reklama
 
ohodnotit

Tulák Archimedes

Archimède, le clochard

Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
82 minut, 2289 metrů
„Jean Gabin jako král pařížského předměstí.“

Celkové hodnocení filmu Tulák Archimedes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.8.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.2.2012
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2010
jureff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28214minih28214Loganova válka - Čest zavazuje (1998) [TV film] 
Logan's War: Bound by Honor n
minih15715minih15715Pět holek na krku (1967) 
n
minih56554minih56554Zlosynové (1979) 
Rosszemberek n
minih58122minih58122Pozdní podzim (1960) 
Akibijori n
minih3670minih3670Batman (1966) 
Batman n
minih68645minih68645The Gangster Chronicles (2005) [DVD] 
The Gangster Chronicles n
minih9733minih9733Johnny Dangerously (1984) 
Johnny Dangerously n
minih53385minih53385Jestřáb Karibského moře (1963) 
Lo sparviero dei Caraibi n
minih43187minih43187Sexy párty 2 (2006) 
Van Wilder 2: The Rise of Taj n
minih28353minih28353Co jsem komu udělala? (1984) 
Qué he hecho yo para merecer esto? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
8   - cicis
9   - curil
6   - jarda53
10 - melakara
9   - satyr
10 - fred.appl
9   - oulisna
9   - zepo
10 - phorsky1
10 - dederon
8   - antoninses
8   - jureff
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.526/0.489