reklama
 
ohodnotit

Tom a Jerry: Myš na udici [Video]

Tom and Jerry: Mouse, Line and Sinker

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
47 minut

Celkové hodnocení filmu Tom a Jerry: Myš na udici

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2009
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2008
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2005
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2014
domusiQ543
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2010
Luccy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17673minih17673Radúz a Mahulena (1970) [TV film] 
n
minih47165minih47165Earth (2007) 
Earth n
minih43625minih43625Vlci (2006) 
Skinwalkers n
minih32320minih32320Eurythmics - Greatest Hits (1991) 
Eurythmics - Greatest Hits n
minih7985minih7985Hlídat Tess (1994) 
Guarding Tess n
minih57072minih57072Smíchov (?) 
n
minih38019minih38019Bolek a Lolek si hrají (1975) 
n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih72394minih72394Los ojos de Julia (2010) 
Los ojos de Julia n
minih40962minih40962Čertova nevěsta (1975) [TV inscenace] 
Čertova nevěsta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 %
10 - BinLADIN
7   - karlosphon
8   - REKBRIT
9   - satyr
4   - stanko
10 - Kmotr95
9   - sobmaster
8   - MaKy92z
9   - Michal.
9   - Brikca
9   - Luky
10 - lisak-18
8   - JJenda
9   - domusiQ543
10 - Luccy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144951
Osobností: 617145
Fotografií: 542297
Plakátů: 259476
Obsahů a biografií: 132759

Poslední komentáře

Zajatci Ďáblova chřtánu (2006)

Slušný

Zajatci Ďáblova chřtánu
Námět je dobrej, ale je to   nedotažený, chtělo by to   víc rozehrát. Víc   dějových linek, víc   zápletek, takhle je to jen   taková letní epizodka ...

Autor: New | Hodnocení: 8 / 10

Zrození národa (2016)

Zrození národa
Všechny filmy na téma   otrokářství a rasismu jsou   na chlup stejné v tom, že   bílej je zlej zasranej   vykořisťovatel a černej je   hodnej a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Jupiter vychází (2015)

Jupiter vychází
Nic moc sliboval jsem si podle   obsazení lepší film.   Nejlepší byl závěr, když   došlo k výbuchu a demolici   města.

Autor: satyr | Hodnocení: 5 / 10

Karel a já (1942)

Karel a já
Nejhorší film pana Plachty,   vůbec to neměl brát.   Neustálé hašteření mi   lezlo na nervy, a stále mi to   něčím připomínalo paní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Synové a dcery Jakuba Skláře (19...

Synové a dcery Jakuba Skláře
Jeden z nejlepších   seriálů, které napsal   Dietl, je nutno pochválit za   herectví Jiřího Krampola,   Jaromíra Hanzlíka. Hovořilo   se, kdyby více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.185/0.139