reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tísňové volání

Další název:
Uprostřed města (prac. název)
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1986
„Dramatická noc hlídkového vozu v centru města.“

Celkové hodnocení filmu Tísňové volání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2012
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2014
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.2.2005
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.7.2011
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.9.2010
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2011
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.7.2011
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56553minih56553Alenka v říši divů (1976) 
Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih108862minih108862Pozdravy ze spermabanky (2013) [2k digital] 
Delivery Man n
minih40786minih40786Hlasy nevinnosti (2004) 
Voces inocentes n
minih36802minih36802Žralok útočí 3: Lidožrout (2003) 
Shark Attack 3: Megalodon n
minih39820minih39820Výlet do Říma (2002) [Video] 
When in Rome n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih10814minih10814Krok do tmy (1938) 
n
minih121964minih121964Vyhrát zlatou (2014) 
Gold n
minih48223minih48223Andělé a démoni (2009) 
Angels & Demons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.5 %
5   - argenson
5   - curil
5   - hvezdyn
6   - Frolíček
7   - jmenuji.se
7   - martin.stu
5   - New
5   - melakara
5   - nick4
9   - theremin
4   - Krupe
4   - sakro
8   - oulisna
6   - rosta12
4   - POMAJZ
5   - miroslav22
5   - scareface6
10 - trampnet
3   - raca.mr
5   - kreator23

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

26 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

31 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.453/0.43