reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu U-2000 - Podmořská cesta hrůzy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2605minih2605Agent beze jména (1988) [TV minisérie] 
The Bourne Identity n
minih17647minih17647Quigley u protinožců (1990) 
Quigley Down Under n
minih24275minih24275Železný orel (1986) 
Iron Eagle n
minih28323minih283236. den (2000) 
The 6th Day n
minih18669minih18669Sestra v akci 2 (1993) 
Sister Act 2: Back in the Habit n
minih42964minih42964Randall a Hopkirk (1969) [TV seriál] 
Randall and Hopkirk n
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV seriál] 
Taková normální rodinka n
minih2584minih2584Africká královna (1951) 
The African Queen n
minih22127minih22127Vášnivý polibek (1994) 
Vášnivý bozk n
minih17625minih17625Pyšná princezna (1952) 
Pyšná princezna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
6   - Elementik
7   - Rendys
5   - Area
8   - petrph
3   - mirisek
6   - vl.ce
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606607
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.277/0.253