Duben
ohodnotit

Transformers: Zánik [2k digital]

Transformers: Age of Extinction

Další název:
Transformers: Zánik (SK); Transformers: Ära des Untergangs
Rok:
2014
Délka:
165 minut
Premiéra v ČR:
26.6.2014
„Nehrozí nám válka, hrozí nám zánik.“

Komentáře k filmu Transformers: Zánik

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
mary.charlotte
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2015
Transformers
Jeden z nejlepších filmů.   které jsem , kdy shlédla o   robotech, film jde s dobou a k   věci a nebojí se oslovit   diváka svým šarmem a   bojovností. Diváka to   donutí se zde sám sebe   uvidět.
katydyky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2014
super
Parádní film,ani minutu jsem   se   nenudila,napínavý,akční,vt   ipný,má spád,předchozí   díly jsem neviděla a na film   jsem šla kvůli synovi a   odcházela jsem se   slovy,,hustej film" :)
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2014
Mno, mě se to líbilo. Jo   dobře,, taky mě štvaly ty   otravný otcovský řeči.   Dobrá, stopáž byla taky už   trocha na hraně. A jo,   souhlasím, že robotci   nehláškovali jako John   McClane. Ale to jsou jen   chybky, co u tohoto druhu   filmu nejsou podstatný.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2018
Transformeři počtvrté   tentokrát s novými lidskými   aktéry a Michael Bay opět v   plné parádě. Otázkou však   je, jestli už není divák   této monstrózně efektové   zábavy poněkud přesycen.   Stopáž klasicky dvě a půl   hodiny plné akce, výbuchů,   divokých honiček a bitek   robotů. Michael Bay dal do   filmu očekávaně všechno a   je to znát každou vteřinou.   Jeho tvůrčí rukopis si snad   už nikdo nemůže splést.   Takhle akčně živou kameru   už žádný další filmař   nepoužívá. Děj je jako   obvykle značně jednoduchý a   tak se vše zaměřuje   především na akci, která   jakmile začne, ne a ne   skončit. Pro akční   fanoušky doslova orgasmus,   pro ostatní spíše utrpení.   Příběh postrádá   jakýkoliv vývoj nových   postav. Na začátku jsou   skromně představeny se svým   stylem života, osobními   problémy a snaze čelit   nepřízni osudu. A to je   vše. Pak už jen začne   nekončící válečná   vřava. Nabubřelost   efektních scén je pro   běžného diváka skutečně   spíše na škodu a tak lze   snímek bez skrupulí   považovat svým zaměřením   jen pro zaryté fanoušky   transformeří ságy. CGI   efekty jsou pastvou pro oči,   popkornová akční zábavnost   ohromující a to bylo   zřejmě cílem. Tady nešlo   ani tak o příběh jako o   monstrózní bitvy a v tom to   celé je. Snímek tedy není   pro každého. Pro fanoušky   však povinnost.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Vsetky cesty vedu do Ciny...
Ten kto ma rad nadherne   auta,epicke efekty a Marka   Wahlberga nemoze byt   sklamany.Preto nechapem   relativny neuspech tohto dielu   a kriticke ohlasy.Asi by   neskodil vacsi casovy odstup   od tretieho dielu.Neviem...Za   mna dve negativa.Scenar je   prilis zlozity a miesanie   politiky /keci o centralnej   cinskej vlade atd./ do akcneho   blockbusteru je   pohroma.Almighty   dollar=almighty juan...
Film doporucujem.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2015
Efekty,hudba,auta prostě   vizuálně na jedničku. Ale   přes co se nemohu přenést   je hlas robotů. Za každou   cenu do vypjatých scén   dávat humorné hlášky   proč? Dějově nejslabší z   rodu transformers.
Yber79
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2014
Slušné kino
Baye mám rád a stejně i tak   sérii Transformers.   Příjemným překvapením je   Wahlberg, který se ctí   nahradil hlavní postavu,   kterou hrál Shia LaBeouf z   předchozích dílů. První   polovina filmu sviští jak   žlutý Dodge BumbleBee. Ale   pak už to taková sláva   není. Někdy méně znamená   více pane Bayi. Skoro   tříhodinový nářez je   zkrátka na takovou látku už   moc. A ke konci jsem se   maloučko už nudil. Úplně   zbytečné mi pak příjde   výchovné scény o otcovské   lásce Cadea ke své dceři.   Ale asi to tak zkrátka amíci   mají. Efekty a auta super.   Slowmotion záběry opět   super. Rozhodně mě film   nezklamal a už se těším na   5 díl, kde se snad dozvíme   jak to dopadne s Megatronem.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2015
