Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Transformers G1

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2018
Fenomén čo sa vracia po   niekoľkých rokoch mlčania   už skoro zo zabudnutia   späť, aj vďaka hranému   filmu Transformers od Michaela   Baya, v našich končinách   tento kreslený seriál   prerazil začiatkom 90.rokov a   spôsobil veľkú poptávku po   autobotoch, autách   premieňajúcich sa v robotov,   v tej dobe to bolo niečo mať   vo svojej detskej zbierke   Transforméra, seriál bol   jeden z Top.
Lusa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Seriál jse shlédla až potom   co jsem viděla oba filmy, je   to typická animovaná   pohádka pro děti na kterých   jsem vyrostla i já, kromě   toho jsem to viděla jenom   anglicky ale i tak jsem   některým věcem rozuměla   nejčastěji používali   "destroy"(zničit),   až do nějakého 64 dílu se   vše odehrává na Zemi kde   Auboti a Deseptikoni   stroskotali občas se děj   přenese do Cybetronu,   poznáme spoustu Aubotu   přicemž by člověk řekl   že musí tu válku vyhrát   protože Deseptikonů je   velice málo. Navíc se občas   stane že Auboti a Deseptikoni   spolupracují (Většinou   když Deseptikoni něco   pokazí a ohrožujeje to na   životě) Můj   nejoblíbenější Aubot je   Optimus Prime a Bumbelbee   (tady mluví) a nej Deseptikon   je Starscream, Megatronův   otloukánek a to myslím   doslova, který se chce stát   vůdcem Deseptikonů (v   Angličtině má nádherně   uječenej hlas, nedávno jsem   se dozvěděla že byl i ve   filmu, ale vůbec jsem to   nepoznala, neječel když   mluvil :)) navíc Starscreama   zničí ve Transformers movie,   ale v dalších epizodách se   ještě objeví.

Nové epizody po filmu už   prostě nejsou ono navíc se   odehrávají v trochu   vzdálené budoucnosti   (hlavní hrdina člověk Spike   je už dospělí a má syna) a   Tentoráte se většinou   nacházíme na Cybetronu a   navíc tam není Optimus, tedy   až na konci. Navíc Megatron   je opraven a teď se jmenuje   Galvatron. Navíc když v   první řadě řekli zničte   je nebylo to skoro nikdy   vážně a až na pár   poranění všichni přežili,   když to ovšem řekli v   dalších dílech po filmu,   docela jsem se bála aby to   přežili.

Shlédla jse to až do   poslední epizody, která   končí docela dobře, Auboti   vyhrají ač Galvatron slibuje   že se vrátí (si myslím) a   Starscream, který má svojí   stranu se potuluje městem v   podobě androida. I tak to byl   krásný a kouzelný seriál

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10