ohodnotit

Ukradená bitva

Další název:
Die gestohlene Schlacht; The Stolen Battle
Rok:
1972
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1972
„Historická anekdota o tom, co všechno lze ukrást“

Celkové hodnocení filmu Ukradená bitva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.5.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.7.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2018
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2008
pospipoustak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2019
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40044minih40044Nabít a zabít (2005) 
Lucky Number Slevin n
minih51389minih51389Zbloudilci (1997) 
Strays n
minih83647minih83647Komedie plná hrůz (1963) 
The Comedy of Terrors n
minih3696minih3696Bažanti (1971) 
Les Charlots en Folie n
minih58211minih58211Než poznáš první úsměv (1989) [TV inscenace] 
Než poznáš první úsměv n
minih28262minih28262Znáš mé jméno (1999) [TV film] 
You Know My Name n
minih167237minih167237X. - Smazáno ze systému (2018) 
X. n
minih43647minih43647Zastřený hlas (2006) [TV film] 
Zastřený hlas n
minih40403minih40403Noc vlka (2002) [TV film] 
Night of the Wolf n
minih39471minih39471Rychlý Stripes (2004) 
Racing Stripes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (14)
5   - curil
3   - Erkul
3   - Pitryx
5   - hvezdyn
5   - melakara
6   - nick4
10 - dederon
5   - biokys
6   - miroslav22
6   - rosta12
9   - Area
10 - pospipoust
3   - valentine
8   - Tnegad
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161960
Osobností: 655786
Fotografií: 623782
Plakátů: 299800
Obsahů a biografií: 148675

Poslední komentáře

Ohrožení (2020) [TV epizoda]

Ohrožení
Postavy hlavního   dramatického trojúhelníku   mne tak iritovaly, že jsem   díl dokoukala silou vůle.   Dva mužští jak z filmu   Blbý a blbější více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Terminál (2004)

Terminál
Tom Hanks je skvělý ve   všech rolích a utáhl i   tuhle. Catherine Zeta-Jones   jako vždy okouzlující.   Hodně dobrý romanťák.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Křest ohněm (2005)

Křest ohněm
Trošku nevyvážený film.   Bojových scén bylo dost a   slušně vyvedené na   béčkový film. Realita asi   taky zobrazena věrohodně,   ale ty dialogy jsou slabší a   dost to sráží.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Star Trek: Generace (1994)

Star Trek: Generace
Dobré zakončení kariéry   admirála Jamese Kirka. Povedl   se i záporák a tek je to   správný sci-fi Star Trek.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Americká krása (1999)

Americká krása
Sam Mendes je dobrý režisér   a Americká krása je dobrý   film. Dobře zachycená   deziluze života. Kevin Spacey   byl skvělý.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.186/0.173