ohodnotit

Tygří srdce

Tiger Heart

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Tygří srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.6.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.2.2009
Tucsonek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.9.2008
19puma85
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39288minih39288O svatební krajce (2003) [TV film] 
O svatební krajce n
minih11355minih11355Leť, ptáku, leť! (1978) 
Leť, ptáku, leť! n
minih16199minih16199Poklad Inků (1965) 
Das Vermächtnis des Inka n
minih7063minih7063Dva muži ve městě (1973) 
Deux hommes dans la ville n
minih34762minih34762Sněžní psi (2002) 
Snow Dogs n
minih37175minih37175Helena Trojská (2003) 
Helen of Troy n
minih75485minih75485Vezmi mě znovu domů (1994) [TV film] 
Take Me Home Again n
minih41322minih41322Lethal Eviction (2005) 
Lethal Eviction n
minih49280minih49280Griffin & Phoenixová (2006) 
Griffin & Phoenix n
minih79254minih79254Otřes systému (2006) 
Shock to the System n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 % (7)
1   - Bara.40
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - michaela11
1   - fidelio
1   - Tucsonek
10 - 19puma85

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:57

30 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Vzduch je naše moře

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161338
Osobností: 654692
Fotografií: 620529
Plakátů: 297948
Obsahů a biografií: 148038

Poslední komentáře

Úhoři mají nabito (2018)

:-(

Úhoři mají nabito
Tak pravda, četl jsem o tomto   filmu kritickou zmínku, ve   které recenzent tvrdil, že   se k filmu ani nemá smysl   vyjadřovat. Ovšem přeci jen více >

Autor: m6k | Hodnocení: 2 / 10

Teroristka (2019)

Teroristka
Jako komedii tomu něco   ještě chybělo ale jinak mě   to pobavilo. Skvělé herecké   obsazení spojeno s takovou   tou chatařskou náladou a   více >

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Náklad 200 (2007)

Náklad 200
Ke konci filmu lze vidět   sovětský způsob popravy   odsouzence k trestu smrti.   Když se to vezme kolem a   kolem, kromě zjevné láce je   také více >

Autor: pohledvenkova | Hodnocení: 7 / 10

Kobro, je to na vás! (2016) [TV ...

Kobro, je to na vás!
Ruská tajná služba strieľa   v cudzej krajine raketometmi   po ľuďoch za bieleho dňa na   ulici hlavného mesta, tí   vybehnú z auta ktoré práve více >

Autor: whack | Hodnocení: 1 / 10

Arctic: Ledové peklo (2018)

Arctic: Ledové peklo
Tak kasovní trhák to asi   nebude . Nějaké takové   filmy už tu byli ale tohle je   jiný level. Snímek celkem s   třemi protagonisty a jedním   více >

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.493/0.465