ohodnotit

Titanic

Další název:
Nearer My God to Thee
Rok:
1953
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2015
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.3.2017
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50536minih50536Bohaté děti (1979) 
Rich Kids n
minih15063minih15063Osada mladých snů (1931) 
n
minih80255minih80255Terapie (2011) [TV seriál] 
Terapie n
minih25600minih25600Paralelní světy (2001) 
Paralelní světy n
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inhert the Wind n
minih112355minih112355Dobří sousedé (2007) [TV film] 
My Neighbor's Keeper n
minih18271minih18271Rytíři (1981) 
Knightriders n
minih52035minih52035Velký Buck Howard (2008) 
The Great Buck Howard n
minih124427minih124427Herkules: Vzkříšení (2014) 
Hercules Reborn n
minih43368minih43368Stopy krve (2006) 
Blood Trails n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (8)
7   - curil
7   - jarda53
7   - pataamat
8   - Kycky
6   - MaKy92z
3   - JanBlub
10 - KlokanekDa
10 - lilinkamir

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

130 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

04:00 - 04:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:10 - 06:20

70 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155284
Osobností: 641962
Fotografií: 593669
Plakátů: 282249
Obsahů a biografií: 142298

Poslední komentáře

Rocky 4 (1985)

Rocky 4
Film poplatný své době, v   dnešním politickém kontextu   už je trochu směšný.   Namakaný Dolfík, ledová   Bridget a Sylvester, který   nezná více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přes palubu (1987)

Přes palubu
Postarší komedie, která ale   neztratila nic ze svého   kouzla, které je hlavně o   tom jak k sobě ústřední   dvojice pasuje. Je na nich   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Philipp the mouse (2008) [TV ser...

Philipp the mouse
Animovany serial pro deti   ...

Spolu se svou hračku   kočkou Tiger plazí Philipp   myšak bouřlivém   dobrodružství na další. K   velké více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

211: Volání o pomoc (2018)

Ne ne ne, a třikrát NE !!!

211: Volání o pomoc
Hrůza! Vydržel jsem to do   té scény, kdy ta hysterka   začala na operačním sále   odhánět doktory od záchrany   policisty. To jsem skousl i   více >

Autor: weitinger | Hodnocení: 1 / 10

The Appearance (2018)

The Appearance
Snímek ´Jméno růže´ z   roku 1986 byl v rámci   středověkého detektivního   žánru tak podmanivý a   zásadní, že inspiroval   další tvůrce. I více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.28/0.246