reklama
 
ohodnotit

Únos

Conejo en la luna

Další název:
Rabbit on the Moon
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Únos

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2017
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.11.2010
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.12.2007
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.6.2009
VLV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50000minih50000Bandita džentlmen (1981) [TV film] 
The Gentleman Bandit n
minih43570minih43570O život (2008) 
O život n
minih141397minih141397Až tam nezbyl žádný (2015) [TV minisérie] 
And Then There Were None n
minih10058minih10058Každý den odvahu (1964) 
Každý den odvahu n
minih43664minih43664Až do města Aš (2012) 
Až do mesta Aš n
minih59826minih59826Bubeník (2007) 
Zhan. gu n
minih97212minih97212Revival (2013) 
Revival n
minih53252minih53252Sbohem, Sabato (1970) 
Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di... (ITA), Adios Sabata (USA) n
minih86108minih86108Machete zabíjí (2013) 
Machete Kills n
minih76208minih7620850/50 (2011) 
50/50 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.5 %
8   - cicis
6   - gabikazava
5   - Snura
6   - MysteryIll
6   - rosta12
1   - miroslav22
6   - dals
2   - Roman.H
4   - vrub
2   - fernetgin
4   - VLV

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

1 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

36 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266854
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.141/0.107