ohodnotit

Topení po číslech

Drowning by Numbers

Rok:
1988
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1990
„Tři ženy z jedné rodiny a všechny utopí své problémové manžely...“

Celkové hodnocení filmu Topení po číslech

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2009
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2017
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.2.2007
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
Aleister
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2017
Vlastovka89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20252minih20252Šogun Mayeda (1991) 
Shogun Mayeda n
minih61785minih61785Kde roste červené kapradí (2003) 
Where the Red Fern Grows n
minih49737minih49737Lživý svědek (2008) [TV film] 
False Witness n
minih10657minih10657Kožená tvář (1990) 
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III n
minih109019minih109019El tesoro de la diosa blanca (1983) 
El tesoro de la diosa blanca n
minih142573minih142573Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj (2016) 
Lego DC Super Heroes: Cosmic Clash  n
minih82076minih82076Andělský podíl (2012) 
The Angels' Share n
minih43610minih43610Smrtící přitažlivost (1989) 
Heathers n
minih27949minih27949Psí vévoda (1999) 
The Duke n
minih156002minih156002Osudová chvíle (2013) [TV film] 
Twist of Faith n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 % (8)
9   - curil
8   - ELEONORA
6   - MysteryIll
10 - mmaat
7   - Extraktor
9   - volam
8   - Aleister
10 - Vlastovka8
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154164
Osobností: 639204
Fotografií: 586523
Plakátů: 278325
Obsahů a biografií: 141217

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.256