reklama
 
ohodnotit

Tlukot mého srdce se zastavil

De Battre mon coeur s´est arreté

Další název:
The Beat That My Heart Skipped
Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
107 minut
„Otec mafián a matka klavírní virtuoska, kudy jít životem?Smazat text“

Celkové hodnocení filmu Tlukot mého srdce se zastavil

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.8.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2017
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2016
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2013
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2014
jirina.legatova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2012
Petrkopatko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40755minih40755Byl jednou jeden... život (1986) [TV seriál] 
Il était une fois... la vie n
minih39755minih39755Klíč (2005) 
The Skeleton Key n
minih55561minih55561Hoši z County Clare (2003) 
The Boys from County Clare n
minih24730minih24730Tajemství velikého vypravěče (1971) 
Tajemství velikého vypravěče n
minih18103minih18103Rozvod po italsku (1961) 
Divorzio all'italiana n
minih42764minih42764Jak jsme vysílali Hříchy pro pátera Knoxe (1992) 
n
minih11809minih11809Maigretův největší případ (1966) 
Maigret und sein größter Fall n
minih4087minih4087Bílý mys (1980) 
Caboblanco n
minih8998minih8998Chodím po Moskvě (1963) 
Ja šagaju po Moskve n
minih51629minih51629Vražedný vřískot (1973) 
Scream Bloody Murder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 % (11)
6   - curil
8   - mat.ilda
4   - Andrejevna
7   - Kycky
7   - olgab
5   - Prorok_Mys
8   - rockwoman
8   - rosta12
3   - Moutain
6   - jirina.leg
9   - Petrkopatk

TV Program

ČT1 - Saturnin (1994/1) [TV miniséri...

11:00 - 11:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Kurs karibské ostrovy

10:45 - 11:25

31 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:45

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

56 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152333
Osobností: 636479
Fotografií: 578346
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139808

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.285/0.242