reklama
 
ohodnotit

Triumf muže nazývaného kůň

Triumphs of a Man Called Horse

Další název:
Vítězství muže, kterému říkali Kůň; Nervoný zápas
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
86 minut
„Odvážný syn kráčí ve šlépějch bílého „indiánského“ náčelníka a hledá smír mezi rozdílnými světy.“

Celkové hodnocení filmu Triumf muže nazývaného kůň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2005
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.12.2008
pepek.nam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22440minih22440Vesmírné komando (1991) 
Suburban Commando n
minih28592minih28592Drsňák Dudley (1999) 
Dudley Do-Right n
minih34893minih34893Kruh (2002) 
The Ring n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n
minih53348minih53348Dýmka míru (1988) 
Dýmka míru n
minih24315minih24315Žena od vedle (1981) 
La Femme d'à côté n
minih34728minih34728Policajti na baterky (2003) 
National Security n
minih43740minih43740Z vězení do éteru (2007) 
Talk to Me n
minih12428minih12428Milan Rastislav Štefánik (1935) 
Milan Rastislav Štefánik n
minih47131minih47131Emma a Daniel (2003) 
Emma och Daniel - Mötet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
9   - curil
8   - Bara.40
6   - Ed
6   - Dex
6   - rosta12
8   - KURUAZIE
1   - Kloby
5   - pepek.nam
10 - Olda58

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

29 minut již uběhlo
121 minut zbývá do konce

ČT2 - Z očí do očí

02:40 - 03:10

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:35 - 03:00

69 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zamilované léto (2007) [TV fil...

02:05 - 03:45

39 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.468/0.431