reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tobě hrana zvonit nebude

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37.5% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.5.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.3.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.11.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.6.2016
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2016
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.10.2006
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.1.2014
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
pikolik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37067minih37067Seržant York (1941) 
Sergeant York n
minih4321minih4321Blesky nad Mexikem (1976) 
Trini n
minih56170minih56170Podzemní pevnost (1973) 
The Blockhouse n
minih24380minih24380Žiješ jenom dvakrát (1967) 
You Only Live Twice n
minih44349minih44349První dáma country music (1980) 
Coal Miner's Daughter n
minih49584minih49584Nesmrtelní Válečníci: Spartakus (2007) [TV minisérie] 
Heroes and Villains: Spartacus n
minih28595minih28595Jezero zapomnění (1999) 
Limbo n
minih42937minih42937O malíři Adamovi (2006) [TV inscenace] 
O malíři Adamovi n
minih6460minih6460Django se vrací (1987) 
Django 2: il grande ritorno n
minih67568minih67568Lenka (1982) [TV inscenace] 
Lenka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37.5 %
4   - argenson
1   - Erkul
1   - jarda53
2   - Pitryx
1   - nick4
1   - ponorka.ba
1   - radegaster
10 - dederon
6   - rosta12
2   - Bape
8   - miroslav22
5   - honza_cz_5
1   - Angelo.Fer
1   - Xell
8   - Ladik80
8   - pikolik77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.243/0.203