reklama
 
ohodnotit

Triumf muže nazývaného kůň

Triumphs of a Man Called Horse

Další název:
Vítězství muže, kterému říkali Kůň; Nervoný zápas
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
86 minut
„Odvážný syn kráčí ve šlépějch bílého „indiánského“ náčelníka a hledá smír mezi rozdílnými světy.“

Celkové hodnocení filmu Triumf muže nazývaného kůň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2005
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.12.2008
pepek.nam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47387minih47387Zakletý vrch (1999) [TV film] 
Zakletý vrch n
minih94276minih94276Tenkrát na severu (2012) 
Härmä n
minih47436minih47436Dva na koni, jeden na oslu (1977) [TV divadelní představení] 
n
minih21051minih21051Tina Turner Simply The Best (1991) 
n
minih31906minih31906Joe Kidd (1972) 
Joe Kidd n
minih43721minih43721Kouzelná země skřítků (1999) [TV film] 
The Magical Legend of the Leprechauns n
minih8961minih8961Chlapec a srna (1962) 
n
minih79881minih79881Železná lady (2011) 
The Iron Lady n
minih26500minih26500Bobo (1967) 
The Bobo n
minih26706minih26706Sběrné surovosti (1965) 
Sběrné surovosti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
9   - curil
8   - Bara.40
6   - Ed
6   - Dex
6   - rosta12
8   - KURUAZIE
1   - Kloby
5   - pepek.nam
10 - Olda58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147861
Osobností: 626277
Fotografií: 561827
Plakátů: 266437
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Godsend (2004)

Godsend
Zemře dítě a jako náhrada   se rodičům nechá udělat   klon. V tomto případě zcela   první klon na světě. Nic   není problém, nic není   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.427