reklama
 
ohodnotit

Titanic

Další název:
Nearer My God to Thee
Rok:
1953
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2015
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.3.2017
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29701minih29701Podezření (1999) 
Under Suspicion n
minih47435minih47435Honba za lesním mužem (2006) 
Sasquatch Dumpling Gang n
minih20776minih20776Tenkrát na Západě (1968) 
Once Upon a Time in the West; C'era una volta il West n
minih51223minih51223Zůstat spolu (1989) 
Staying Together n
minih54907minih54907Sezame, pojď si hrát (2002) [TV seriál] 
Play with Me Sesame n
minih77297minih77297Brána do pekla (2009) 
Nine Miles Down n
minih77814minih77814Zbytek noci (2008) 
Il resto della notte n
minih42964minih42964Randall a Hopkirk (1969) [TV seriál] 
Randall and Hopkirk n
minih13810minih13810Něco je ve vzduchu (1980) 
Něco je ve vzduchu n
minih47377minih47377Rande naslepo (2006) 
Blind Dating n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
7   - curil
7   - jarda53
7   - pataamat
8   - Kycky
6   - MaKy92z
3   - JanBlub
10 - KlokanekDa
10 - lilinkamir

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

4 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Domek z karet (2013) [TV seriá...

05:00 - 05:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Konec jednoho léta (1994) [TV ...

03:45 - 06:20

109 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146720
Osobností: 622369
Fotografií: 554779
Plakátů: 263349
Obsahů a biografií: 134569

Poslední komentáře

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Silnější než já (1990)

Silnější než já
Po roce 89´ se naskytli i pro   filmový průmysl nové   možnosti a tak se toho   tvůrci chopili s vervou sobě   vlastní a vrhli se na snímky   v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Mezek (1985)

Mezek
Strasti a slasti vychovatele   na internátě hornického   učiliště. Že právě   hornického snad už   nepřekvapí. V hlavní roli   se blýsknul Jiří více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.78/0.744