Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Tři Amigos!

Three Amigos!

Další název:
¡Three Amigos!; Traja amigos
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
99 minut
„Trojlístek westernových hrdinů stříbrného plátna je povolán do mexického města Santa Poco, které je v obležení krvežíznivých banditů.“

Celkové hodnocení filmu Tři Amigos!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (27 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.4.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.9.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2007
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.8.2017
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2011
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2008
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2007
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2009
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2008
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2015
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.5.2015
qerulant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.3.2008
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2012
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2015
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2015
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2010
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2007
Byford
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2004
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52692minih52692Plážová párty (1963) 
Beach Party n
minih98408minih98408Mais ne nous délivrez pas du mal (1971) 
Mais ne nous délivrez pas du mal n
minih148862minih148862Vraždy na domácí frontě (2013) [TV film] 
Murder on the Home Front n
minih88704minih88704Red Heat (1985) 
Red Heat n
minih79318minih79318Partička (2011) [TV pořad] 
Partička n
minih154121minih154121Hlas z kamene (2017) 
Voice from the Stone n
minih15228minih15228Outsider (1986) 
Outsider n
minih49174minih49174Vyšetřovací zpráva (1975) 
Report to the Commissioner n
minih10722minih10722Královna Margot (1994) 
La Reine Margot n
minih5423minih5423Čas pomsty (1993) 
Joshua Tree n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 % (27)
7   - curil
4   - Erkul
3   - M.A.G.
4   - Prasoid
5   - Kuvik
6   - Bara.40
2   - Mlapiska
9   - satyr
6   - catamount
10 - peter22
6   - meduska
5   - Ed
5   - michal33
7   - smíšek
7   - Obivan
6   - rosta12
7   - Henry2222
8   - michaldoko
7   - zaluzar
4   - qerulant
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171191
Osobností: 668493
Fotografií: 675875
Plakátů: 323518
Obsahů a biografií: 157029

Poslední komentáře

Jetelín (2016) [TV seriál]

Jetelín
Nechce se mi do komentáře.   Věci se mají nazývat   pravými jmény ale to by   nebylo slušné čtení.   Půjčím si tedy slova   klasikova. "MARNOST NAD   MARNOST VŠECHNO JE MARNOST."

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Chalupáři (1975) [TV seriál]

Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...

Chalupáři
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

Pach krve 6: Krvavý hotel
Pach krve tedy pošesté a   opět ničím   nepřekvapující. Naopak se   to více potácí v zoufalosti   ve vykrádání sebe sama. To,   co v prvním více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Ženská na vrcholu (2019)

Ženská na vrcholu
Pustila jsem, viděla jsem,   nepochopila jsem. Co nám to   vlastně chtěli autoři   sdělit? Že někteří chlapi   jsou na ženský a někteří   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 2 / 10

Svědectví (1994) [TV minisérie]

Svědectví
Boj dobra a zla dle   biblických rozměrů   počínající patřičnou   regulací lidstva virovou   nákazou. Miniseriál dle   literární tvorby více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení