Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Tonka Šibenice

Žánr:
Rok:
1930
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
27.2.1930

Celkové hodnocení filmu Tonka Šibenice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.2% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2018
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2010
krna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2021
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2010
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
griph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.12.2020
TerezaPu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.1.2019
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.4.2012
Radslaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2010
Barrandov33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28135minih28135Uspěchaný muž (1977) 
L´homme pressé n
minih43565minih43565Saxána a Lexikon kouzel (2011) 
Saxána a Lexikon n
minih8552minih8552Hořící sezóna (1994) [TV film] 
The Burning Season n
minih20958minih20958Rocky Horror Picture Show (1975) 
The Rocky Horror Picture Show n
minih39802minih39802Zabít je snadné (2002) 
Heart of America n
minih36879minih36879Vrah přichází v noci (2001) 
Non ho sonno n
minih47692minih47692Několik životů (1985) [TV inscenace] 
Několik životů n
minih12105minih12105Maskovaná milenka (1940) 
Maskovaná milenka n
minih17917minih17917Ročník 61 (1993) [TV film] 
Class of '61 n
minih83022minih83022Hotel Transylvánie (2012) 
Hotel Transylvania n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.2 % (17)
7   - curil
6   - jarda53
5   - Erkul
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - georginaa
7   - melakara
9   - satyr
5   - REKBRIT
7   - krna
6   - rosta12
8   - fingon
4   - griph
3   - TerezaPu
5   - Radek.Hanu
10 - Radslaw
1   - Barrandov3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 174048
Osobností: 672228
Fotografií: 694336
Plakátů: 330549
Obsahů a biografií: 159253

Poslední komentáře

Tisíc mil pro tatřičku (1983) [T...

Tisíc mil pro tatřičku
Sympatický televizní   filmeček. Historický exkurz   do naší slavné automobilky   v prvních letech po vzniku   republiky. Režisér Zden.   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Inferno (2016)

Inferno
Vzhledem k pandemické situaci   ve světě si raději   odpustím pro tentokrát   podrobnější komentář a   omezím se na konstatování,   že je to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Odhalený přístav (2012)

Víš kde máš v životě své bezpečné místo?

Odhalený přístav
Finská mozaika plná   podivných lidí, jejich   dětí, jejich osudů a okolo   nefalšovaná severská zima.   Panoptikum postav, povah,   tužeb a více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

O vytetovanom levovi na srdci

Lví srdce
Ani neviem, že nejaká   krajná pravica vo Fínsku je.   Ak áno, tak to asi nebude ako   v tomto filme, a ak hej, tak   až tak vyspelí rozumovo   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Čas probuzení (1990)

Čas probuzení
Tohle je jeden z těch filmů   co jdou až na dřeň. To, že   je točen podle skutečných   událostí mu ještě dodává   na mrazivosti ale i bez toho více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení