reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Třetí zvonění

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1938
„Fraška o trampotách, zmatcích a záměnách kolem vdavek purkmistrovy dcery“

Celkové hodnocení filmu Třetí zvonění

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2016
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih109815minih109815LEGO® příběh (2014) [2k digital] 
The Lego Movie n
minih50443minih50443Air Marshal (2003) 
Air Marshal n
minih19029minih19029Sleepwalkers (1992) 
Sleepwalkers n
minih62489minih62489Sorry, Wrong Number (1948) 
Sorry, Wrong Number n
minih25680minih25680Udavač (1998) 
Le Cousin n
minih30754minih30754Hráč (2001) 
The Rookie n
minih24475minih24475Zde jsou lvi (1958) 
Zde jsou lvi n
minih54956minih54956Asteroid Kassandra (2009) [TV minisérie] 
Meteor n
minih25137minih25137Návrat do rodného města (1988) 
Stealing Home n
minih31912minih31912Kaos (1984) 
Kaos n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
7   - clara.bow
6   - hvezdyn
9   - Misantrop
8   - REKBRIT
6   - melakara
8   - nick4
7   - rosta12
9   - marketastu

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:35 - 22:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Top Star Magazín (2008) [TV po...

21:35 - 22:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.485/0.465