Duben
ohodnotit

To

It

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
135 minut
Premiéra v ČR:
7.9.2017
„Budeš se taky vznášet.“

Komentáře k filmu To

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2017
Konečně se našel někdo,   kdo povýší na hodnotě   Kingovy předlohy, aniž by   snímky vypadaly jako   naprostý fantasmagórismus,   plný nepovedené grafiky,   jako doteď. Miluji Kingovy   knihy, protože se ve valné   většině odehrávají na   pomezí osmdesátek a   devadesátek a dětství v   této době mi je existenčně   blízké. Takže tohle je pro   mne takové celovečerní   Stranger Things, už jen pro   výtečné dítko, a sice   Finna Wolfharda. A ty bicykly   a Pontiac ze 79 = jedna   ukojená vášeň,   okořeněná po AHS klaunovi   tím druhým   nejstrašidelnějším   halloweenským kostýmem. A   že dělá Bill Skarsgård   čest svému jménu, vím již   od dob fantastického seriálu   Hemlock Grove, kde podal   elegantně hrozivější a   nepředvídavou verzi upíra,   než jeho v této roli   degradovaný, posměšný   bratr v True Blood. Ač se na   Kinga běžně mohly dívat i   děti, tohle pro vrstevníky   (13 yrs old) oněch   "To" herců, bych   rozhodně nedoporučovala.   Zvlášť, když se   dočítám, že i 27   Skarsgård měl během   natáčení při své roli   noční můry, čemuž se mi   ale nechce věřit. Tohle je   elegantní horor. Nicméně   Stephen King nikdy nebude Tim   Burton.
kraxon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2017
10/10
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím asi z poloviny - kdyby   psal Jirásek horory, vypadalo   by to stejně :-)). Pochybuju   že letos ještě do kin   přijde něco, co mne dostane   více...
tatkasnecek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2017
...kdo se bojí, nesmí do kina...
Výborně natočená směs   čiré hrůzy, proložených   velmi vtipnými   dialogy...takže v jedné   chvíli se fakt nenuceně   smějete, a o chvíli později   vám nervově labilnější   lidé kopou ze zadu do   sedadel, ,,bo se lelkli jak   cyp,,...kdo má rád horory,   rozhodně doporučuji...
Wiikii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Strachu musíte čelit,   protože pokud budete jen   utíkat, nakonec si vás   najde, nakonec si vás TO   najde. .. Stophen King je   úžasný spisovatel a tato   filmová adaptace se velmi   povedla, byť není dokonalá,   ale ten dětský strach ve mě   vyvolala. .. Má to jen   jedinou chybu, a tu, že   existuje i knižní verze ve   které se můžete více   ponořit do děje, tím i   uniknout tomu, co mnozí   odsuzovali ve filmu, tedy   snadná předpověd lekaček,   ale ty jsou u toho hororu jen   rytmus při hudbě, když   posloucháte i text, je to   velší zážitek. .. Pokud   někdo chce natočit dobrý   horor, tohle je minimalní   limit, čeho musí dosáhnout.   .... HODNOCENÍ: 90%
AtemuLukas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2019
Prostě TO
Co k tomuto filmu napsat.   Pokud jste četli knihu, tak   není potřeba moc dlouze   představovat tohoto klauna.   Osobně jsem se bál, že   tento film nebude dosahovat   kvalit předchozího   zpracování, ale musím   uznat, že ho překonal.

Myslím si, že   efekty, lekání, a   přirozené reakce dětí na   Pennywise dělají tento film   mistrovským dílem. Asi   nebudete souhlasit, ale   myslím si že tato verze je   lepší jak ta předešlá.   Bill Skarsgard je prostě pan   herec, který Pennywisemu dal   velmi mnoho.

