reklama
 
ohodnotit

U jezera

U ozera

Další název:
У озера / Pri jazere
Země:
Rok:
1969
Délka:
159 minut
Premiéra v ČR:
1971

Celkové hodnocení filmu U jezera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2016
Renekwolf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2009
ladislava.blazkova.7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14588minih14588O štěstí a kráse (1986) [TV inscenace] 
O štěstí a kráse n
minih38076minih38076Kdyby mi Versailles vyprávěly (1953) 
Si Versailles m'était conté n
minih49612minih49612Thank You, Mr. Moto (1937) 
n
minih89575minih89575Občanské judo (1994) [TV pořad] 
Občanské judo n
minih49989minih49989Pryč od minulosti (1947) 
Out of the Past n
minih7931minih7931Goldfinger (1964) 
Goldfinger n
minih12732minih12732Modrá laguna (1980) 
The Blue Lagoon n
minih30607minih30607Jako štvaná zvěř (1975) 
La Traque n
minih48128minih48128Noční můra (1991) [TV film] 
Don't Touch My Daughter n
minih6943minih6943Ducháček to zařídí (1938) 
Ducháček to zařídí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 %
6   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Milicent
6   - rosta12
3   - Rendys
3   - valentine
7   - petrph
5   - opl
9   - danavra
7   - Renekwolf
10 - ladislava.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622342
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.266