Jágr kašle na hokej a jde se řezat s robotama...
No tak jsem myslel, že   třetí díl to uzavřel a   ejhle je tu Zánik, snad po   něm nepůjdou roboti a   transforméři ještě do   vesmíru a pak zpátky na zem   na např. Zánik 2. Popravdě   scénář pitomej, dialogy   kolikrát hrozný,   nastavované pokračování   ,naprosto přepálená   stopáž! Ale proti tomu opět   stojí vynikající triky,   nové příšery a roboti,   výborná akce - hlavně   závěrečný boj, technická   stránka a celkový GOOD   feeling. Takže film tak za   50% a triky a technická   část tak za 80 - 90% to nám   i když to odře uši hodí   nějakých 70%, ale hlavně za   audiovizuál. A Pane Báj   ačkoliv umíte porád točit   velkolepě už se na   Transformers Vyserte! Je to   vydudaný do morku kostí!   Ještě na závěr, ačkoliv   na film můžete mít názor   jakýkoliv, je jeden z mála,   který minulý rok néli   jediný vydělal přes   miliardu dolců - to jen na   okraj.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2014
Dlouho jsem váhal kolik dát   nakonec tomu švihnu 4* a 75%   , i když mě na tenhle   fantasmagorickej žánr moc   neužije šli jsme na to jako   rodinka kvůli klukovi, blbě   jsme se podívali a mysleli si   že to bude česky, nebylo   bylo to v originále s   titulema. Malýmu to nevadilo,   hlavně když se tam řezali   roboti. Neznám tu původní   trilogii, viděl jsem jen ten   první a vůbec si ho   nepamatuju. Ale nějak jsem   nepochopil jaktože se Optimus   zvedl z té stodoly a mohl   jezdit, když byl zničenej.   Cade ho nijak zvlášť   nespravoval. Nejvíc mi na   filmu vadily hlášky   Transformerů " Jsem   velkej zlej robot   zabiják" apod. chovali   se spíš jako teenagerský   Želvy ninja. Wahlberga mám   rád a tuhle roli hrál   dobře, příběh taky není   špatnej , některý scény   emotivní. Nečekal jsem od   toho skoro nic. A nejvíc mě   pobavila hláška : Jak se   řekne čínsky JDI DO   PRDELE?? :-D ta scénka byla   suprová a Stanley Tucci tomu   dodával tu správnou komedii.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2018
To, že film stojí jen na   efektech, bezcílnému   pobíhání a strašnému   řevu, jsem věděla už z   předchozích třech dílů.   Nicméně tam měl ve   většině případů děj   jednoduchý a dotáhlý. Tady   vzniká spousta otázek,   třeba: ve filmu bylo   řečeno, že na Zemi jednou   už ta jiskra ,nebo co to   bylo, dopadla, ale to by z   nás už byly jen stroje, ne?   Nebo co celou bitvu dělal   převtělený Megathron. Krom   toho jsem na začátku dost   zívala. Každopádně ani   efekty už mě tak nebavily,   bylo to nesmírně přehnané   a přehrávané. Ale dobře   vybraní herci. To se Bayovi   povedlo. Výjímečně.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2016
Docela dobrý,opět trochu   dětinský jako ostatní díly   ale po vizuální stránce se   to povedlo až na poslední   bitvu která byla v částech   nepřehledná objevily se   noví roboti, monstrozní   vesmírná loď takže bylo na   co koukat, trochu slabší po   herecké stránce,akční   scény docela dobrý.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2015
Byť se mi tato sága ze   začátku velmi líbila tak   úroveň jde každým dílem   níž...efekty super jako   vždy, obsazení byť se   obměnilo tak ok, hudba i auta   supr, ale děj poněkud   nudný, trochu ohraný,   přehnaný, komplikovaný a   především svou délkou   nudící...
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2017
Přetransformovaný závěr
Nemohu si pomoci, ale   chvílemi jsem měl pocit že   sleduji další dílo   největšího megalomana   Rolanda Emmericha. Spousta   parádních explozí,   výbuchů a devastujících   scén. Vše perfektně   vycezelováno a sestříháno,   to se týká vzhledu. Jinak   uplně nejslabší ze slabých   scénářů všech dílů,   některé návaznosti   neexistují a nedávají   smysl. Největší mínus je   nesmyslná stopáž, která je   jako vždy natahovaná   rodinnými hodnotami. 55%