Pokud máte rádi   klasické Horrory kde je   příběh, lekání a ne jen   nesmyslné vraždění, pak je   tento film pro vás jak   dělaný. Co bych filmu   vytknul? No asi jenom druhou   kapitolu, která mi připadala   místy až moc natahováná.   Dávám 9/10
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2017
Technika postoupila a mohly se   tak natočit o něco   děsivější scény s   nápaditými triky. Předlohu   asi hodně lidí zná. Takový   film pustit dětem v nemocnici   a pak tam vpustit zdravotního   klauna. Asi by pak utekli i   nechodící pacienti.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $35miliónov║Tržby USA   $327,481,748║Tržby   Celosvetovo $700,381,748▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $20,204,649║ Tržby za   predaj DVD v USA   $10,983,135║ Retro patina   80.rokov a Stephen King   začínajú byť v kurze. Po   seriály Stranger Things tu   máme ďalší podarený   kúsok. Horor bez jedinej   známejšej tváre sa stane   megahit, prekoná vo svojom   žánre rekordy, sila.   Režisér Andy Muschietti to   prevažne dosť ustojí a   dávky strachu, hrozy,   brutality tu máme v   primeranom tempe. Je na čo   pozerať, dejovo svižné,   mladé osadenstvo to zvláda.   Podmanivý vizuál a potešia   slušné masky a triky. /85%/
SNCIS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2018
80%.
To se tenkrát vzali   béčkový herci a dobrý   nápad. V tomhle případě   kniha od mistra hororu   Stephena Kinga. Rozpočet byl   sice malý, ale dokáže to   navodit mrazivou atmosféru.   Příběh je poutavý a   natočené je to fakt pěkně.   Co vytknout? Asi jen finále,   kde se ukáže pravá podoba   TO. To rozhodně sráží   kvalitu filmu, ale jinak s   tím nemám problém. Na   televizní film, to je   kvalitní horrůrek. - 80%.
Sotero
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2021
Tak se na svět ukázala   novodobá mutace od knih   Stephena Kinga. Bál jsem se,   že by to mohlo špatně   dopadnout, ale byl jsem celkem   překvapen, neboť se film   vůbec po technické stránce   nepodobá tomu z 80. let, což   je mimochodem dobře. Děj   zůstává stejný a i když   režisér A. Muschietti   nenatočil tolik filmů, tak   klobouk dolů, avšak ne   tolik, jisto jistě film má i   svoje slabé stránky, ale   pořád to není paskvil z 80.   let.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2018
Na remaky si nepotrpím, ale   tento je opravdu kvalitní.   Nikdy bych si však nemyslela,   že budou 2 části, ale v   dnešní době se to vlastně   dalo čekat. Přes všechny   mé protesty vůči remakům   docházím k názoru, že   tento snímek akceptuji díky   skvělým lidem, kteří jej   natočily a kvalitně   zpracovaly. Chválím. To se   často nevidí, že vznikne   remake a Já ho budu uznávat.   Zázraky se hold dějí.   Bála jsem se. Bavila jsem se   a těším se na druhou   část.
GeorgeB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.2.2018
Můj komentář bude plný   spoilerů, tak kdo se   chystáte film vidět, tak   dále nečtěte.
Jako   fanda Stephena Kinga jsem se   na film hodně těšil a   očekával jsem film hodný 27   leté prodlevy mezi první   filmovou verzí a touto   coververzí.
Prvním   zklamáním je, že netuším   pro jakou cílovou skupinu byl   film natočen.
pro   malé děti je to   strašidelné, pro pubescenty   dějově složité, pro fandy   Stephena Kinga málo   detailní, pro hororové fandy   nestrašidelné.
Bohužel si myslím, že   toto je právě ta největší   slabina tohoto filmu. Tvůrci   jakoby chtěli pojmout   kompletně celou diváckou   obec se vlastně důkladně   nevěnovali žádné z   nich.
Nicméně abych   jen nekritizoval, film je   opravdu natočen jako filmová   podoba knižní předlohy.   Nemůžu se však ubránit   pocitu, že ten kdo předlohu   nečetl bude ve filmu na   hodně místech tápat, nebo   části děje přejde,   protože nebude mít ono   srovnání s knihou.
