reklama
 
ohodnotit

Únos v ráji

Kidnapped in Paradise

Další název:
Únos z ráje; Dark Waters
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Únos v ráji

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.1.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.5.2014
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2012
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.7.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.7.2008
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih154457minih154457Lichotky (1985) 
Smooth Talk n
minih48161minih48161O skleničku víc (1953) 
O skleničku víc n
minih14455minih14455Noční rozhovor (1959) 
Pillow Talk n
minih9285minih9285Jak se dělá smích (1980) 
n
minih60642minih60642Biliárový šampión (1982) 
Io, Chiara e lo Scuro n
minih2905minih2905Americký ninja 2 (1987) 
American Ninja 2: The Confrontation n
minih48028minih48028Věž v plamenech (2007) 
Das Inferno - Flammen über Berlin n
minih33458minih33458Blafuj jako Beckham (2002) 
Bend It Like Beckham n
minih98189minih98189Nevinné lži (2012) [TV cyklus] 
Nevinné lži n
minih19571minih19571Stalingrad (1992) 
Stalingrad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 %
2   - SvoKar
4   - curil
7   - clara.bow
6   - thejduk
5   - aegis
8   - oulisna
7   - KURUAZIE
5   - Raptor150
3   - Kloby
7   - depor09

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - kontaktní čo...

19:30 - 19:50

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.482