit planety opic na dobré   úrovni oproti jiným   popcornovým filmům.Už ale   nepůsobí jako zjevení jako   tomu bylo u prvního   dílu.Chybělo větší   překvapení nebo větší   pointa,nebo větší   propracovanost v charakterech   účinkujících na obou   stranách   "barikád".Také   zavedená klišé v podobě   položené kamery s videem   "hádejte,co tam zrovna   bude za sentimentální   nahrávku" si mohl autor   odpustit.Viděno ve 3D v   kině.
cerfik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2014
Co nechápu je proč měnili   režiséra i kameramana po   naprosto skvělém úvodním   Zrození planety opic (2011),   asi již dnešní zvyk   produkce, která střídá   realizátorský tým jako u   nás stavební firmy pomocné   dělníky. Opice jsou stále   úžasně provedené, ale   mění se to tak trochu v   ohranou akční podívanou a   nedomyšleností a zkratek   přibylo natolik, že plné   hodnocení si film rozhodně   nezaslouží. Pořád   opakované rčení "Opice   nezabije opici", a   přitom se o každou blbost   mezi sebou mydlí, pak   působí spíše směšně.   Potenciálu jedničky tvůrci   vůbec moc nevyužili a faktu,   že lidskost není způsobena   nárůstem intelektu nýbrž   soucitu, moudrosti, empatie a   přirozené životní radosti   si nikdo ani nepovšiml.   Závěr rozhovoru dvou, že to   zkusili žít v míru a   nepovedlo se jim to, tak už   to zkoušet nebudou, působí   už vyloženě trapně a   fatalisticky.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.7.2017
"Downi"
Pokud by měla skutečně   takto vypadat naše   budoucnost, potom už je   lepší když to tady celé   shoří .Parta   nýmandů,pitomců a   neumětelů kteří přežijí   nákazu poněvadž jsou   imunní..patrně vůči   vlastní neschopnosti , se   ubytuje ubytuje v rozvalinách   Frisca. Do svého čela si   nezvolí vedení(třeba i   formou uzurpace moci ,aspoň   by to mohl trochu dramatický   prvek) pouze tam mají jednoho   "Pepkavyskoč" co to   tam v podstatě   "řídí" .S   takovýmto přístupem se pak   těžko divit tomu, že si   nejsou schopni zorganizovat   své společenství.   Nezabezpečí si ani perimetr   svého útočiště a když   už vyrazí na průzkum tak   narazí.Od této chvíle, tedy   od začátku vyprávění se z   celého příběhu stává   ekologicko-morální patos   jestli pocházíme z opice   nebo jsme ji stvořili v   laboratoři jako produkt   výzkumu na Alzheimra či   další nemoci.Opičáci   naopak mají svou tlupu   zorganizovanou téměř   dokonale asi jako dilematický   protiklad těm lemplům z   Frisca .Střet je tedy   nevyhnutelný. Pokud to zatím   byla selanka , pak bude   hůř.Mluvící opice (K čemu   jim to vlatně bylo? Jen aby   divák pochopil několik málo   dialogů,aha) mají na svém   území přehradu která umí   vyrábět elektřinu.Zázrak!   Opičáci mají zase   zdravotní problém paňmámy   šéfa. Nastal čas na   spolupráci. Na obou stranách   však existuje parta která si   nepřeje vzájemné soužití.   Jak objevné! Stupidní   scénář plný blábolů ,   jen namátkou uvedu jeden.   Idioti z Frisca používají k   výrobě energie generátory   ale kontak s nějakou další   skupinou navážou až se   připojí energie z   elektrárny ..asi není   elektřina jako elektřina   nebo to jen režisér a   scénarista nechápou..Pokud   už se tedy na snímek   podíváte, použijte ho jako   instruktážní video jak   nesvěřit svůj život do   rukou několika dementů   kteří trénují střelbu   zbraní na Hummera ale   netuší co činí   protivník.Nelogický ,velmi   slabý odvar žánru postapo   kdy jakési morální pohnutky   jsou základní premisou   celého filmu.Dvě hvězdičky   za masky a několik málo   povedených scén.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2015
TRAPNÁ KOPIE
Jak je vidět trapné státy   americké se nezmůžou už   absolutně na nic než   vykrádat stará filmařská   díla a těžit pouze z   moderních triků, kterými se   snaží oblbnout nemyslící   stádo. Nedokáží vymyslet   absolutně vůbec nic. Nadarmo   to není jen země   arogantních lemplů a   militantních pomatenců.   Ubohost filové tvorby USA už   dosahuje vrcholu, vždy jen   kradli a kradou a ničí.   Vykrádat staré dobré filmy   je totéž jako kdyby nějaký   mazal přematla Monu Lisu..už   to bude jen mazanice a né   krásný originál.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2014
Dawn of the Planet of the Apes
Po príbehovej stránke   dokonalé avšak film je   nudný nakoľko viac ako   polovicu musíte čítať   titulky a neuveriteľne vás   to unavuje.Akcie je málo ale   poteší oko.Na jedno pozretie   stráviteľné.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2014
