reklama
 
ohodnotit

Třetí zvonění

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1938
„Fraška o trampotách, zmatcích a záměnách kolem vdavek purkmistrovy dcery“

Celkové hodnocení filmu Třetí zvonění

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.5.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2016
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10566minih10566Kopretiny pro zámeckou paní (1981) 
Kopretiny pro zámeckou paní n
minih31701minih31701Krásná hašteřilka (1991) 
La belle noiseuse n
minih8824minih8824Hurikán (1978) 
Hurricane n
minih27815minih27815Orbit (1998) 
Memorial Day n
minih19039minih19039Slepice a kostelník (1950) 
n
minih149208minih149208Modrá krev (2017) [TV cyklus] 
n
minih20704minih20704Teherán 43 (1980) 
Tegeran-43 n
minih104436minih104436Slepý, ale jen trochu (2009) [TV film] 
Aveugle mais pas trop n
minih43226minih43226Agent 117 (2006) 
OSS 117: Le Caire nid d'espions n
minih12708minih12708Dívka z titulní strany (1944) 
Cover Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
7   - clara.bow
4   - Pitryx
6   - hvezdyn
9   - Misantrop
8   - REKBRIT
6   - melakara
8   - nick4
7   - rosta12
9   - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.509