Samostatnou kapitolou jsou   triky. Tam kde se v nich   objevuje klaun jsou triky   opravdu perfektní a   dvoumetrový Bill Istvan   Günther Skarsgård, který na   place mluvil navíc švédsky,   musel při natáčení   působit opravdu velmi   strašidelně a musel   vyvolávat coulrofobii   (abnormální nebo přehnaný   strach z klaunů) u svých   kolegů. Bohužel do filmu se   tento strach nějak   nepodařilo přenést.
Možná je to   sestříháním, možná si   tvůrci ponechávají to   nejlepší na druhou část,   ale na mě ta první část   (až na lekačku v koupelně -   ta byla luxusní) nějak   nezapůsobil.
Herci   vybráni dobře, všem jsem   výkony věřil, ale   neustálé přeskakování v   ději, mi nezapadalo do sebe.   Chápu, že kniha má děj na   52 hodin a tvůrci jej museli   zmáčknout do dvou hodin a   tak nevnímám negativně   slučování halucinací   jednotlivých hrdinů do   jedné halucinace, nevnímám   negativně ani absenci   dějově zajímavých částí   knihy. Například vypálení   Černého Fleku, který ve   filmu dostal 2 vteřiny,   nevnímám negativně ani   absenci dětského bunkru, a   který jsem se těšil,   protože chápu, že času pro   vlastní film je málo a že   natočit komplexní děj do   deseti částí je   bláznovství. Režisér má   právo na vlastní   vyjádření a pokud se to   někomu nelíbí, tak ať   natočí vlastní verzi.
Já dávám rozhodně   jednu hvězdu navíc za Billa   Skarsgårda, protože jako   klaun se mi líbil, dávám   hvězdu navíc za atmosféru   filmu, protože jsem se   opravdu ocitl o -27 let zpět   (na rozdíl od knižní   předlohy).
Dávám   hvězdu navíc za všechny   triky (například klaun   lezoucí z lednice, nebo z   filmového plátna). I když   krve z umyvadla u Bev bylo na   můj vkus až dost a méně je   někdy lépe (představa   bublající a v cákancích   stékající krve je   strašidelnější než   pěticentimetrová vrstva   jahodových amarounů. Tvůrci   zde také záměrně vyhnuli   všem sexuálně úchylným   scénám (a že jich v knize   je). Takže homeless namísto   drsného úchyláka ve filmu   působí jako nemohoucí   zombie s nadanou maskou.   Odpouštím i strašidelný   dům se studnou, který jakoby   z oka vypadl všem klišé   strašidelným americkým   domům od Addams Family   počínaje, Casperem konče.   Čekal jsem spíše místo   prosáklé smradem, feťácké   doupě, ale tohle působilo   spíše jako DisneyLand.   Každopádně film doporučím   i když před jeho   shlédnutím rozhodně   doporučím přečíst si   knihu. Uvidíme za dalších   27 let, s jakou coververzí   přijdou tvůrci, kteří dnes   sedí ve školních lavicích   v Derry.
tinaorl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2018
Moc hororem bych to   nenazývala - film není nijak   drastický. Oceňuji ale   nápad, takže čekám na   případné pokračování.
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2021
Na rozdíl od jiných   hodnotitelů si nemyslím, že   tenhle film předčí verzi z   roku 1990 a nemyslím si, že   autor literární předlohy a   hororový guru Stephen King si   to zrovna tak představoval.   Jediný dospělý herec ve   větší roli Steven Williams   nestačil na to, aby dal   tomuhle   "dorosteneckému"   hororu větší šmrnc. Je to   určitě minimálně hodně   slušný průměr, ale ve   svém žánru pořád jen   druhá liga.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2017
PROCESOR!
Strach z klaunů je divný.   Jsou tu přece, aby na každé   party rozveselili co nejvíce   dětí. Mají komicky dlouhý   boty, červené nosy a vždy   po ruce nějaký ten balonek.   A protože děti se klaunů   nebojí, tak by šly za nimi i   do kanálu, otevírají se tak   dveře, pro velké   překvápko. Ve městě Derry,   začnou mizet děti a jeden   velmi všímavý hoch vyčte z   knihovny, že se tak děje   každých 27. let. Klaun se   živí jejich strachem a tak   celá parta dětí bude muset   čelit svým nejhorším   obavám, aby se mu mohli   postavit.Tak od prvního   zfilmovaní legendy hororu   Stephena Kinga uběhlo   bezmála 30. let a tak se   samozřejmě posunul i   trikový potenciál snímku.   Lekačky tam jsou celkem   dobrý, ale já si spíše   potrpím na atmosférickou   stránku, kdy se napětí   buduje postupně a pak stačí   velmi málo. Takovýto BAF! A   teď bude zase chvilku klid,   mě moc nebere..Psal jsem to   už mnohokrát, stačí   svíčka, stín, načasovaní,   hudba, prostě si s tím   trochu vyhrát, nemusím mít   efekty za miliardy, já mám   velkou fantazii.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2020
