reklama
 
ohodnotit

Trasa

Další název:
Трасса; Direction
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1979

Celkové hodnocení filmu Trasa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.6.2015
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2011
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.11.2005
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2011
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20203minih20203Šílený Max 2 (1981) 
Mad Max 2: The Road Warrior n
minih71296minih71296Elitní zabijáci (2011) 
The Killer Elite n
minih2301minih2301...A spravedlnost pro všechny (1979) 
…And Justice for All n
minih44379minih44379Svědkem zločinu (2008) 
While She Was Out n
minih113521minih113521Zatmění Země (2009) [TV film] 
Blackout n
minih52709minih52709Na dva západy (1959) 
À double tour n
minih112379minih112379Piknik (2014) 
Piknik n
minih36103minih36103Kobova garáž (2003) [TV film] 
n
minih13415minih13415Na život a na smrt (1981) 
Death Hunt n
minih27675minih27675Prci, prci, prcičky (1999) 
American Pie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46 %
2   - argenson
2   - hvezdyn
7   - martin.stu
2   - melakara
5   - sakro
5   - biokys
6   - rosta12
3   - Bape
9   - vo.truhlas
5   - flogger

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

141 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

04:30 - 06:20

6 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.222/0.188