Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu To

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Tento film am strašil ako   malého chalana a   strašideľný je pre mňa   dodnes, jedno z najlepších   zpracovaní Kinga, veľmi   dobrá kombinácia, hercov,   deja a dobrý strih.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Opět velmi skvělí film až   běhá mráz po zádech je to   skvěle
natočeno a   převedení filmu podle   knižní předlohy.Předlohu   ke scénáři napsal ve   skvělé knize Stephen King.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2010
Knížka je samozřejmě   knížka, v případě   Stephena Kinga to platí u   všech filmů podle jeho   románů. Ale v případě   "TO" to moc   neřešim. Já ten film viděl   už asi stopadesátkrát.   Prostě pecka.
TradeCZ
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Druhý z trojice mých   nejhrůznějších hororů z   dětství (společně s   Vymítačem ďábla a panenkou   Chucky) díky nimž se   člověk i občas bojí zajít   do sklepa :)
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Tento film je historicky   první horor, který jsem kdy   viděla a také mě od tohoto   žánru na dost dlouho   odradil. Klaunů jsem se   vždycky bála, ale po tomto   filmu s nich mám fobii.   Ačkoli jsem film viděla již   před sedmi lety, kdy jsem   byla víceméně dítě, ani   nyní bych si ho dobrovolně   sama nepustila. Tentokrát   vážně patří označení   čistokrevný strach.
Lordbob
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2010
TO je perfektní film a vůbec   nevadí že je televizní   protože je to paráda a   radost se na to dívat.I když   je to výborný filmeček tak   doporučuju první přečíst   knihu,má sice přes 1250   stránek ale stojí to za   to.Myslím si že je to   nejlepší kniha co Stephen   King napsal.Sakra tenhle film   bych chtěl vlastnit.
papamidnight
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.12.2011
k tomuto snimku neni co   dodat,stephen king je pro mne   kral hororu.u tohoto   vynikajiciho snimku mi beha   mraz po zadech i dnes.vrele   doporucuji.
TerezaMondeková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2018
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   Vy děla jsem i novější   verzi. Určitě byla lepší,   ale mě se prostě líbí víc   ta starší verze. Patří k   mým oblíbeným.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2009
To
Vynikající horor podle   ještě lepší knižní   předlohy mistra Stephena   Kinga, kterou jsem bohužel   nepřečetl, takže nemůžu   říct, co nesedí a podobně.   Nicméně samotný film se mi   hodně líbil. Krvelačný   klaun vypadá hrozivě a dost   věrohodně, což mi kdysi v   dětství, když jsem film   viděl poprvé, pocuchalo   nervy a dodnes z klaunů   nemám dobrý pocit. Film   postupně odkrývá různá   tajemství a působivé   příběhy jednotlivých   hlavních hrdinů. Ocenil jsem   prolínání současnosti a   doby, kdy ustřední hrdinové   byli ještě malí a   hrůzostrašný klaun řádil   poprvé. Po třiceti letech se   klaun vrátil a začal stejný   teror jako kdysi. Naší   hrdinové jsou nuceni se   vrátit a tohle zlo porazit.   Odhalení toho, kdo se za   klaunem a vším tím zlem   skrýva, je šokující.
TILL.87
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Když sem viděl tenhle film   jako malej kluk, tak v šesti   letech, tak sem nemoh vůbec   usnout, když sem to viděl po   deseti letech, tak sem se u   nějakých pasáží i   zasmál, hlavně u tý scény   v knihovně s těma balonkama   s krví :D, ale i tak mi ten   film bavil od začátku až do   konce a rozhodně sem u toho   neusnul
Alix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2018
Já jsem jako první viděla   film a musím říct, že mne   velice vyděsil. A protože   jsem skalní fanoušek   Stephena Kinga, hned jsem si   koupila knihu a zjistila jsem,   že je nejen daleko   strašnější, ale fakt jsem   z té knihy měla noční   můry. Ale je mi jasné, že   všechno se do filmu nacpat   nedalo, King rád píše   rozvláčně a potrpí si na   detaily. Film byl dobrý a já   na něj ráda vzpomínám. S   trochou hrůzy.
Natalia_Budz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2020
A mně se to líbilo..
Kouzlo starých snímků   (před tím než se začal v   90% používat greenscreen)   bylo navodit atmosféru   výkonem,prostředím,kulisama   .. což není lehký úkol.   Obsazení Tima Curryho do role   Pennywise byla dobrá volba a   celkové obsazení nebylo   špatné. Řekla bych, že   nízké hodnocení je kvůli   pofidérnějším   počítačovým efektům -   Což dnešní lidi   neosloví...
friday
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Ráda se bojím. A u tohohle   filmu se budete bát opravdu   hodně... Pohybující se   klaun na nehybných   fotografiích je vážně   děsivý. Od tohohle filmu   nesnáším klauny.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Knihu jsem nečetla, ale   rozhodně bylo poznat, že   snímek je natočen podle   knihy. Děj se strašně   táhne a než se začne něco   dít, chvilku to trvá.   Začátek, kdy děti   vzpomínají, byl dobrý. Asi   bych řekla, že jsou zde   dobré triky a scény, které   umí vyděsit. Nejvíce se mi   líbil trik s balónkem v   umyvadle a následnou   vystříknutou krví. Jinak   souhlasím, že dětští   herci byli určitě mnohem   lepší než dospělí, který   do tohoto filmu moc nezapadli   a nepřišli mu ani moc na   chuť.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2012
"Chceš balónek?"
Kouknul jsem na to po letech a   furt se mi to líbí. Sice mě   to už neděsí jako malýho   kluka, tenkrát jsem měl z   Pennywise noční můry. Jedna   z lepších adaptací knížek   Stephna Kinga a na TV film i   slušné zpracování.   Určitě se na to mrknu jednou   zase. Za mě 80% :-D
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Nechceš balónek?
A taková parádní noční   můra to mohla být! Jak se   nám naše dětské strachy   vysmívají i v dospělosti,   převlečené za kreténského   klauna z kanálu, a s   vrčením na nás vycení zuby   ze zrcadla třeba ráno při   holení. Svého času jsem si   tuhle dětsky nevinnou,   civilní hrůzu pustil   několikrát. A při   sledování filmu za mnou v   obýváku ze skříně   vykukoval můj vlastní klaun   a s úlisným úsměvem mi   nabízel pestrobarevné   balónky... To jsem se hned   vystrašeně chytil za ušní   lalůček a přeříkával si   ten skautský slib z dětství   (kecám, já chodil do   Pionýra).

