reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Titanic

Další název:
Nearer My God to Thee
Rok:
1953
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2015
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7466minih7466Experiment Philadelphia 2 (1993) 
Philadelphia Experiment II n
minih30529minih30529Loupež po italsku (1969) 
The Italian Job n
minih105525minih105525Hříšnice (2010) [TV film] 
Die Wanderhure n
minih36721minih36721Samuraj (2003) 
Zatoichi n
minih49428minih49428Ledové ostří 3 (2008) [TV film] 
The Cutting Edge 3: Chasing the Dream n
minih40413minih40413Krotitelé upírů (2003) 
Chin gei bin n
minih31012minih31012Sladké zítřky (1997) 
The Sweet Hereafter n
minih18544minih18544Se strachem v zádech (1986) 
Running Scared n
minih92679minih92679Utajené dětství (2012) 
Infancia clandestina n
minih13274minih13274My ztracený holky (1972) 
My ztracený holky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
7   - curil
7   - jarda53
7   - pataamat
8   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - KlokanekDa
10 - lilinkamir

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.453/0.435