Duben
ohodnotit

Tohle je válka!

This Means War

Další název:
To bude boj!; Das gibt Ärger
Rok:
2012
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
23.2.2012
„Jak lehce lze ze souboje o vysněnou dívku udělat Třetí světovou válku.“

Komentáře k filmu Tohle je válka!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2015
zaujimavy film, na zaciatku   som si myslela, ze ako   skonci......., len opak bol   pravdou, ona si vybrala toho   duheho :-)...skvela   herecka....a ked sa na nu   rutilo auto a ona si mala   vybrat ku komu pôjde-   napinava scena......
Tayla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Tohle je válka
Film jsem podle obalu   považovala za trochu nudný,   ale mýlila jsem se. Je to   velmi zábavné a vůbec jsem   se při tom nenudila. Ty vtipy   a sledování jenom jedné   holky... Nelituji, že jsem se   dívala.
Jarda1420
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2012
Pěkná romantická komedie   plná dobrých hlášek a   úsměvných situací. Už   dlouho jsem se tak   nenasmál
DOPORUČUJI   !!!!
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2012
This Means War
Film, na který jsem se moc   těšila a, který nezklamal   nebo tedy do jisté míry   nezklamal. U tohohle filmu   zapomeňte na začáteční   půlhodinové nic, protože   zde se to rozjíždí od   samého začátku. Chris Pine   je můj miláček stejně jako   Reese Witherspoon, která je   čím dál tím krásnější   a co se týče Toma Hardyho,   toho já neznám, zde jsem ho   viděla prvně a rozhodně to   stačilo aby si mě dokázal   získat svým sexy britským   přízvukem. Takže co se   týče té trojky, byla jsem   nadmíru spokojená. Dále tu   máme příběh, který je   záživný, zábavný jako,   že opravdu zábavný a teď   se dostávám k jádru mé   zklamanosti, očekávala jsem,   že Til Schweiger dostane   trochu více prostoru a ne,   že se objeví na začátku a   pak v posledních několika   minutách, proti romantice   nemám nic, jen možná mohla   být ještě více prolnutá s   tou akcí. Kdyby ano, tak by   mé hodnocení bylo o něco   vyšší. Jinak film je   opravdu báječný a já se k   němu s radostí vrátím a to   v nejbližší době.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2015
Snímek je hlavně komedie s   občasným akčním nášupem.   Teenagerovský námět   zasazený mezi dva špičkové   agenty a jednu ženu nebyl   zase až tak špatný nápad.   To, že ona o obojích ví a   že si s nimi hraje už vůbec   nepřekvapí. Z počátku   hrozilo zamrznutí děje s   tím, že pánové prostě jen   budou soupeřit o ženu svých   snů a nic víc, ale nakonec   se tak kupodivu nestalo. Děj   má patřičný švih a   ohromný potenciál. Nejedná   se však o crazy komedii,   takže se smíchy nikdo kuckat   nebude. Byť to není lecjaký   zázrak, k pobavení a k   filmovému zážitku   postačí.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2012
Po mírném zklamání ze   čtvrtého Terminátora se   režisér McG vrátil k   projektu, který umí přece   jen lépe.Obsazení je   vydařené a mezi trojicí to   funguje.Til Schweiger jako   záporák je upozaděn a děj   se soustředí na Pinea,   Hardyho a Witherspoon.Vtipy   jedou fajnově, většina   scének je opravdu   srandovních a zapůsobilo to   na mne dost odlehčeně a   pohodově.Akce je opět   taková klipovitá, někdy   trošku zazlobí střih a je   solidní.Rozhodně film   dělaný pro zamilované   páry.Akce sice vyklidila   poněkud pole a dává se zde   více záležet na   romantice.Můj názor je, že   režisérovi se tento film   povedl.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2012
Sice jsem čekal větší   komedii, ale tento snímek mě   i tak překvapil. Rozjezd je   trochu pomalejší, takže   srandy se budou vyskytovat až   později. McG je dobrý   režisér, takže mu přeji   více úspěšných filmů.   Bavil jsem se a proto dávám   8/10.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2012
Akce + vtip
Na Tohle je válka jsem se   těšil a nezklamalo.Výborná   akční komedie ,nabitá akcí   a vtipem(několikrát jsem se   fakt nachechtal:)).Plusem   aspon pro mně jsou tři moji   oblíbení herci v   jednom.Chvilkama mi přišlo   že kluci Reese ani   nepotřebujou, pač to mezi   nima jiskřilo mnohem víc.Za   mně 8*:)
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2017
Příjemná zábava a všechno   je docela v rovnováze.   Akční scény, kdy spolu dva   agenti skvěle spolupracují,   střídají romantické   zápletky až si jdou málem   po krku kvůli Lauren. Ta   "bloncka" mi   vážně dost vadila, že to   táhla s oběma, ale Reese   Witherspoon se to dá   prominout.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2015
This Means War