Bohužel mě ale vždy   při prožívání příběhu   děsně naštval ten pitomý   boj s ještě pitomějším   pavoukem v závěru (ne, ten   román od Kinga jsem nečetl).   Co to ksakru mělo být?!   Celý film z kanálu vykukuje   morbidní vražedný klaun a   najednou, kde se vzal, tu se   vzal, je tu nějakej debilní   pavouk. Byť hodně   přerostlej. Takové laciné   strašení si strčte do...   (k)análu, laskavě. Navíc,   když jsem naopak já strašil   pavoukem v ruce spolužačky   na základce (holky   promiňte!). To se ve finále   filmu ti dospělí kamarádi   nemohli mordovat sami? Nebo   každý se svým vlastním   klaunem, kterého ovšem ti   druzí nevidí, co já vím.   No jo, no. Takže nakonec (ti   co přežili) navždy   zvítězili nad hrůzou,   ukrytou v zásvitech svých   vlastních myslí? Pche, to   bych chtěl vidět, jak   porazili své dětské   strachy! Leda tak prd.   Například já sám teď jdu   otevřít opatrně skříň a   ... ... BALÓNEK !
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Neříkám, že je to špatný   film, naopak..ale přijde mi   jen náčrtek, nebo jen jako   ilustrace k tak skvělému   románu, nejde přece ani na   tak malou plochu dostat   všechno podstatně z   tisícistránkové knížky. A   už jen to, že se někdo   ochudí o to si TO přečíst   a spokojí se jen s filmem ,   je děsná škoda :o)))
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Tedy! Dobrý nápad na   večer.Ten klaun mi skutečně   naháněl hrůzu,kdykoli se   tam jen objevil.První   polovina filmu na výbornou.I   když to byly děti,strach a   napětí to nahánělo co   chvíli a vůbec jsem   nevěděl,co mě v dalších   minutách čeká za   překvapení.Druhá polovina   trochu pokles,tím jak se tam   vrátili a co tam   čekalo,docela zklamání (ten   pavouk se tam vůbec nehodil).   Happy end jsem   nečekal,určitě to mělo   skončit jinak. Ale jinak to   stojí za to.
zeus12xy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2013
klaun
kdysi jsem tu haldu stránek   přelouskala a knížka mě   naprosto dostala. Děti a   jejich dobrodružství,   kamarádství, lásky a   trable,tak nádherně a   věrně   vykreslené...protkaný   strachem z něčeho   děsivého,o čem vědí jen   oni... a pak dospělost a   návrat do Derry. Nikdo neumí   lépe vyjádřit cítění a   psychologii postav,než King.   Příběh je tak vsugestivní,   že do dnes při čištění   zubů nekoukám do výlevky a   vždycky když prší a voda   stéká do kanálu,vzpomenu si   na To. Film se samozřejmě   nemůže vyrovnat knize,ale   oceňuju,že se scénář   snažil pojmout co nejvíc   děje z knížky. Byla jsem   zklamaná,ale taky určitě   proto,že jsem film viděla   hned po přečtení knihy. To   si klaun nezasloužil;-)   protože s odstupem říkám   dobrý mrazivý horror s triky   odpovídajícími věku filmu
Dragoni
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2010
Měla jsem možnost číst   knížku i shlédnout tento   film.Když se film bere jako   samostatný prvek,je to   hororová klasika,na tu dobu   pěkně udělaný film,ale   pokud se to bere podle Kingovi   knihy bohužel musím   souhlasit s názorem   movie-freaka a   Rintera.Důležité   věci,které by tam měly   být,mi tam prostě   chybí,mraky věcí   nesedí...proto i já   doufám,že pokud remake   udělají,tak bude lepší a   lépe vystihující (stejně   jako Osvícení z roku 1996).
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2012
TO

