Únos dítěte (1995) [TV film]

Únos dítěte (A Child Is Missing)
53.8 %
 
 

A Child Is Missing

Další název: Únos dieťaťa

    Žánr: akční / krimi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 85 min.
Mladá žena Sam žije se svým synem Buddym sama, jeho otec je opustil brzy po tom, co se chlapec narodil. Sam se přátelí s policistou Peterem. Když se Sam jednou zdrží v obchodě, Buddy jde domů sám a beze stopy zmizí. Nešťastná Sam ho hledá a nakonec se rozbíhá i policejní pátrání. Zanedlouho dostane Sam dopis od únosce, který žádá výkupné 50 000 dolarů. Za Sam přijíždí její bohatý otec, který chce výkupné zaplatit, i když spolu nemají právě dobré vztahy. Malého Buddyho mezitím najde v úkrytu v lese poustevník Steven. Nejdříve ho chce dovést k matce, přelétávající vrtulníky je ale donutí vrátit se do lesa. Únosce, který našel úkryt prázdný, je ale vystopuje, Stevena postřelí, Buddyho znovu unese a zvýší požadavek na výkupné na 500 000 dolarů. Chlapce vyfotí před Stevenovým srubem, takže se policie domnívá, že Buddyho unesl on. Pouze otec Sam tuší, že tu něco není v pořádku…

Zdroj: FTV Prima

režie:
John Power
 
 
hraje:
Henry Winkler (Steven Moore), Roma Downey (Samantha Hallihan), Dale Midkiff (Peter Barnes), Alberta Watson (Agent Lynette Graham), Keegan MacIntosh (Buddy Hallihan), Blu Mankuma (Police Chief), Richard Dysart (Riley Hallihan), Hiro Kanagawa (Agent Kurosaka), Alison Matthews (Customer), Claire Riley (Reporter), Aaron Joseph (Mikey), Maria Herrera (FBI Agent), Brennan Kotowich (Jason)
 
 
námět:
David Stout
 
 
scénář:
Wesley Bishop
 
 
produkce:
Warren Carr
 
 
dabing:
Irena Hrubá (Samantha Hallihan), Jiří Plachý (Steven Moore), Radek Škvor (Buddy Hallihan), Jiří Schwarz (Peter Barnes), Valerie Zawadská (Lynette Graham), Karel Richter (Rylley Hallihan), Petr Oliva (policejní šéf), Dagmar Čárová, Radka Stupková, Tomáš Borůvka, Tomáš Lipský (Mikey)
 
 
zvláštní efekty:
William H. Orr
 
 
producent:
Henry Winkler
 
 
překlad:
Jitka Rybová
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.