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2015
Aniž by si to kdokoliv z nás   přál, Transformers jsou   vyčerpaní. Z filmu ono   vyčerpání přímo sálá.   Výmluvný je moment, kdy se   ze zpustlého Optima stává   znovu onen sice nablískaný,   ale tak zoufale okoukaný   trak...
Ne, že by byli   Zánik nudný, akční scény   často nenechají vydechnout,   ale když film skončí a vy   se sami sebe zeptáte, jaký   zážitek ve Vás   zůstává... cítíte, že   jste se koukali jen proto,   abyste viděli pokračování   příběhu Vašich dětských   hraček, tak jako Michael Bay   točil Zánik pouze proto,   abychom mohli vidět   pokračování příběhu   našich dětských hraček.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2014
Ač s lítostí, tak musím   jako filmový fanoušek   předchozích Transformerů   hodnotit   "negativněji" ...   Třetí díl to ještě   tak-tak ustál s vizí   brutálních efektů a i když   to nebylo ono, stále tam bylo   něco původního.   Nad-stavovaný čtvrtý díl   je a bude z velké míry jen   dojnička na peníze, které   prostě ten divák za ty   roboty DÁ. S touhle vizí   jsem také šel na premiéru a   vlastně jsem se ani nespletl.   "Zánik" je mix   mnohdy nelogických,   nesmyslných,   nevysvětlených, zdlouhavých   záběrů ... které (na   druhou stranu) JSOU velice   dobře ztvárněné a po   vizuální stránce není   opět co dodat. Jsou to orgie,   je to nářez a parádně se   to sleduje. Herecky absolutní   výměna .. Marky Wahlberg je   v mnoha ohledech můj   oblíbenec, ale do role ??   vědce ?? mi vůbec nesedí a   už vůbec né, jak poskakuje   s mimozemskou zbraní a hraje   si na Ramba. Jeho filmová   dcera (ta by spíš seděla do   role přítelkyně) zase   nějaká playmate, jak je u   Baye známo (zas podotýkám,   Megan Fox byla první a vždy   tam bude). A ta stopáž, omg,   skoro 170 min .. to je   příliš i na Baye a určitě   by se to dalo osekat alespoň   o 50min. Nevím kolik má   Michael v plánu natočit   Transformerů, ale chtělo by   to změnu. Já, jako   fanoušek, odcházel z kina   zmatený, ač spokojen s   digitální řežbou, tak   nespokojen příběhem Optima   Prima. II. PROJEKCE :   Potvrzuje nevyhnutelné -   taková nedoladěná   transformující se slátanina   všeho dohromady. Ale, pokud   by z toho byl samostatný film   nějak nenavazující na   trilogii Transformerů, dalo   by se to nějak ustát.   Jenomže není a pan Bay   přešlápl ... a opět   zdůrazňuji, co ta stopáž   165 minut ?
joxer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2014
Dlouhé a bez příběhu
Jak už je u Transformerů   zvykem, bývají jejich filmy   dlouhé a nevalného   příběhu, navíc plné   klišoidních hlášek - a ani   tenhle není výjimkou. Efekty   jsou sice luxusní, ale celou   dobu jsem si říkal, že   kdyby to mělo příběh,   vychutnal bych si ničení   měst o hodně víc. Takhle to   se mnou dělalo asi tolik, co   sledování padající věže   z kostek. A to si borci s   vizuálních efektů určitě   nezaslouží. Posledních 30   minut, které stále nemají   děj, mě aspoň trochu bavilo   kvůli netradičnímu   prostředí a opravdu   nevídané ubrani hromadného   ničení - prostému   megamagnetu - ale opět -   kéž by to bylo spojeno s   nějakou dějovou linií...   :(
Komu jde o   příběh, ten ať na to   nechodí, a komu jde o triky,   nechť zkoukne sestřihy na   youtube a ušetří si 2   hodiny keců tatínka s   dcerunkou.
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2014
Nechápu smysl natočení   tohoto filmu. Jestliže jím   mělo být vydělání   nějakých doláčů, velmi   silně pochybuji, že zisk   přesáhl náklady. Nebo   prostě Michael Bay   potřeboval zase něco   rozbít.