Klasický   horor podle předlohy Stephena   Kinga. Věřím tomu, že   natočit film podle knihy,   která má více než 1000   stran není vůbec   jednoduché. Do filmu se   podařilo dostat prakticky   celou knihu, ale za vysokou   cenu, kterou je kvalita   celého díla.

Já horory zas až tak moc   nesleduju, rozhodně se   nepovažuju za znalce v tomto   žánru. Film se dá v   podstatě rozdělit na dvě   poloviny. V první části   vidíme co se stalo, když   byla "sedmička   hrdinů" ještě dětmi.   Seznámíme se se vzpomínkami   každého člena legendární   sedmičky na jeho setkáni s   klaunem. Atmosféra v této   části byla velmi slibná, na   začátku jsem se docela   bála.

Ve   druhé polovině se přátelé   po třiceti letech znovu   setkávají a zjišťují, že   se klaun každých 30 let   vrací a rozhodnou se jej   natrvalo zničit. Jenže   kouzlo strachu i atmosféra   prostředí je už   nenávratně pryč. Ne že by   úplně scházela, ale   rozhodně není tak silná. Na   tricích je dnes hodně znát   doba vzniku, tak i pavouka   notně ohlodal zub času. A   vůbec. Najednou se vytratí   veškeré napětí a samotný   závěr v kanále působí   jako špatný vtip. Tak dlouho   jsem čekala na konec a   dostavilo se jen zklamání.   Dalším hřebíčkem do   rakvičky byla vražedná   délka snímku.

Kladem byly naopak   herecké výkony dětských   herců. Dětští hrdinové   mne mile překvapili, hráli   fakt slušně a snímek   rozhodně nepotopili, ba   právě naopak. Rozhodně byli   mnohem lepší a   přirozenější než   dospělí, kteří silně   přehrávali.