Horor spíše pro dětské   pokolení asi taky proto že v   tom hlavní roli hrají   děti,efekty ujdou,mimo   děsivích scén kde se   objeví sem tam nějaká   oblůdka,je ve filmu i trocha   romantiky mezi dětmi a   humoru, když parta kluků   vejrá na holku v palvkách s   otevřenou pusou.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2021
Rozhodně filmařsky   kvalitnější, což u remaku   nebejvá zvykem. Můj   oblíbenej Tim Curry a verze z   roku 1990, bohužel na toto   nestačí. Volba švédského   herce, který má ty oči   takové rozhašené, byla   opravdu trefa do černého.   Tomu říkám bejt slizoun a   hlavně díky němu a   lepšímu zpracování, je   tento remake lepší.   Nicméně i tak musím   konstatovat, že to je   relativně blbost. Úvodní   scéna s lodičkou a kanálem   je famózní. Běhal mi mráz   po zádech a hodně se   těšil, co bude dál. Ale ono   to šlo z kopce. Vlasy z   umyvadla, stříkající krev,   kterou dospěláci nevidí,   různé vidiny. Prostě   fantasmagorie a jediné, co   stojí za zmínku, je právě   To...jeho vizáž, pohyby   apod., jinak to nestojí za   nic a jako horor mi to ani   nepřišlo. I tak slušných   60%
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2019
Kniha lepsia filmu...
Spickova kniha od majstra   hororu Stephena Kinga vo   filmovej adaptacii dopadla len   lahko nad priemerom.Hlavnym   problemom je casting, kde boli   vybrani nevyrazni detski   herci.Masky a samotny   Pennywise skveli.
Film   s vyhradami doporucujem.Kniha   100x lepsia.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.11.2018
Zlobivý klaun
Klaun co se živý dětským   strachem narazí když se mu   partička loserů postaví   tváří v tvář.
Mohlo to bíti více   lekavé ale snad nám to   dvojka vynahradí.
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2018
Pokud jste četli knížku   Stephena Kinga, anebo viděli   zpracování z 90. let, tak   tohle bude pro vás bohužel   jen obyčejná lekačka,   kterou chytře roztáhnou na   dva díly. Pro ostatní to   bude další horor.
Pokud si chcete doplnit   povinné vzdělání a nemáte   čas na čtení tlusté   bichle, tak raději koukněte   na tu starší verzi.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.8.2019
Knihy neznám filmy doposuď   natočené o klaunovi také   ne. To čeho jsem se bál se   dostavilo. Je To šíleně   dlouhé, tak pocitově 200   minut a chvílema mi vlastně   bylo ukradený co se ve filmu   děje a To je u hororu   špatně! Triky a vizuál,   zvuky atd. To špatné nebylo,   potěšilo i GORE a masky.   Mít film 100 minut, tak   hodnotím vyšší známkou,   takTo jen 40% a druhý díl   asi nedám, tam se to má   blížit cca 160 minutové   délce, takže To bude vůbec   PRUDA! Andy Muškety by měl   mít, přesTo, že ho ovládl   zlý klaun trochu rozum s Tou   délkou, To je všecko...
Pecik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.5.2018
Přestože nemám rád horrory   tak upoutávky a recenze na   tento kousek mne zaujali.   Bohužel dějová linie je   dost slabá, logika často   pokulhává, hororové scény   často zbytečné a ohrané a   spoustu scén mi nedávalo   smysl. Možná bych musel   vidět chapter II abych   pochopil, ale další 2 hodiny   u toho trávit nehodlám. Za   mě bohužel 3
limec
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.1.2018
Nijak zvlast desiva atmosfera   a jestli tri lekaci sceny za   cely film mi prijde docela   malo. Film vylozene zameren na   pedofilni publikum.
sokeres777
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.3.2019
Horor nehoror
Průměrný film, který se   snaží tvářit jako horor,   ale vůbec tak nevypadá.   Opravdu ošklivá reklama na   skvělou knihu.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.12.2018
