ohodnotit

Tvář

Ansiktet

Další název:
The Magician; The Face; Tvár
Země:
Rok:
1958
Délka:
100 minut
„Do jaké míry je rozum schopný zvítězit nad iracionalitou a naopak?“

Celkové hodnocení filmu Tvář

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.9.2017
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2015
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2009
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2009
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18194minih18194Zběsilý útěk (2006) 
Running Scared n
minih149840minih149840Eva Blond: Šestý smysl (2006) [TV film] 
Blond:Eva Blond! - Der sechste Sinn n
minih64474minih64474Malý Velký Bojovník (2010) 
Ta ping siao ťiang n
minih43937minih43937Přepadení v L. A. (1989) [TV film] 
L.A. Takedown n
minih91085minih91085Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) 
Emanuelle e gli ultimi cannibali n
minih43647minih43647Zastřený hlas (2006) [TV film] 
Zastřený hlas n
minih67776minih67776Guma (2010) 
Rubber n
minih59540minih59540Kouzelná školka (1999) [TV pořad] 
Kouzelná školka n
minih31973minih31973Podezřelá bytná (1962) 
The Notorious Landlady n
minih56792minih56792Zatím spolu, zatím živí (2010) 
Knight & Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
8   - curil
10 - melakara
4   - miroslav22
8   - troufalka
9   - JNvT
8   - Anita
9   - dansida

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:15 - 16:00

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

15:30 - 15:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:10 - 16:00

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

15:30 - 16:30

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165317
Osobností: 660035
Fotografií: 638487
Plakátů: 307527
Obsahů a biografií: 151543

Poslední komentáře

Strojvůdce (2008)

Strojvůdce
Vlak na uzavřené koleji a   nikým neovládaný je další   "Runaway Train", když si   vypůjčíme klasiku od   Andreje Končalovského   (1985). více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Mechanický muž (1921)

Mechanický muž
Dobré i jako sci-fi i jako   komedie. Je těžké pochopit   z fragmentů děj, ale zase   tak složité to není. Robot   měl asi vyvolat hrůzu. No, v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Luč smerti (1925)

Luč  smerti
On se v tom filmu děj nějak   rozpadl na více částí,   takže jsem v tom byl dost   zamotaný. Navíc mne   přestalo bavit luštit ty   klikyháky více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Podivné dědictví (1972)

Podivné dědictví
Popravdě je tenhle   koprodukční film dosti   povedená westernová parodie.   Terence Hill je doslova "k   sežrání" a i ostatní herci   (přiznám více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Psí život (1997) [TV seriál]

Psí život
Francouzská animovaná série   pro děti vytvořená a   režírovaná Pichou, známou   belgickou karikaturistou,   která pro dospělé   připravila více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.351/0.34