reklama
 
ohodnotit

Tygří spáry 3

Tiger Claws II

Žánr:
Země:
Rok:
1996
„Beneath je srdcem Čínské čtvrti a někde v něm číhá nový ´tygr´.“

Celkové hodnocení filmu Tygří spáry 3

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2015
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2010
goranchorvat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.8.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2016
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2012
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2010
Riggs85
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17535minih17535Psycho (1998) 
Psycho n
minih11920minih11920Malý partyzán (1950) 
n
minih60539minih60539Anatomie lži (2009) [TV seriál] 
Lie to Me n
minih20186minih20186Šílená jízda (1999) 
Drive Me Crazy n
minih27946minih27946Očistec (1999) 
Purgatory n
minih14437minih14437Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988) 
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master n
minih16928minih16928Pretty Woman (1990) 
Pretty Woman n
minih16460minih16460Poručík Alexander Rjepkin (1937) 
Poručík Alexander Rjepkin n
minih42122minih42122Mladý chemik (1998) [TV hra] 
n
minih87250minih87250Dokonalý učitel (2010) [TV film] 
The Perfect Teacher n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tygří spáry 4 (1999)

 Tygří spáry 4 (1999)
Tygří spáry 4 n
Tiger Claws III
Žánr: akční
Země: Kanada
Režie: J. Stephen Maunder

(pokračování)

Tygří spáry 2 (1993)

 Tygří spáry 2 (1993)
Tygří spáry 2 n
TC 2000
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: T.J. Scott

(pokračování)

Tygří spáry (1991)

 Tygří spáry (1991)
Tygří spáry n
Tiger Claws
Žánr: akční
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Kelly Makin

(pokračování)

Hodnocení filmu

53.8 %
7   - martin.stu
4   - Serpentina
3   - goranchorv
5   - Kycky
6   - luan66
7   - tomast
6   - rosta12
5   - Riggs85

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV f...

09:30 - 11:05

66 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Bomba pod ...

10:25 - 11:15

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Vesmírní kovbojové (2000)

09:55 - 12:30

41 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - S pravdou ven (2018) [TV pořad...

10:20 - 11:25

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150127
Osobností: 632889
Fotografií: 573493
Plakátů: 272242
Obsahů a biografií: 138073

Poslední komentáře

Tenký led (2011)

Tenký led
Jak pracují pojišťováci,   aby dosáhli svého, známe. A   o jednom takovém vypráví   tento příběh, kterému jde   osobně o víc, než o   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Tiché místo (2018)

PROCESOR!

Tiché místo
Dávám plnou palbu, nemůžu   jinak. Takhle si přesně   představuju horor, kdy tam   jsou momenty, že zapomínám   dýchat. Geniální námět,   kdy více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Pravý rytíř (2016) [TV film]

Zajímavá pohádka

Pravý rytíř
První polovina filmu je jen   pozvolné se rozjíždějící   dobrodružství, pak ale se   příběh rozjede a je na co   koukat. Co se mi moc líbilo,   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

V džungli lásky (2016) [TV film]

V džungli lásky
Nektar z "džunglové"   rostliny způsobující lásku   a náklonost? A co potenci? To   už by mi připomínalo   nechvalně proslulý modrý   pramen z více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Bílý tesák a zlatokopové (1975)

Bílý tesák a zlatokopové
I když se příběh   odehrává na dalekém   americkém severu, k Jackovi   Londonovi to má hodně   daleko. Jedná se o obyčejný   rodinný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.229/0.182