To bylo prezentováno jako to   nejstrašidelnější a to   nejděsivější, co v tomto   desetiletí uvidíme, ale   není to pravda, není to tak.   To je totiž spíše to   nepřeceňovanější z toho,   co toto desetiletí nabídlo.   To navíc nezapomene na to   využít nejedno to   provařené klišé, které   při tom vlastně ani nedává   smysl a je to zcela   zbytečné. Ale muselo to tam   holt být, jinak by to asi   diváci nerozdýchali nebo co   to. A tvůrci by pak řekli,   že bez toho klišé by to   nebylo ono. Kdyby To bylo   natočeno tehdy v tom roce   1989, byla by to určitě   pecka, která by zestárla až   časem. Takhle je To staré   vlastně už s premiérou,   jelikož působí dojmem, že   cílovou skupinou mají být   děti ve věku hlavních   hrdinů, tedy takové, kterým   bude do třinácti. Jenže   právě takové na To samy   kvůli nesmyslné   přístupnosti nemůžou.   Kdepak, filmů o   nejniternějším strachu taky   už bylo víc. A patrně   všechny byly lepší. I   proto, že nelhaly. I když si   dovedu představit, že   někteří diváci a některé   divačky ocení, že se film   vydává za něco, čím   není. To se totiž prezentuje   jako horor, ale v podstatě je   to nejlepší komedie tohoto   léta (Barry Seal: Nebeský   gauner přece nechce být   jenom komedií), byť tedy   nechtěná.
mongoose66
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.1.2018
No ten klaun byl opravdu   strašidelný,něco jako   přerostlý králík...ale je   mi jasné,že teenageři z   toho musí být   hotoví...stačí hodně krve   a trochu hrubší mluva...za   mne 3.
Krupe
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.1.2019
Tož toto To,no co to toto.   Bohužel nic pro mě, asi to   bude ale můj osobní   problém, toto To... Sorry   jako.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2018
TRAPNÁ KOPIE PŮVODNÍHO ORIGINÁLU
Opět se potvrzuje, že   nevstoupíš dvakrát do   jedné řeky. Vpodstatě je   nepochopitelné proč autoři   trapně okopírovali původní   film, který byl o dost   lepší, zkrátka originál,   když tato nová verze   nepřinesla absolutně nic   nového nebo   zajímavějšího. Prostě jen   trapná kopie, která si hraje   na film. Autoři přidali   úchylné agresivní scény,   které původní film vůbec   nepotřeboval a i přesto byl   špičkový, protože ke   kvalitě horou a k vyvolání   napětí nepotřebujete   deviantní morbiditu, tou se   vyznačují horory   slaboduchých céčkových   tvůrců. DOPORUČUJI VIDĚT   POUZE ORIGINÁL PŮVODNÍ FILM   A NÉ TUHLE VYKRÁDAČKU. USA   jsou zjevně již dlouhou dobu   parádně v kýblu, protže   jen kopírují staré dobré   filmy nebo točí fekální a   deviantní zvratky a reklamou   se snaží stádu vnutit , že   je to super, nechybí ani   typicky americké pedofilní   přestřásání piďourů bez   toho už deviantní americká   kultura asi nemůže   fungovat,na víc se už dávno   opravdu nezmůžou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46994minih46994Prostě spolu (2007) 
Ensemble, c'est tout n
minih48087minih48087Pitevna (2006) 
Sop n
minih62581minih62581Ondine (2009) 
Ondine n
minih118301minih118301Město 44 (2014) 
Miasto 44 n
minih47934minih47934Umírající zvíře (2007) 
Elegy n
minih47468minih47468Melodie mého srdce (2007) 
August Rush n
minih36777minih36777Jarmark marnosti (2004) 
Vanity Fair n
minih133840minih133840Mallory (2015) [DCP] 
Mallory n
minih43594minih43594Chirurgové (2005) [TV seriál] 
Grey's Anatomy n
minih56252minih56252Pevné pouto (2009) 
The Lovely Bones n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

To Kapitola 2 (2019)

 To Kapitola 2 (2019)
To Kapitola 2 n
It: Chapter Two
Žánr: drama / fantasy / horor
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

To (1990) [TV film]

 To (1990) [TV film]
To n
It
Žánr: drama / horor / mysteriózní / thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Tommy Lee Wallace

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

18:35 - 18:50

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

48 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10