reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tygr v akci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.12.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36338minih36338Básníci a mudrci (2003) 
n
minih34963minih34963Pan Hulot jede na výstavu (1970) 
Trafic n
minih24439minih24439Žlutovous (1983) 
Yellowbeard n
minih63034minih63034Na mušce (2007) [TV film] 
Sharpshooter n
minih39518minih39518Životní jistoty (2001) 
The Safety of Objects n
minih43465minih43465Alibaba a piráti (1996) 
Alí Babá n
minih49172minih49172Život je stres (2008) 
Smother n
minih11762minih11762Slečna učitelka (1965) 
Mademoiselle n
minih49724minih49724Muka (2008) 
Tortured n
minih49293minih49293Spálené mosty (2008) 
Genova n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 % (7)
4   - Agostino
7   - rosta12
9   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Andula2912

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

72 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

03:15 - 03:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:05 - 04:05

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.209/0.171