reklama
 
ohodnotit

Tvář

Ansiktet

Další název:
The Magician; The Face
Země:
Rok:
1958
Délka:
100 minut
„Do jaké míry je rozum schopný zvítězit nad iracionalitou a naopak?“

Celkové hodnocení filmu Tvář

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.9.2017
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2015
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2009
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2009
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15626minih15626Peníze nebo život (1932) 
n
minih106458minih106458Smetánka v bryndě (2013) 
Nosotros los Nobles n
minih56837minih56837Jack zabíjí obra (1962) 
Jack the Giant Killer n
minih43463minih43463Terč: zabiják (2003) 
De Zaak Alzheimer n
minih27569minih27569Ghost Dog: Cesta samuraje (1999) 
Ghost Dog: The Way of the Samurai n
minih59477minih59477Dokonalý podraz (2008) [TV seriál] 
Leverage n
minih44332minih44332Alinin sen (2005) [TV film] 
Alina / Alinas Traum n
minih44841minih44841Zákon ulice (2007) 
Urban Justice n
minih46205minih46205Dokud je válka, je ještě naděje (1974) 
Finché c'è guerra c'è speranza n
minih61520minih61520Návrat osamělého jezdce (2008) [TV film] 
Lone Rider n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - curil
10 - melakara
4   - miroslav22
8   - troufalka
9   - JNvT
8   - Anita
9   - dansida

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

12:40 - 13:05

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Tipy ptáka Loskutáka

12:45 - 13:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

12:55 - 14:20

3 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146738
Osobností: 622403
Fotografií: 554824
Plakátů: 263377
Obsahů a biografií: 134578

Poslední komentáře

Bitevní loď (2012)

Bitevní loď
:D Samozřejmě že to moje   hodnocení je trochu   nadsazené, ale je to opravdu   legrace. Dlouho jsem se u   filmu takhle nebavil, jak je   to více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Captain America: První Avenger (...

Captain America: První Avenger
Za mě je tohle prostě film,   který asi Marvel musel   natočit, aby tam byla ta   chronologie, ale jinak je to   hodně vlažné, myslím, že   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Sibiriáda (1978)

Sibiriáda
Dnes, kdy po filmu již dávno   neštěkl pes, k ději těžko   něco říci, kromě párku   scének, které si budu   pamatovat celý život, při   kterých více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ostravak Ostravski (2016) [DCP]

Ostravak Ostravski
Upřímně usínal jsem u   tohoto filmu, pár seků a   hlášek dobrý, ale občas   vtip nebo hláška vyzněla do   prázdna, nebo to bylo   trapný, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Ovocňáčci (1991) [TV seriál]

Ovocňáčci
Dnes už víceméně   zapomenutý španělský   animák vysílaný v polovině   90. let na ČT. Není to   úplně špatné, vcelku   originální a občas i více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.637/0.595