reklama
 
ohodnotit

Únosce

Aime ton pére

Další název:
A Loving Father; Únosci
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Únosce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2011
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108912minih108912Očista (2013) 
The Purge n
minih141336minih141336Demolice (2015) 
Demolition n
minih25854minih25854Kruh (2001) 
n
minih59044minih59044Dům ďábla (2009) 
The House of the Devil n
minih120726minih120726Šálení (2013) 
Cheatin' n
minih28847minih28847Cena moci (1983) 
Eureka n
minih43631minih43631Warholka (2006) 
Factory Girl n
minih106552minih106552Myslím, že ji miluji (2007) 
Je crois que je l'aime n
minih41717minih41717Saw 3 (2006) 
Saw III n
minih24681minih24681Slovo dělá ženu (1952) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - curil
8   - jarda53
5   - Snura
7   - Charlie35
7   - satyr
6   - stanko
6   - rosta12
8   - Johnny1
8   - beretap
8   - fidelio
3   - MUNRO2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144264
Osobností: 614927
Fotografií: 538969
Plakátů: 257955
Obsahů a biografií: 132099

Poslední komentáře

Twin Peaks (2017) [TV seriál]

25 let

Twin Peaks
...uplynulo...obavy z pojetí   pokračování byly...ale, z   atmosféry neubylo   nic...naopak je cítit mnohem   větší temnota...po prvních   dvou dílech, sdílím   absolutní nadšení...

Autor: kmara | Hodnocení: 10 / 10

Domácí péče (2015)

Komedie, která není k zasmání

Domácí péče
Zaznamenal jsem na tento film   několikero kladných   recenzí. A jelikož mám   slabost pro českou současnou   kinematografii, stáhl jsem si   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Cena svobody (2014)

Cena svobody
Plně se přikláním k   názoru karlosphonica,   zaráží mě stejné věci a   situace. Té naivity je dost a   náhod také. Černoušci   mluví perfektní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Tam jo musím se přiznát,   že nakonec to byl docela fajn   biják. I když už to nemělo   šváby a trochu to mělo   mouchy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Abigail Lesley Is Back in Town (...

Abigail Lesley Is Back in Town
"Abigail Lesley je zpátky ve   městě" - film je   představitelem dnes už   vyhaslého žánru   sexploitation (zásluhou   nástupu nových médií) a více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.371/0.326