ohodnotit

Tom a Jerry: Vánoční svátky

Tom and Jerry: Paws For A Holiday

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
45 minut

Celkové hodnocení filmu Tom a Jerry: Vánoční svátky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.7.2011
Honey0105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2011
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2007
Spasmen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47053minih47053Paní z Monsoreau (1971) [TV seriál] 
La dame de Monsoreau n
minih36839minih36839Shrek 2 (2004) 
Shrek 2 n
minih22299minih22299Velké nesnáze v malé Číně (1986) 
Big Trouble In Little China n
minih17156minih17156Prstýnek (1945) 
Prstýnek n
minih58284minih58284Diktátoři III. - Teng Siao-pching, Mao Ce-tung (2005) [TV film] 
n
minih52942minih52942Chaplin a náměsíčnice (1914) 
Caught in the Rain n
minih28403minih28403Stvořeni pro lásku (2000) 
Fa yeung nin wa n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih36788minih36788Kruh 2 (2005) 
The Ring Two n
minih24724minih24724Škaredá dědina (1975) 
Škaredá dědina n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
8   - REKBRIT
6   - catamount
9   - satyr
4   - stanko
8   - MaKy92z
9   - oulisna
8   - Honey0105
8   - renya007
7   - vrub
10 - veronika86
6   - Spasmen
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588791
Plakátů: 279703
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.222