reklama
 
ohodnotit

Tommyho peklo

Tommys Inferno

Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
10.8.2006
„Láska je peklo“

Celkové hodnocení filmu Tommyho peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2009
Abu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2008
L4cost3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.5.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2007
Lucaso21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2010
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42154minih42154Chlapi nepláčou (2000) 
Chłopaki nie płaczą n
minih40526minih40526Ghost Rider (2007) 
Ghost Rider n
minih62857minih62857Miseuteo robin ggosigi (2006) 
Miseuteo robin ggosigi n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih101400minih101400Definice lásky (2013) [TV film] 
Definice lásky n
minih66658minih66658Kamarád taky rád (2011) 
Friends with Benefits n
minih62794minih62794Densha Otoko (2005) 
Densha Otoko n
minih28687minih28687Formule! (2001) 
Driven n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih47506minih47506G.I.Joe (2009) 
G.I.Joe: The Rise of Cobra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
7   - iqtiqe
10 - Abu
9   - L4cost3
9   - leopard60
9   - Lucaso21
9   - petuna19

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Léčit, lyžovat, mi...

11:55 - 12:20

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

10:15 - 12:10

105 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144250
Osobností: 614887
Fotografií: 538956
Plakátů: 257938
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.081/0.045