První díl mě překvapil a   doslova pohltil .. díl druhý   >> vytratilo se kouzlo   překvápka, ale nadšení   zůstalo. Přeci jen už jsem   lehce tušil, co mě čeká,   což ovšem násobilo celkový   požitek. "Úsvit   opičáků" je film   hodně megalomanský, takový   rozsáhlý projekt, který   sází na zaručenou kvalitu a   dokazuje to minutu po minutě.   Osobně mám velmi rád celou   sérii OPIC, proto také   hodnotím tak vysoko. Určitě   mám nějaké výtky ke   klopýtnutí v ději nebo   těch pár dějově nelogický   rozhodnutí, kterými prostě   a jednoduše tvůrci dláždí   cestu pro napínavější   příběh. Myslím   především druhou část   filmu. Ale i tak je to pravý   blockbuster, který tasí na   diváky všechny zbraně v   podobě dokonalé vizualizace,   perfektního hereckého   představení a   neuvěřitelně krásně   vykresluje život lido/opů.   Jsem nadšen, spokojen - supr.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2018
Úsvit planety opic by se dal   rozdělit na dvě poloviny kdy   první část se mě moc   nelíbila, protože vypadala   jako samostatný film, které   nijak nepoukazuje na to, že   to je pokračování, už   existujícího snímku. A tak   vidíme jen občasné   navazování na svého   předchůdce. .. První   polovina je také dost   předvídatelná a vše se   mění až s nástupem druhé   půlky filmu, kde mě   překvapí, jaká strana   vlastně potyčku začne a   jakým způsobem. Vše tak   začíná být zajímavé a   konečně Vás to naplno   upoutá do pohovky, sedačky   či načem to vlastně sedíte   :) .. No a na závěr si   Úsvit pro nás přichystá   náznak o čem vlastně bude   další díl Planety opic, na   který se začínám těšit.   .... HODNOCENÍ: 73%
SID-RCD
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2014
Výborný zážitek z tohoto   filmu, pěkné efekty a   detaily opic. Nenudil jsem se   ani chvilku a i když jsem u   sledování ležel tak se mi   oko ani na chvilku nezavřelo.
zeus12xy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2014
Mírný nadprůměr,díky   efektům. Dějově jak   indiánky 70 tých let, jen   místo indiánů dosaďte   opice. Předvídatelné,   takové jako by až dětské.   Přece dobrý film není jen o   kulisách, maskách, animaci   atd. Koukat se na to dalo, ale   nenechalo to ve mě žádný   extra dojem.
wlki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2014
...
prostredi filmu az podezrele   moc pripomina hru na PS3 Last   of us, coz samozrejme neni   vubec na skodu. Pocit po   shlednuti filmu nebyl takovy   jako po predchozim dile, ale i   tak se jedna ovelmi kvalitni   snimek
drearily
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.8.2014
Spokojenost
Přiznám se, že jsem   nečekal nic bombastického,   naopak, moderní   ztvárnění...Povedlo se jim   to na jedničku, moc se mi to   líbilo, zvláště zvířecí   postavy...Celkově to mělo   všech 5 p, tudíž jej   hodnotím za 10...a   doporučuji...
Hotdog
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2014
!!!
Nejlepší film se zvířaty   který mohli natočit, super   příběh a zážitek. Grafika   jedna z nejlepších u filmů   tohodle tipu. Proste   doporučuji zkouknout a za   tohle musíte dát 10/10
miki7777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2014
milanmiki7777
No bál jsem se toho ale hurá   konečně po dlouhé době   super filmecek.Doporučuji   stojí to za ty prachy.Efekty   bezva , snad bych i věříl   že to jsou opradove opice   tak je to dobře udělané.   Tak to je můj názor na   tenhle filmek.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih120799minih120799These Final Hours (2013) 
These Final Hours n
minih102753minih102753Zombieland: Rána jistoty (2019) 
Zombieland: Double Tap n
minih10023minih10023Káťa a krokodýl (1965) 
Káťa a krokodýl n
minih40638minih40638Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (2005) 
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe n
minih178904minih178904Samaritán (2021) 
Samaritan n
minih38775minih38775Cellular (2004) 
Cellular n
minih15461minih15461Parta hic (1976) 
Parta hic n
minih163590minih163590Příliš blízko (2019) 
Close n
minih20186minih20186Šílená jízda (1999) 
Drive Me Crazy n
minih17040minih17040Prohnilí (1984) 
Les Ripoux n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Válka o planetu opic (2017)

 Válka o planetu opic (2017)
Válka o planetu opic n
War for the Planet of the Apes
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Reeves

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dešťová víla (2010)

12:45 - 14:25

38 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok českých tradic aneb Co nám...

12:45 - 13:45

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Jen ho nechte, ať se bojí (197...

12:55 - 14:50

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Prima - Růžový panter (2006)

11:55 - 13:50

88 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375851
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10