NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Úsměvy letní noci

Sommarnattens leende

Další název:
Das Lächeln einer Sommernacht; Úsmevy letnej noci
Země:
Rok:
1955
Délka:
108 minut
„Letní noc se na milence usmívá třikrát.“

Celkové hodnocení filmu Úsměvy letní noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.2.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2020
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2014
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.11.2015
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2009
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2010
TonyM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16182minih16182Pointa (1988) 
Punchline n
minih156816minih156816Daddy Cool (2017) 
Daddy Cool n
minih72303minih72303Evita Perónová (1981) [TV film] 
Evita Peron n
minih8808minih8808Hudba z Marsu (1955) 
Hudba z Marsu n
minih84868minih84868Elektrické děti (2012) 
Electrick Children n
minih139195minih139195Dodávka smrti (2015) 
VANish n
minih72480minih72480Rady ptáka Loskutáka (2001) [TV pořad] 
Rady ptáka Loskutáka n
minih171769minih171769Quelle sporche anime dannate (1971) 
n
minih66500minih66500Show Jana Krause (2010) [TV pořad] 
Show Jana Krause n
minih21387minih21387Tři mušketýři (1973) 
The Three Musketeers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 % (12)
10 - curil
9   - Erkul
9   - melakara
9   - pehe
8   - rosta12
7   - Zdenek13
10 - Dagfra3
7   - etos
10 - troufalka
8   - JNvT
9   - dansida
10 - TonyM

TV Program

ČT1 - Všechno, co mám ráda

14:00 - 14:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad

13:55 - 14:50

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

13:55 - 14:55

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

13:30 - 14:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177641
Osobností: 678019
Fotografií: 710704
Plakátů: 337967
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení