reklama
 
ohodnotit

Tupac: Vzkříšení

Tupac: Resurrection

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Tupac: Vzkříšení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.12.2007
macavelli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2009
matt.hew11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.11.2015
vvendelinekk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2010
RENDYspt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2013
xxPEPExx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2009
yaf7tas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28222minih28222Jak ukrást Dagmaru (2001) 
Jak ukrást Dagmaru n
minih56779minih56779Zelená zóna (2010) 
Green Zone n
minih68754minih68754Černobílý svět (2011) 
The Help n
minih138395minih138395Spotlight (2015) 
Spotlight n
minih39763minih39763Něco jako láska (2005) 
A Lot Like Love n
minih25394minih25394Ropáci (1988) 
Ropáci n
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih5182minih5182Cliffhanger (1993) 
Cliffhanger n
minih80069minih80069Clarkson: Italský nářez (2010) [Video] 
Clarkson: The Italian Job n

Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

68 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

53 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

98 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.101/0.065