reklama
 
ohodnotit

Titanic

Rok:
1943
Délka:
90 minut, 2339 metrů
Premiéra v ČR:
9/1943

Celkové hodnocení filmu Titanic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
jenda14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2008
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
anulli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6608minih6608Dobří holubi se vracejí (1987) 
Dobří holubi se vracejí n
minih80108minih80108Squadra antifurto (1976) 
Squadra antifurto n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih18768minih18768Sheena, královna džungle (1984) 
Sheena: Queen of the Jungle n
minih14776minih14776Odpolední láska (1957) 
Love in the Afternoon n
minih44239minih44239Kaňon divokých koček (1998) 
Escape From Wildcat Canyon n
minih50681minih50681Dokonalý pár (2004) [TV film] 
Perfect Romance n
minih14926minih14926Old Firehand (1966) 
Winnetou und sein Freund Old Firehand n
minih18111minih18111Ruby (1992) 
Ruby n
minih16765minih16765Povídky z New Yorku (1989) 
New York Stories n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
7   - cicis
7   - curil
7   - pataamat
6   - MaKy92z
5   - pepa123
5   - jenda14
10 - lilinkamir
10 - anulli

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

13:00 - 14:15

12 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.271/0.238