reklama
 
ohodnotit

Tři kamarádi

Další název:
Kouzlo rodu Donelů
Žánr:
Rok:
1947
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
25.12.1947

Celkové hodnocení filmu Tři kamarádi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.10.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2018
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2018
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2018
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.7.2018
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2009
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2018
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44163minih44163Mastičkář (1981) 
Znachor n
minih46990minih46990Převtělená (2007) 
Si j'étais toi n
minih32473minih32473Zloděj z Bagdádu (1924) 
Le Voleur de Bagdad/ The Thief of Bagdad n
minih5688minih5688Čtvrtý protokol (1987) 
The Fourth Protocol n
minih112059minih112059Stopař (1997) 
Walking Thunder n
minih126117minih126117Naše dovolená a jiné pohromy (2014) 
What We Did on Our Holiday n
minih127943minih127943Big Eyes (2014) 
Big Eyes n
minih41385minih41385Rottweiler (2004) 
Rottweiler n
minih40888minih40888Nekromantik (1987) 
Nekromantik n
minih8399minih8399Hodiny zoufalství (1990) 
Desperate Hours n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 % (15)
8   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
2   - Pitryx
7   - hvezdyn
6   - Misantrop
7   - AGAMEMNON
7   - melakara
8   - nick4
7   - jager
10 - dederon
9   - miroslav22
5   - skukum
6   - grossberg
5   - Gymoň
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.347/0.309