Na adaptaci slavného   Kingova románu jsem se hodně   těšila, o to větší pro   mne bylo zklamání. No co,   každý den není posvícení.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2018
Na TV produkciu výborná   práca, či už po príbehovej   stránke, kde dobre ladí   rodinný hravý motív s   prechodom do tej drsnejšej   krvavej stránky, rovnako tak   trikovo na úrovni, dobré   masky a nechýba slušná   dávka napätia, trošku na   škodu je ta minutáž, veselo   sa mohla spraviť aj kratšia   verzia ale ináč spokojnosť   /70%/
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Ten film mám vrytý do   paměti stejně silně, jako   třeba prvního Vetřelce   (strach z temných prostor) a   první Čelisti (od 12ti mě k   moři nikdo nedostal:).   Možná je absurdní   přirovnávat klauna k obřím   monstrům (minimálně   návštěvníci McDonalds   nevěřícně kroutí hlavou),   ale TO byl jedním z mála   hororů, který mi v dětství   skutečně solidně pocuchal   nervovou základnu. To, že to   je očividně televizní a že   sem tam výkony „dospělých   dětí“ úplně neštymují,   mi bylo jasné již tehdy.   Přesto si TO ony čtyři   zaslouží. Dodnes nemám   klauny rád a to o něčem už   vypovídá:)
AtemuLukas
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Prostě TO
Na tento film jsem se podíval   po tom, co jsem viděl novou   verzi. A to jenom z toho   důvodu, že všichni   tvrdili, že je lepší.   Ovšem já jsem tedy jiného   názoru. Myslím si, že nová   verze víc vystihuje ten   nádech děsu, který máte i   u knihy. Jasně toto   zpracování je TV film,   takže zas taková kvalita to   nedosahuje díky nedostatkům   financí avšak v některých   bodech lépe vystihuje knihu.   Takže závěrem bych chtěl   říct, že jako fanoušek   knihy doporučuji obě   zpracování.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2013
Pro šest hvězd vysypu z   rukávu hned několik   důvodů: za prvé - jsem   předlohou nedotčená, což   bude filmovému zpracování   výhodou, za druhé - má se   jednat o film televizní,   takže vyžaduje trochu   odlišné nahlížení, tím   si rovněž polepšil, za   třetí - uběhlo asi patnáct   let od dob, kdy u nás frčel   na videu, a krom   nepříjemných pocitů   přinesl také pobavení,   neboť výkřiky   "nechcete balónek?"   a "všichni se   vznášíme" se mezi   členy rodiny pro jejich   častou reprodukci staly až,   nebojím se toho slova,   kultovními:-). Za čtvrté -   nyní, po dlouhém časovém   odstupu, jsem opět cítila   mrazení v zádech, ani ne tak   z klauna, i když příjemný,   TO tedy vážně nebyl, ale z   celého podtextu dětských   vzpomínek a návaznou snahou   dospělých řešení, k tomu   jsem však musela dozrát,   tehdy jsem TO tak neviděla...
Zimmy871
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2011
King nemá moc štěstí na   dobře zfilmovanou knižní   předlohu. Kromě Kubrickova   Osvícení, Zelené Míle,   Mlhy a Věznice Shawshank jsou   většinou ostatní filmy   silně průměrné. I tento   film mezi ně patří.
bobo336
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2014
To.
Prepísknutá stopáž urobila   z dobrého hororu nudnú   hlúposť.Prvá časť je   síce strašídelná ale tá   druhá je naopak rozťahaná a   prišla mi trápna.Sklamanie.
Lablynt
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.12.2014
Kniha lepší než film
Po přečtení knihy jsem   prostě musela zkouknout i   film, protože příběh ve   mně nechal zvláštní   strašidelný pocit. Ale čeho   jsem se dočkala? Nuda,   nejnudnější místa   vyplněná   nejzvláštnějšími úryvky   z knihy. Veliké zklamání
Prasoid
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Žalostně oškubaná předloha
Neznat knihu Stephena Kinga,   pak bych filmu vytknul snad   jen občasnou nelogičnost,   mizerné efekty a   nepřesvědčivé herce.   Jenže když si uvědomím,   podle čeho se to   "údajně" točilo,   nezbývá mi než konstatovat,   že z novely, která je tím   nejlepším, co se dá v   rámci hororové literatury   číst, zbylo jen pár   hlášek a nepříjemný   klaun. Zbytek pohřbila snaha   vtěsnat košatý příběh do   3hodinového snímečku,   který i přes určité   kvality nemůže hrdě vstát   a říci: "já jsem   poctivě natočená   Kingovina". Ty ostatní   by ho na místě rozšlapaly.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Slabý, nezáživný a   zbytečně dlouhý   (skoro)horor, kterému se   nedaří vytvářet atmosféru   ani děsit. Knihu jsem nečetl   ale vyprávění o ní mě v   dětství dost strašilo.   Tohle by mě nevyděsilo ani   před lety a už vůbec ne   dnes.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2021
Měl jsem možnost v rozmezí   několika dní shlédnout   tohle, i remake z roku 2017 a   musím říct, že remake byl   víc strašidelnej. Tim Curry   je skvělý herec vedlejších   rolí, ale zde je dost   zásadně vidět TV produkce.   Velmi chabé efekty a málo   strachu. Ten Intersonic   dabing, byl taky otřesnej.   Možná v roce 1990 ok, dneska   spíš k smíchu a filmařské   kvality tam moc nenajdeme. 40%
movie-freak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.9.2010