This Means War ma pobavilo a   akčné sekvencie(Ktorých je   neuveriteľne málo)potešili   oko...ale ak sa mám priznať   pozeral som to hlavne kvôli   hlavným hercom.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2013
Sedmička za Chrise Pinea a ty   jeho vlasy:-) Jinak trochu   nuda, bylo mi líto   spolupracujících agentů,   kteří museli řešit úkoly   od dvou kohoutů z jednoho   smetiště. Reese přehrála   oba chlapce o třídu a Tom   Hardy mě nezaujal, choval se   jak kdyby spolkl pravítko. Ve   scéně s falešnou rodinou   hrála sestru Tucka Rebel   Wilson, která exceluje v   muzikálu Ladíme a ve filmu   ani není uvedena v   titulcích.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2012
To zase Holywood něco   vymyslel: nebudeme dělat buď   akční nebo romantické   filmy. Splácáme to   dohromady, páry se už   nebudou dohadovat, na co   půjdou, a my utržíme   dvojnásobek - a tak se   zrodili Vrahouni, Zatím   spolu, zatím živí (a zatím   nejlepší) a tahle perla...Co   si budeme povídat, sledovat   dva nejlepší kámoše, jak   si kvůli holce navzájem   podrážejí nohy, je docela   zábava. Obzvlášť když k   tomu využívají veškeré   možnosti tajné služby.   Bodík dolů za Laureninu   kamarádku, která mi   chvílemi pěkně lezla na   nervy...
LookE
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Dva špioni se zakoukají do   stejné dívky, která randí   s oběma najednou, aniž by   tušila že to vědí....
Vcelku dobrá zápletka a   i příjemně zpracovaná, oba   agenti využívají co mohou   aby sabotovali snahu toho   druhého.
Trochu mi to   tu zavání inspirací u   Cameronových ,,True   Lies",kdy Arnold coby   tajný agent sleduje sza   pomoci tajných služeb svou   ženu aby zjistil, jestli mu   zahýbá nebo ne. Akorát   ,,True Lies"jsou o něco   zábavnější.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Když si předem uvědomíte,   co od americké romantické   komedie můžete očekávat a   naučíte se určité scény   ignorovat, u některých   dialogů dělat, jakože   nezazněly a u   neakceptovatelných herců   předstírat dočasnou   slepotu, máte šanci na   momentální nenáročný   relax u tv (všimněte si, že   nenabádám k návštěvě   kina!). I mně se občas   takovéto duchovní cvičení   podaří, ovšem s velkou   mírou kompenzace charismatem   alespoň jedné osoby a   několika vtipných scén.   Zmíněnou klíčovou postavou   je zde Tom Hardy,o kterém   jsem do této chvíle   netušila, že se umí smát a   musím přiznat, že mě jeho   úsměv okouzlil stejně, jako   pro něj nezvyklá romantická   poloha. Navíc mě baví se   dívat, jak se dva muži   předvádí, chtějí-li   získat srdce, nebo cokoliv   jiného, jedné ženy, jen   bylo velmi zatěžko   zůstávat nestrannou,   zatímco Reese Witherspoon   vcelku dokazovala, že je o co   stát, ne už tak Hardyho sok,   který milostné zápolení   degradoval na velmi nerovný   boj, za mě předem prohraný.   Pokud se to zdá málo na   udělení šesti hvězdiček,   přihodím ještě jeden dojem   - bylo vidět, že si všichni   natáčení užívají a   nejspíš se jejich pohoda   přenesla i na mě :-).
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2012
Slušná komedie
Celkem povedená komedie.Ze   začátku to vypadalo   všelijak,ale pak to celkem   šlo.Zajímavý   námět,zajímavě   natočené,vtipné.Jen opět   ten nezbytný happy end...
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Pobaví i naštve
Podle obsahu jsem doufal,že   by to mohla být možná bezva   komedie.Ze začátku filmu   jsem se zděsil   vyumělkovaných okolních   exteriérů a ještě více   vyumělkovaných, téměř   "dokonalých"   lidí(nikdo nevypadá   obyčejně).Vše působilo tak   pitomě kýčovitě,jako   kdybych se díval na nějaký   díl Hannah Montany.Ale od   určité chvíle mě film   hodně bavil díky   podlézavosti soků společné   partnerce,aby mě v závěru   zase vrátil zpátky na   zem,jelikož manželka se   vrací k Tuckovi,protože   není prodejce,ale zvláštní   agent.To je fakt úžasné!Ze   snímku Tohle je válka mám   rozpačité pocity.Na jednu   stranu hodně baví,ikdyž   vlastně splácal dvě komedie   dohromady (Pravdivé lži a   Něco na té Mary je),na   druhou stranu,na začátku a   konci byl film hodně   špatný.Také padouch by   nemusel být jen tak do   počtu.A Tomu Hardymu s jeho   obličejem sluší spíše   dramata jako je Warrior.
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Tohle je válka! (2012)
klasická romantická komédia   s agentským podmazom.   jednotlivé epizódky sú   dosť dobre vystavané a až   na nejakú tú jednu výnimku   nie su ani trápne. film   pobaví a nijak neurazí, ale   určite sa ani nevryje do   pamäte. proste jednoduchá   zábava na relax.

