reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tři kamarádi

Další název:
Kouzlo rodu Donelů
Žánr:
Rok:
1947
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
25.12.1947

Celkové hodnocení filmu Tři kamarádi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2009
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46985minih46985Někoho jsem zastřelil (1967) [TV inscenace] 
Někoho jsem zastřelil n
minih13680minih13680Navštivte ráj (1990) 
Come See The Paradise n
minih4957minih4957Cartouche (1962) 
Cartouche n
minih11202minih11202Když je žena pryč (1932) 
Helpmates n
minih18062minih18062Rozina sebranec (1945) 
n
minih31927minih31927Počítání oveček (1981) [TV film] 
Počítání oveček n
minih28381minih28381Železný obr (1999) 
The Iron Giant n
minih73459minih73459Total Detox (2011) [DVD] 
Total Detox n
minih137170minih137170Jsem tu pro vás (2015) 
Je suis à vous tout de suite n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
8   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - AGAMEMNON
8   - nick4
10 - dederon
5   - skukum
5   - Gymoň
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.641/0.621