Film natočený podle jedné z   nejlepších knih Stephena   Kinga. Rozhodně jsem její   fanda a jednou za pár let si   ji s chutí vždy znovu   přečtu. Ale tato filmová   podoba - hrůza. Nevyužít   tříhodinové stopáže filmu   je velká škoda. Ve filmu je   spousta věcí naprosto   překopána. Spousta   důležitých scén chybí,   některé jsou naprosto jinak   odvyprávěné, jiné bohužel   zkrácené. Jsem velmi   zklamán. Slyšel jsem, že se   chystá remake, tak doufám   že se filmaři vytáhnou s   lepším kouskem. Přeci jen   ta technika za 20 let   postoupila, tak věřím že   ztvárnění zla v podobě To   bude tomu odpovídat. Jo a   jako představitele klauna si   představuji víte koho...?   Samozřejmě nikoho jiného   než T.C.
Takže má   rada pro diváka:pokud jsi   četl knihu a jsi příběhem   opravdu uchvácen, na film se   nekoukej, budeš zklamán.   Pokud se přeci jen chceš na   film podívat, tak klidně v   pravé poledne. Mnohem víc   mně běhal mráz po zádech   při čtení knihy.
Thamzarian
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2013
No, tak nevím no.. Já zas   takové nadšení, jaké je   uvedené ve většině   komentářích k tomuto filmu,   nesdílím. Výborná   myšlenka, viz vynikající   kniha, ale filmové   zpracování mi i na svou dobu   přijde hodně slabé a s   chatrnými triky. A je to   škoda, protože jinak, jak   říkám, námět výbornej.   Uvítal bych nějaký remake   tohoto hororu v   šikovnějším zpracování.
Medousek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Abych řekla pravdu,tak   "To" mě vůbec   nezaujalo.Začátek vypadal   velmi nadějně,ale po   úvodních 20 minutách se mi   zdálo,že koukám na dětský   film s prvky hororu.Víc jak   půl filmu koukáte na   vzpomínky dospělých,kteří   se jako děti honí za   přízrakem v podobě   klauna,nebo naopak-klaun se   honí za dětmi....Ani se mi   nechtěl otáčet disk   DVD,abych shlédla 2 půlku   filmu.Taky jsem ho až do   úplného konce   nedokoukala,protože jsem   usnula.
Worech
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.5.2019
To .. co? ... Nic
Kniha vynikající. Film o   ničem. Úplně zprzněné   zpracování, postavené na   vizuálu klauna. Škoda,   ztracená šance.
Rinter
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.3.2009
Knižní předlohu od mistra   Kinga jsem přečetl. Dokonce   jsem se i těšil na tento   film. Ach, jaké bylo mé   zklamání po shlédnutí.   Tolik, tolik, tolik věcí se   tomuhle filmu dá vytknout.   Připadá mi jakoby se   režisér dozvěděl děj   knihy od někoho kdo si   přečetl stručný obsah.   Spoustu věcí nesedí.   Namátkou... Stan byl u   skautů? A co dělal v domě   kde byla mumie? Ta měla být   Benova a Stan měl vidět   mrtvé děti ve vodojemu. Co   to je za podivné světlo co   TO vydává? Eddie umře po   takovém pádu (oproti urvané   ruce, velice zanedbatelné)?   Od apokalyptické bitky jsem   taky čekal víc. Stejně tak   od závěrečného setkání   dětí s TO. Copak režisér   zapomněl, že bojovali   nadvakrát? On vůbec vypustil   dost podstatný dům číslo   29 na Neibolt Street. Odkdy   byl otec Bev školník? A   Eddie byl panic? Závěr v   kanálech a jeho manželka nic   neznamenali? Ach můj bože,   mohl bych pokračovat dál a   dál... A tohle byli jen díry   v příběhu. Richard Thomas   by se měl potkat s   koktajícími lidmi, aby   poznal, že se u toho nedusí.   Viděl bych ho jako topícího   muže v Baywatch, ale   rozhodně ne jako Billa Koktu.   Dvě hvězdičky si ale To   zaslouží. Jednu dávám za   tančícího klauna Pennywise   v podání Tima Curryho.   Druhou za dětské herce,   obzvlášť za mého   oblíbence Setha Greena,   kteří o třídu možná i   víc převyšovali dospělé   (až na výše zmíněného   Curryho).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36288minih36288První máj 1890 (1981) [TV hra] 
n
minih28845minih28845Kagemuša (1980) 
Kagemusha n
minih43570minih43570O život (2008) 
O život n
minih4379minih4379Bob a Bobek – králíci z klobouku (1978) [TV seriál] 
Bob a Bobek – králíci z klobouku n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih40726minih40726Smrt přišla brzy (1990) [TV film] 
Too Young to Die? n
minih28457minih28457Spider-Man (2002) 
Spider-Man n
minih18344minih18344S nasazením života (1993) 
In the Line of Fire n
minih4455minih4455Bolestná realita (1993) 
Reality Bites n
minih46391minih46391Bazén (2005) [TV seriál] 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

To Kapitola 2 (2019)

 To Kapitola 2 (2019)
To Kapitola 2 n
It: Chapter Two
Žánr: drama / fantasy / horor
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

To (2017)

 To (2017)
To n
It
Žánr: horor
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Černí baroni (1992)

20:10 - 21:50

36 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

20:00 - 21:00

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina

20:20 - 21:40

26 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

31 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376543
Obsahů a biografií: 178275

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10