+ Reese Witherspoon,   ktorá dosť milo   prekvapila
- mužské   duo (najmä tom hardy.   nespomínam si, kde bol   horší, ako tu)

P.S.: podobné fláky pre   pobavenie Pán a pani   Smithovci, Zatím spolu,   zatím živí, Vrahouni a zo   starších jednoznačne   Pravdivé lži (majestátne   tróni nad všetkými   spomínanými)
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Čekal jsem větší srandu.   Námět dobrej, ale amíci to   prostě neuměj. Kdyby si to   vzali do parády třeba   Francouzi, bylo by to určitě   lepší. Asi sem neměl   správnou náladu, měl sem   vypnuto a chtěl se bavit. A i   přesto to na mě působilo,   křečovitě a uměle. A to   sem vypustil i to, že v   reálu je tohle absolutně   nereálný. 2x kámoši a   jedna buchtička a i poté   stále velcí přátelé...
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.5.2021
Tajny agenti a kamarádi   kteří si najdou stejnou   ženskou a vsaděj se kdo   dřív ,začnou si dělat   naschvály a z práce si   udělají soukromou   šmírovačku což mi   připadne jako pěkná   blbost,nechybí i pár   akčních scén se záporákem   celkově slabota
beneva
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.5.2021
Takové puzzle z ukradených   kousků jiných filmů,   zarámované bezbřehou   prostoduchostí všech   zúčastněných. Jak mám   Pravou blondýnku docela   ráda, tak tady je Reese   odpudivě ufrázovaná a   naivní až to bolí... Ale   která z nás by nechtěla,   aby se o ni rvali takoví dva   svalovci? (Já ne, ani jeden   se mi nelíbí...)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih154023minih154023Rampage: Ničitelé (2018) 
Rampage n
minih57228minih57228Správci osudu (2011) 
The Adjustment Bureau n
minih154265minih154265Mamma Mia: Here We Go Again (2018) 
Mamma Mia: Here We Go Again n
minih72195minih72195Pan Bobr (2011) 
The Beaver n
minih62542minih62542Jedině ona (2010) 
Just Wright n
minih148497minih148497Četníci z Luhačovic (2017) [TV seriál] 
Četníci z Luhačovic n
minih114956minih114956Jedna za všechny (2014) [2k digital] 
The Other Woman n
minih56833minih56833Černá labuť (2010) 
Black Swan n
minih120113minih120113Ulička hanby (2014) 
Walk of Shame n
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

18:10 - 19:00

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

24 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10