Příběh   sešitý horkou jehlou, i   když Bay sehnal dva   slušnější zástupce   herecké kategorie - Stanleyho   a Marka, zbytek nestojí za   řeč. Wahlbergovy   přednášky skoro dospělé   dceři, která vypadala, že   už "maturitní"   zkoušku dospělosti složila   hodně dávno, mě spíš   vadily, raději měl mít   nějakou přítelkyni, kterou   by zachraňoval. Občas film   vtipný díky Stanleymu,   stopáž strašně dlouhá,   autoboti nepřekvapující, s   lítostí v oku jsem   vzpomněla na první díl...
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Vrátili jste se z dovolený a   valí se na vás opět   nepříjemný šéf a tuna   povinností a hlava vám to   nebere? Potřebujete reset   něco kde nebudete   přemýšlet a bude nějaká   akce? Tak tady si dopřejete   téměř 3x hodky. I ta   prázdná hlava po pracovním   nasazení občas sebou   zaškube nad některými   scénami a dialogy. Potenciál   efektních triků se velmi   rychle vyčerpal již v 1x   díle, ale občas tam byl i   humor a zábava. Tady zbyla   jen nicota, něco co už nemá   co říct, jak zaujmout co   nabídnout. Vše se už   vyčerpalo a přesto na to   čumim, jako bych čekal, že   se můj život změní. Nechci   spekulovat o tom, že můžu   trávit čas hodnotněji, ale   někdy člověk potřebuje   přesně tohle. Chce vypnout a   vidět pohádku. Proto za 4*
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.11.2014
Když lidstvo spolupracuje s mimozemšťany.
Zatím poslední díl Bayovi   série Tramsformerů. Můžu s   jistotou říct, že je tento   díl nejslabší. Příběh je   hovadina, plný klišé a   předvídajících momentů.   Ani Wahlberg film nezachrání   a jeho herečtí kolegové už   vůbec ne, kromě Stanly   Tucciho. Už by měli s   tímhle nesmyslem skončit,   vždyť každý nový díl je   blbější a blbější.
MildaX
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.1.2015
V porovnání s tím co   Michael Bay předvedl na   prezentaci Samsungu, je   neuvěřitelné, že to je   jeho práce.
Ale jinak   hrůza, to není Pán prstenů   s předlohou plnou děje. I   polovoční délka by byla   moc. Ale zase to by se tam PP   na všechna ta auta nevešel.   :-)
Myslím, že délka   filmu podobná té ze   zmíněné Samsung prezentaci   by tomu prospěla. :-)
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2015
Trafa 4
Auta, buchty, roboti, zbraně,   souboje, ničení,   vraždění... co víc si   může primitiv přát?   Čtyři hvězdy za vizuální   efekty a končim.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2018
Nekritickí milovníci   veľkých robotov i malých   robôtkov budú spokojní, o   tom žiadna. Ale čo chudáci   ostatní? Reštartovacia   štvorka potvrdzuje, že   herecké obsadenie prvej   trilógie nebolo druhoradé.   Ľudský teenagerský element   Shia LaBeoufa tu chýba.   Nehovoriac o komickom   nadhľade, ktorý jej   dodávali herecké esá ako   Frances McDormand či John   Turturro. Štvrtí   Transformeri obsahujú jedinú   vtipnú dialógovú repliku   (“Súčasné filmy stoja za   prd - samé pokračovania a   reklama”) a to hneď v   úvode. V následujúcej   dvojhodinovej expozícii pred   finálnym Hongkongom nájdete   iba dve relatívne krátke top   scény (únos Tessy a   oceľové laná v Chicagu), z   ktorých tá prvá je jediným   emocionálne fungujúcim   momentom vo filme a druhá   jediným nápaditým, dosiaľ   nevideným. Následné   prostredie čínskej metropoly   je príjemným osviežením,   ale zaujímalo by ma, koľko   divákov bude v sekanici v   jeho uliciach po tom   predchádzajúcom   dvojhodinovom WTF čumení na   plátno vnímať nejaké   dejové súvislosti. O   postavách a niečím medzi   nimi (jednotka) sa tu už   vôbec nemôžeme baviť, a   čo do epickosti zostáva   nepokorené zase   militaristické vyvrcholenie z   trojky. Tí mariňáci tu,   mimochodom, taktiež   chýbajú. Vo svete   Transformerov mali svoje   miesto. Dopozerať to odomňa   vyžadovalo veľa   trpezlivosti.
T2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $210miliónov║Tržby USA   $245,439,076 ║Tržby   Celosvetovo $1,104,039,076▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $36,641,746 //počet   predaných kusov 2,119,731║   Tržby za predaj DVD v USA   $24,652,699 //počet   predaných kusov 1,546,900║   tak toto som si pekne   pretrpel, povrchná   výplachovka roka 2014. Bez   kúska lepšieho deja, súhry,   absolútne bez iskry, trikovo   pekné ale to je jediné   pozitívum. Bay sklamal na   plnej čiare /videl v kine:   35%/
