NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Titanic

Rok:
1943
Délka:
90 minut, 2339 metrů
Premiéra v ČR:
9/1943

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.8.2020
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
jenda14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2008
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
anulli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47178minih47178Rudý prach (2004) 
Red Dust n
minih5545minih5545Černý plamen (1930) 
Černý plamen n
minih50124minih50124Půlnoční střelec (1995) [TV film] 
Midnight Man n
minih163539minih163539Mirai, dívka z budoucnosti (2018) 
Mirai no Mirai n
minih55304minih55304Za svědka půjde počítač (1987) [TV inscenace] 
Za svědka půjde počítač n
minih26267minih26267Švejk v civilu (1927) 
Švejk v civilu n
minih16020minih16020Pod obratníkem Kozoroha (1949) 
Under Capricorn n
minih114600minih114600Další šance (1998) 
Second Chances n
minih3240minih3240Armádní dvojčata (1937) 
Armádní dvojčata n
minih29658minih29658Wallace & Gromit (1995) 
Wallace & Gromit: The Best of Aardman Animation n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 % (9)
7   - curil
7   - cicis
7   - pataamat
5   - Manučao
6   - MaKy92z
5   - pepa123
5   - jenda14
10 - lilinkamir
10 - anulli
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678038
Fotografií: 710748
Plakátů: 337994
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení