reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu To byl český muzikant

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.8% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2006
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2005
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2009
Snape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2009
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2010
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2009
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2012
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2008
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih138760minih138760Tajemné vraždy (2015) [TV film] 
Trigger Point n
minih46822minih46822Tohle je Sparta! (2008) 
Meet the Spartans n
minih39903minih39903Deset minut života (2005) 
Slipstream n
minih11784minih11784MÁG (1987) 
MÁG n
minih56537minih56537Správná Susan (1996) [TV seriál] 
Suddenly Susan n
minih41027minih41027Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (1983) [TV inscenace] 
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka n
minih24282minih24282Železný Schwarzenegger (1977) 
Pumping Iron n
minih73810minih73810Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 
Perfect Days - I ženy mají své dny n
minih15266minih15266Pád orlů (1989) 
La Chute des aigles n
minih18596minih18596Sedmá rota za úplňku (1977) 
La 7éme Compagnie Au Clair De Lune n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.8 %
9   - curil
8   - Erkul
7   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Angelika28
9   - hvezdyn
6   - M.A.G.
9   - Serpentina
7   - REKBRIT
8   - melakara
9   - nick4
5   - fred.appl
4   - Snape
7   - rosta12
7   - Henry2222
7   - ceskytulak
5   - vecernice
9   - skukum
10 - Radek.Hanu
9   - marketastu

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10

21:44 - 21:45

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

84 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

21:30 - 22:55

14 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144319
Osobností: 615101
Fotografií: 539216
Plakátů: 258051
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.531/0.489