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.6.2019
Zbytečné pokračování   zbytečné série. No, v   jedničce byly aspoň občas   vtípky. Tohle byla vysloveně   slabota. A výběr hrdinek je   fakt tragický. TOHLE, že   měla být jeho nezletilá   dcera?! Už asi dost dlouho.   Přisla mi jako dost vyzobaná   slunečnice s haldou mejkapu.
Rastaman33
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.6.2020
Hooodně zdlouhavý, místy   zmatený a nenavazující. Ale   co, transformeři jsou pro   děti a tak jde hlavně o   akci. Místo klasické   Paříže se tu objeví Hong   Kong. Asi se Americe změnil   oblíbenec. Jen ta milostná   zápletka.. holka vypadá na   pětadvacet a otec jí dělá   proslovy, že se nesmí   stýkat s klukama. Dost   trapas.
mmerlin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.7.2014
Nejhorší sci-fi co jsem viděl
Jsem fanoušek sci-fi, tak   jsem si říkal, že se půjdu   podívat na film, který   stále všude propagují. Byl   jsem v letním kině a už to,   že všude kolem seděli děti   mě asi mělo varovat. No   nebudu se dlouze rozepisovat -   větší slataninu jsem   opravdu hodně dlouho   neviděl. Navíc dlouhou jako   pracovní týden... Nebýt   alespoň grafických efektů,   asi bych z kina odešel(což   jsem nikdy v životě   neudělal). Takže za mě 2   hvězdy za efekty...
Rehorek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.7.2014
ztráta času
Jsem fanoušek série, ale   tendle díl? Škoda tří   hodin života. Kdyby pustili   jen druhou půlku, tak dejme   tomu, ale stejně by to podle   mě nebylo o moc lepší.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih52615minih52615Hodná, drsná holka (2006) [TV film] 
Good Girl, Bad Girl n
minih59663minih59663Kurevská nakládačka (2009) 
Bitch Slap n
minih50299minih50299Projekt Lazar (2008) 
The Lazarus Project n
minih102676minih102676Godzilla (2014) [2k digital] 
Godzilla n
minih95864minih95864Sofia (2012) 
Sofia n
minih62135minih62135Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 
Scott Pilgrim vs. the World n
minih25897minih25897Návštěvníci II - V chodbách času (1998) 
Couloirs du temps: Les visiteurs 2 n
minih38894minih38894Ohnivé ulice (1984) 
Streets Of Fire n
minih43433minih43433Ať přiletí čáp, královno! (1988) [TV film] 
Ať přiletí čáp, královno! n
minih56065minih56065Poznáš muže svých snů (2010) 
You Will Meet a Tall Dark Stranger n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Transformers: Probuzení monster (2023)

 Transformers: Probuzení monster (2023)
Transformers: Probuzení monster n
Transformers: Rise of the Beasts
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Caple

(pokračování)

Bumblebee (2018)

 Bumblebee (2018)
Bumblebee n
Bumblebee: The Movie
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Travis Knight

(pokračování)

Transformers: Poslední rytíř (2017)

 Transformers: Poslední rytíř (2017)
Transformers: Poslední rytíř n
Transformers: The Last Knight
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Čína / Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers 3 (2011)

 Transformers 3 (2011)
Transformers 3 n
Transformers: Dark of the Moon
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers: Pomsta poražených (2009)

 Transformers: Pomsta poražených (2009)
Transformers: Pomsta poražených n
Transformers: Revenge of the Fallen
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers (2007)

 Transformers (2007)
Transformers n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

09:40 - 10:10

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

09:20 - 10:10

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:35 - 10:55

11 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

36 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178278

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10