reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tři ženy

3 Women

Další název:
3 ženy; Robert Altman's 3 Women; Three Women
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
124 minut
„Každá z nich představuje zvláštní a ojedinělý svět.“

Celkové hodnocení filmu Tři ženy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2015
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2008
lachty
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33340minih33340Česká spojka (2002) 
Bad Company n
minih24715minih24715Svět, kde se žebrá (1938) 
n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih56896minih56896Král Krysa (1979) [TV inscenace] 
n
minih42097minih42097JAG (1995) [TV seriál] 
JAG n
minih20003minih20003Svéráz národního lovu (1995) 
Osobennosti nacionalnoj ochoty n
minih27473minih27473Tajemství pod hladinou (1995) 
Magic In The Water n
minih49914minih49914Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (2006) [TV film] 
Marple: The Moving Finger n
minih3499minih3499Balada o Cable Hoguovi (1970) 
The Ballad of Cable Hogue n
minih25943minih25943Kamarátka Šuška (1977) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
6   - curil
6   - clara.bow
6   - Veronika42
8   - melakara
6   - Mystery.Il
5   - xebece
7   - lachty

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.609/0.578